Citește Descrierea Oficială

BA Business Management (Hons)

Acest program își propune să dezvolte abilitățile profesionale și practice pentru a deveni un manager eficient de echipe și persoane fizice. Acesta vă permite să dobândească înțelegere în profunzime a conceptelor cheie de afaceri și vă pregătește pentru munca într-o serie de roluri de management. Se pune un accent deosebit pe aptitudini de management de oameni pentru tine de a deveni încrezători în manipularea interactiuni interpersonale complexe.

Programul este de mediul academic influențat și angajatorii și există multe oportunități oferite folosească experiența la locul de muncă part-time pentru a îmbogăți de învățare. Programul poate fi luat cu plasarea de tip sandwich sau un stagiu de 3 sau 6 luni. Programul oferă, de asemenea, posibilitatea de a finaliza o suplimentare (non-calificare) certificat de Greenwich absolvent, care va ajuta pentru a demonstra abilitățile pentru viitorii angajatori. Ați putea aplica, de asemenea, să participe la schimburi de peste mări cu partenerii noștri Erasmus.

Obiectivele programului sunt:

  • Pentru a studia organizații, în special de gestionare a acestora, precum și schimbarea contexte
  • Pentru a pregăti și dezvolta o carieră în afaceri și management
  • Pentru a îmbunătăți abilitățile de învățare pe tot parcursul vieții și dezvoltare personală, permițându-vă pentru a contribui la societate în general.

Program predat în:
Engleză

Vezi 58 mai multe cursuri de la University of Greenwich »

Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 6 săptămâni
Part time
La zi
Price
- Marea Britanie / UE; £ 11,200 pentru studenții internaționali
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date