BA (Hons) Antreprenoriatul în afaceri (Top-up)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Descărcați prospectul

A fi în afaceri nu a fost niciodată atât de interesant și plină de satisfacții; antreprenorii au capacitatea de a lucra într-o varietate de discipline de afaceri. Indiferent dacă este specializată în industrii, consultanță în întreprinderile mici și mijlocii sau înființarea de întreprinderi, capacitatea dvs. de a lua decizii competente într-un mediu dinamic vă pune într-o poziție ideală pentru a conduce succesul afacerii.

Întreprinderile trebuie să se adapteze continuu mediului de afaceri actual. Niciodată nu au avut atâtea organizații nevoie de persoane cu abilități antreprenoriale pentru a rezolva creativ problemele și pentru a depăși provocările afacerilor contemporane.

În cadrul programului BA (Hons) Entrepreneurship Top-up, veți explora cum să construiți și să gestionați afacerile dintr-o perspectivă practică, permițându-vă să vă dezvoltați propriul spirit antreprenorial și atitudine pe tot parcursul programului.

Acest curs este o rută de progres dintr-o diplomă națională superioară (HND) în afaceri pentru a obține un grad complet acordat de către Universitatea din Northampton, partenerul nostru de validare.

Pentru cine e cursul?

Acest curs va permite studenților cu o diplomă HND (sau o calificare echivalentă de nivel 5) într-un subiect de afaceri să progreseze în ultimul an al unei diplome.

Acesta este conceput pentru întreprinzătorul viitorului și are drept scop să vă pregătească pentru o carieră care operează în piețele mondiale mereu în schimbare. Pe lângă explorarea gândirii actuale în domeniul antreprenoriatului, al inovației, al marketingului și al dezvoltării afacerii, cursul vă încurajează să vă dezvoltați interesul de a începe și de a gestiona propria afacere.

Dacă sunteți interesat să aflați mai multe despre consultanță sau doriți să progresați în cele din urmă la studii postuniversitare, acest curs este ideal pentru dvs.

Oportunități de progres

Veți fi bine echipat pentru a vă dezvolta o carieră în managementul afacerilor sau pentru a pune în acțiune propriile ambiții de afaceri. De asemenea, veți dobândi abilitățile necesare pentru a asuma roluri de consultanță, roluri de management variate sau roluri de specialitate pentru IMM-uri. În plus, programul oferă posibilitatea de a continua pentru a studia în continuare la nivel post-universitar.

Cerințe de intrare

 • Nivelul 5 cu un nivel bun de subiecte de afaceri este necesar:
  • o trecere în HND
  • o diplomă de fundație
  • o diplomă recunoscută în Regatul Unit sau echivalent în străinătate
 • Dovezi de competență în limba engleză (superior B2). Dacă ați studiat un HND în engleză timp de doi ani, finalizarea dvs. de HND îndeplinește această cerință.
 • Va trebui, de asemenea, să participați la un interviu academic, la care va trebui să arătați o înțelegere conceptuală bună a așteptărilor de afaceri și de studiu la Nivelul 6.

Cursul de curs

 • Oportunitate, Inovare și Antreprenoriat (MKT3026) - 20 de credite
 • Marketing antreprenorial (MKT3025) - 20 de credite
 • Strategia antreprenorială (MKT3031) - 20 de credite
 • Proiectul Antreprenor (MKT4007) - 20 de credite

O alegere a două module desemnate oferite în două semestre de studiu care vor fi puse la dispoziția studenților la înscriere și sunt supuse numărului de studenți.

 • Marketing global (MKT3040) - 20 de credite
 • Responsabilitate socială corporativă (BUS3001) - 20 de credite
 • Contabilitate și finanțe pentru manageri (ACC3015) - 20 de credite

Specificarea cursului

 • Durata cursului: Un an, La zi
 • Nivel: RQF Nivelul 6
 • Organism de atribuire: Universitatea din Northampton
 • Evaluare: În acest curs sunt utilizate o varietate de evaluări individuale și de grup, inclusiv rapoarte, prezentări, postere, e-portofolii, proiecte, pliante pentru clienți și teste cu răspunsuri multiple.
 • Mod de livrare: Full Time
 • Opțiunile pentru calendar:
  • Cursuri de două săptămâni
  • Trei cursuri de seară
 • Campus: Harrow
 • Date de admisie: septembrie, februarie și mai
 • Taxe: 9 250 de lire

Cum să aplicați

Anul fundației, gradul și BA (Hons) Managementul afacerilor (Top-up)

De la alegerea cursului dorit, scrierea declarației dvs. personale și depunerea cererii, puteți conta pe echipa prietenoasă de recrutare pentru ajutor și îndrumare la fiecare pas. Luați legătura pentru a vă face o întâlnire inițială pentru a discuta despre situația dvs.

