BA (Hons) Afaceri (Marketing)

Arden courses at GISMA

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BA (Hons) Afaceri (Marketing)

Arden courses at GISMA

BA (Hons) Afaceri (Marketing)

BA (Hons) în Business (Marketing), vă va ajuta să vă dezvoltați înțelegerea în lumea afacerilor, în timp ce specializată în marketing. Cursul va dota studenții cu cunoștințele și abilitățile specifice planificării de marketing, strategiei și comunicațiilor, care le va determina să devină profesioniști de top în marketing, câștigând, de asemenea, o bază solidă de cunoștințe în cadrul afacerilor. Veți dobândi expertiza necesară pentru a deveni o parte esențială a organizației dvs., pentru a vă alimenta inteligența echipei de management, pentru a sprijini luarea unor decizii eficiente, atragerea clienților și înțelegerea pieței din industria dvs. de alegere. Programul vă va oferi o înțelegere practică a principalelor concepte de marketing și, ca rezultat, veți putea să răspundeți cerințelor de afaceri distincte din zona de marketing într-o varietate de contexte.

Gradul va acoperi mai multe concepte de marketing și de afaceri, cum ar fi cum să construiți strategii de marketing, gestionarea comunicațiilor și cum să adunați informații relevante despre piață. Veți învăța, de asemenea, fundamentele fundamentale ale afacerilor, cum ar fi finanțarea, înțelegerea organizațiilor, procesele de afaceri și analiza afacerilor.

Universitatea Arden oferă o combinație flexibilă de învățare față-în-față și online, ceea ce înseamnă că puteți accesa modulele în ritmul propriu și vă puteți moderni dezvoltarea de-a lungul cursului, susținând învățarea dvs. într-un ritm care vă convine și programul dvs. zilnic. Veți putea accesa materiale de cursuri cu materiale multimedia 24/7, oricând și oriunde aveți nevoie. Ca parte a cursului dvs., veți participa, de asemenea, la lecții online, tutoriale și forumuri. În plus, veți avea sprijin permanent din partea tututorilor noștri specialiști pentru a vă ajuta să vă dezvoltați procesul de învățare pe parcursul cursului.

Obiectivele programului

  • Permiteți elevilor să dezvolte abilități profesionale la nivel de marketing, completate de o înțelegere a unei game de discipline de afaceri.
  • Promovați înțelegerea aspectelor cheie ale practicii curente în domeniul marketingului, în timp ce recunoașteți evoluțiile actuale și emergente în disciplinele conexe, locale, naționale și globale.
  • Echipați elevii cu abilitățile și instrumentele esențiale pentru a lucra profesional într-o situație de afaceri și pentru a fi profesioniști creativi și profesioniști, atunci când lucrați independent și când colaborați cu alții în cadrul unor echipe multidisciplinare.
  • Echipați elevii să lucreze în cadrul unor setări multiculturale și să apreciați complexitatea procesului de luare a deciziilor în astfel de contexte.
  • Dezvoltați o conștientizare a acelor abilități antreprenoriale care încurajează cel mai bine dezvoltarea întreprinderilor și sprijiniți crearea de noi întreprinderi.

Locul tău de studiu

Germania este cea mai populară opțiune pentru studenții internaționali care doresc să studieze în Europa. Este recunoscut pentru educația de înaltă calitate și puteți experimenta acest lucru cu GISMA. Potrivit statisticilor și datelor de la monitorul ICEF.

Berlinul este al doilea oraș ca mărime din UE și are o afacere înfloritoare, oferind o gamă de oportunități de angajare tinerilor profesioniști și absolvenți. În plus față de istoria culturală și politică bogată, ea devine din ce în ce mai cunoscută pentru bogăția de companii de tehnologie înfloritoare și pentru un număr tot mai mare de antreprenori de succes. Germania este cea mai populară opțiune pentru studenții internaționali care doresc să studieze în Europa. Este recunoscut pentru educația de înaltă calitate și puteți experimenta acest lucru cu GISMA.

Planuri de plată flexibile disponibile:

Universitatea Arden oferă planuri flexibile de plată * care vă permit să împărțiți costurile programelor pe trei tranșe.

Cerințe de curs

  • Două discipline la nivelul GCE A sau echivalent, plus trec la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivel GCSE sau echivalent; sau
  • Pentru cerințe non-standard de intrare, vă rugăm să ne contactați
  • Un nivel de limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă
Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 31, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
8,000 EUR
pe an
Information
Deadline
Locations
Dates