BA (Hons) în studiile de educație

Generalități

Programul de descriere

Studierea studiilor educaționale la BGU vă va oferi o înțelegere excelentă a educației în sensul său cel mai larg, la nivel național și global, și este o alegere excelentă dacă sunteți interesat de o carieră în predare sau vă gândiți să lucrați în alte domenii legate de educație.

Fapte fundamentale

 • Premii: BA (Hons)
 • Codul UCAS: X301
 • Durata: 3 ani
 • Mod de studiu: Cu normă întreagă
 • Data de începere: septembrie
 • Instituție care Bishop Grosseteste University : Bishop Grosseteste University
 • Codul instituției: B38

Cum învață oamenii? Ce împiedică învățarea? Unde ar putea oamenii să învețe cel mai bine - și cum? Avem nevoie de școli? Este posibil să „școlarizăm” lumea? Poate educația să facă diferența în ceea ce privește drepturile omului? Drepturile femeilor? La nivel național? La nivel global? Acestea sunt doar câteva dintre marile întrebări pe care le veți examina prin studierea studiilor educaționale la BGU. Suntem mândri de cursul nostru extrem de contemporan, reactiv și bazat pe probleme, care a fost atent conceput pentru a vă oferi acea imagine „mai mare” a educației într-o societate globală. O diplomă de studii de educație de la BGU vă va echipa bine pentru viitor, indiferent de destinația dvs. de carieră, dar dacă intenționați să continuați să predați, veți descoperi că modulele noastre vă vor deschide ochii spre câteva moduri diferite de a gândi despre educație și scopul și locul său în societate.

Studierea studiilor educaționale cu noi vă va oferi o înțelegere excelentă a educației în sensul său cel mai larg, la nivel național și global, și este o alegere excelentă dacă sunteți interesat de o carieră în predare sau vă gândiți să lucrați în alte domenii legate de educație. Vă va oferi cunoștințe profunde și reflexive și înțelegerea problemelor contemporane din educație, direct legate de practica de zi cu zi. Veți dezbate politica educațională, veți afla mai multe despre factorii determinanți ai schimbării educaționale din Anglia de astăzi și veți lua în considerare critic diferite abordări ale școlilor și școlii, atât în Marea Britanie, cât și la nivel global.

O caracteristică cheie a studiilor educaționale este concentrarea asupra dvs., ca practicant în dezvoltare. Veți fi încurajați să dezvoltați o ideologie personală puternică a educației și veți fi susținut în dezvoltarea abilităților sigure de angajabilitate prin plasamentele noastre profesionale. Un număr de module de bază în fiecare an încorporează destinații de plasare în școli sau alte setări legate de educație, iar sarcinile de plasare atent structurate vă vor asigura că veți obține o experiență practică de primă mână.

Ce vei studia

Studenții la acest curs studiază în prezent unele sau toate modulele următoare

Module de curs

Anul 1

 • Perspective asupra învățării
 • Elevii, școlile și societatea
 • Creierele din spatele său: concepte de inteligență

Anul 2

 • Incluziune și diversitate
 • Gândirea prin pedagogie
 • De la viziune la realitate?
 • Contexte profesionale
 • Educația într-o eră digitală
 • O introducere în lumea cercetării

Anul 3

 • Un curriculum al secolului XXI
 • Învățare inspirată: Readin ',' Ritin 'și Revellin'
 • Dimensiuni internaționale
 • Studiu independent
 • Contextele pentru învățare
 • Disertație

141851_photo-1588072432836-e10032774350.jpg

Cerințe de intrare

În mod normal, veți avea nevoie de 96-112 puncte tarifare UCAS (de la maximum patru calificări de nivel avansat). Salutăm o serie de calificări care îndeplinesc această cerință, cum ar fi nivelurile A / AS, BTEC, Cursuri de acces, Bacalaureat internațional (IB), Cambridge Pre-U, Extended Project etc.

Cum veți fi învățați

Nu există o metodă de predare unică pentru toate dimensiunile la BGU - ne modelăm metodele noastre pentru a se potrivi fiecărui subiect și fiecărui grup, combinând cele mai bune aspecte ale predării universitare tradiționale cu tehnici inovatoare pentru promovarea participării și interactivității studenților.

Veți fi învățat într-o varietate de moduri, de la prelegeri, tutoriale și seminarii, la ateliere practice, lucrări de curs și practici bazate pe muncă. Seminarii și atelierele de grup mic vă vor oferi oportunitatea de a revizui problemele ridicate în cadrul prelegerilor și va trebui să efectuați un studiu independent.