Pasul 1: Consultarea inițială.

Pasul 2: Înregistrați-vă. Dacă sunteți un solicitant din Regatul Unit sau din UE, va trebui să aplicați prin intermediul site-ului UCAS. Vă puteți înscrie la UCAS direct sau prin colegiu. UCAS vă oferă opțiunea de a aplica până la cinci cursuri și vă taxează pentru fiecare curs pentru care aplicați. Finalizarea aplicației este șansa dvs. să vă vindeți. Este momentul să evidențiați abilitățile și cunoștințele pe care le-ați învățat până acum, calificările obținute și de ce doriți să studiați cursul ales. Există un ghid pas cu pas pentru a vă ajuta cu aplicațiile de pe site-ul UCAS.

Pasul 3: Interviul. După ce ați aplicat pentru un curs cu Regent College Higher Education, va trebui să participați la un interviu de admitere cu echipa noastră de curs. Consilierul dvs. de recrutare vă poate rezerva interviul și vă poate ajuta să vă pregătiți.

Pasul 4: Trimiteți cererea. Acesta este momentul să vă depuneți cererea. Verificați dacă ați finalizat fiecare secțiune înainte de trimitere. După ce ați aplicat, veți primi o confirmare a faptului că cererea dvs. a fost primită. Dacă este nevoie de informații suplimentare, vă vom contacta. Puteți utiliza secțiunea "Urmăriți" de pe site-ul UCAS pentru a monitoriza progresul aplicației dvs.

Oferta primită

După ce vom avea toate informațiile necesare cu privire la cererea dvs., vom lua o decizie finală. Decizia noastră va fi încărcată în secțiunea UCAS Track și veți primi și o scrisoare. Dacă vi se oferă un loc, oferta poate fi "condiționată" sau "necondiționată". Dacă ați fost acceptat pe curs, veți primi apoi instrucțiunile de aderare și mai multe informații despre începerea studiilor.

Etapa 1: Selecția ofertei

Puteți urmări toate aplicațiile prin secțiunea UCAS Track, inclusiv toate ofertele finale pe care le primiți. După ce ați auzit din toate universitățile la care ați aplicat, va trebui să alegeți oferta pe care doriți să o acceptați, împreună cu o a doua opțiune de rezervă.

Etapa 2: Oferta de acceptare

Termenul limită pentru acceptarea unei oferte va fi evidențiat pe UCAS Track, în funcție de data depunerii cererii.

Grafice de completare

Procesul de admitere este tratat de fiecare dintre partenerii noștri puțin diferit. Vă recomandăm să contactați echipa noastră de recrutare pentru a discuta care Pathway este cel mai potrivit pentru tine și pentru a vă ajuta să se pregătească pentru etapa de interviu.

Pasul 1: Numirea consultației.

Pasul 2: Interviu academic. Toți studenții care solicită un grad suplimentar vor trebui să participe la un interviu de admitere. Consilierul dvs. de recrutare vă poate rezerva interviul și vă poate ajuta să vă pregătiți. Dar nu-ți face griji. Interviul este șansa dvs. să ne spuneți de ce doriți să studiați la Colegiul Regent. Nu este un test al aptitudinilor de interviu.

Pasul 3: Trimiteți cererea. Pentru Managementul BA (Hons) de Business (Top-up) acordat de Universitatea Buckinghamshire New, veți urma aceeași procedură ca și anii de absolvire și de fundație și vom aplica prin intermediul UCAS. Pentru BA (Hons) Business Entrepreneurship (Top-up) acordat de Universitatea din Northampton, veți completa o aplicație pe suport de hârtie și o veți trimite echipei noastre de admitere.

După depunere

După ce ați trimis cererea, veți primi un e-mail de confirmare pentru a confirma primirea. Dacă avem nevoie de informații suplimentare, vă vom anunța. Vom contacta apoi cu universitatea noastră partenere pentru ca cererea dvs. să fie revizuită și o decizie luată.

Oferta de acceptare

După ce ați auzit de la universitatea la care ați solicitat, va trebui să răspundeți la oferta fie prin acceptarea prin UCAS, fie prin completarea și returnarea scrisorii de ofertă pe care o primiți.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Citeste mai mult

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Citește mai puţin
Wembley , Londra , Londra , Grapă , Londra + 4 Mai mult Mai Puțin