Plasamentele sunt o parte cheie a studiului de grad la BGU. Ele oferă o experiență de învățare îmbogățitoare pentru a aplica abilitățile și cunoștințele pe care le veți dobândi din cursul dvs. și, în acest sens, oferă experiență valoroasă din lumea reală pentru a vă stimula cariera.

Evaluare

În Studiile educaționale, evaluarea se desfășoară prin cursuri de diferite tipuri, inclusiv eseuri, rapoarte, prezentări orale, prezentări multimedia, jurnale reflectante și portofolii. Nu există examene. Vă puteți aștepta să susțineți una sau două prezentări orale sau prezentări de postere ca unul al unui grup mic de studenți de-a lungul cursului. Veți acumula treptat abilități de prezentare multimedia, iar studenții din anul III prezintă în prezent colegilor lor un film multimedia scurt, evaluat. Vă veți dezvolta abilitățile de scriere în mod constant pe tot parcursul cursului și în primul an, veți completa un portofoliu de piese scrise mai scurte și două eseuri mai lungi, primind feedback formativ de la tutori pentru a vă ajuta să vă dezvoltați capacitățile academice.

Cariere și studii suplimentare

Absolvenții în studii educaționale se bucură de niveluri foarte ridicate de angajabilitate - cursul vă facilitează abilitățile de angajare personală și profesională prin plasamente regulate la locul de muncă - iar studenții noștri sunt foarte solicitați. În prezent, aproximativ 70% dintre studenții noștri finalizează un curs de formare a profesorilor și vor continua să fie profesori de primă sau secundară de mare succes. O diplomă de studii educaționale de la BGU înseamnă că oportunitățile dvs. de carieră sunt diverse. În plus față de carierele în educație, absolvenții de studii educaționale sunt bine poziționați să lucreze în alte sectoare legate de educație, sănătate, asistență socială, informare publică sau comunicare. Cursul oferă o bună pregătire pentru un rol în afaceri, industrii de servicii, personal, muzee, galerii sau organizații caritabile. Natura diversă a acestui curs vă va permite, de asemenea, să continuați studiile ulterioare, cum ar fi un studiu postuniversitar pe o diplomă de masterat.

Vă interesează o carieră în predare?

În calitate de student universitar la BGU, vi se va oferi un loc gratuit la unul dintre cursurile noastre de pregătire pentru predare (P4T) ca parte a diplomei dvs. (în prezent exclusiv studenților BGU).

Condus de echipa noastră de experți în formarea profesorilor, cursul este conceput pentru a vă pregăti să aplicați pentru un loc într-un program PGCE. Acoperă subiecte precum:

 • Cum să aplicați
 • La ce să ne așteptăm la un interviu
 • Realitățile predării și multe altele

Nu numai că veți dobândi abilități esențiale care vă vor sprijini în viitoarea dvs. carieră, dar prin finalizarea cursului veți primi și un interviu garantat la unul dintre cursurile noastre PGCE foarte căutate.

A sustine

Studierea la BGU este o experiență centrată pe student. Personalul și studenții lucrează împreună într-o atmosferă prietenoasă și de susținere, ca parte a unei comunități intime din campus. Veți cunoaște personal fiecare membru al personalului și vă veți simți încrezători în abordarea lor pentru ajutor și sfaturi, iar membrii personalului vă vor recunoaște, nu doar din vedere, ci ca o persoană cu talente și interese unice.

Vom fi acolo pentru a vă sprijini, personal și academic, de la introducere până la absolvire.

Taxe și finanțe

O mulțime de informații despre finanțarea studenților sunt disponibile din numeroase surse, dar uneori este confuză și contradictorie. De aceea, la BGU încercăm să vă oferim toate informațiile și asistența pe care o putem ajuta pe tot parcursul procesului. Echipa noastră de consiliere pentru studenți este expertă în a vă ajuta să sortați modalitățile de finanțare pentru studiile dvs., oferind o serie de servicii care să vă ghideze pas cu pas toate aspectele finanțării studenților.

Solicitanții de cursuri universitare trebuie să aplice prin UCAS utilizând codul UCAS relevant. Taxa de aplicare este de 12 GBP pentru o singură alegere sau 23 GBP pentru mai multe opțiuni. Pentru toți solicitanții, există instrucțiuni complete la UCAS pentru a vă simplifica cât mai ușor completarea cererii online, plus text de ajutor, dacă este cazul.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a fe ... Citeste mai mult

Here at Bishop Grosseteste University (BGU), we’ve been educating students in the historic heart of the City of Lincoln for over 150 years, located on a beautifully green and pleasant campus just a few minutes’ walk from Lincoln Cathedral, Castle and the old Roman city. We’re set on a single-site campus, so just about everything you need is close by, whether it be your tutors, your friends, your lectures or the places in which you like to relax. Citește mai puţin