Read the Official Description

Comunicarea de moda de doi ani BA (Hons) este un program variat, orientat spre industrie, care introduce si explica lumea modei si faciliteaza dezvoltarea abilitatilor profesionale transferabile. Este un curs larg care examinează o gamă largă de domenii în comunicarea modei, de la elemente vizuale, cum ar fi crearea de imagini și design grafic, până la media și marketing și abordările folosite pentru a vinde moda pe o piață globală competitivă. BA (Hons) program de gradul de comunicare de moda este validat de către Universitatea din Buckingham.


Despre curs


Obiectivele principale ale programului sunt:
 • Introducerea studenților într-o gamă largă de domenii din industria modei și facilitarea înțelegerii acestora cu privire la aspectele-cheie ale evoluției sale în secolul XXI.
 • Dezvoltați abilitățile de comunicare ale elevilor într-o varietate de medii, cu accent pe rezultatele creative și pe mesajele vizuale.
 • Oferiți studenților oportunități de a dezvolta abilități cheie transferabile în cercetare și analiză, autonomie intelectuală și gândire creativă, colaborare, organizare și întreprindere.
 • Permiteți fiecărui elev să-și determine propriile puncte forte personale și profesionale prin reflecție critică, în vederea identificării și urmăririi unei căi de carieră potrivite în modă.

Acest grad intensiv de doi ani oferă o oportunitate unică de a învăța despre industria modei din interior. Legăturile industriale de neegalat informează curriculum-ul, iar studenții sunt stabiliți și susținuți de lectori și invitați din industrie care sunt lideri în domeniile lor. Programul include, de asemenea, un modul "Proiect de colaborare industrială", care va permite studenților să lucreze la o scurtă perioadă de timp stabilită de o companie parteneră. Partenerii de proiect din industria anterioară includ Vogue, Louis Vuitton, Jaeger, Modus PR, Fenwick și GQ.
Anterior vorbitori la Colegiu includ Victoria Beckham, Tommy Hilfiger, Natalie Massenet, Edward Enninful, Suzy Menkes, Roland Mouret, Anya Hindmarch, Sarah Harris, Matthew Williamson, Henry Holland, Lulu Kennedy, Miles Aldridge, Kate Phelan, Caroline Issa, Yasmin Le Bon, Tamara Mellon, Bella Freud, Nicholas Coleridge, și multe altele.
BA (Hons) de gradul de comunicare de moda este un fast-track program de doi ani, care să permită studenților să obțină un grad echivalent cu unul realizat în trei ani în altă parte. Acest lucru este posibil prin restructurarea anului universitar pentru a oferi un termen suplimentar cu fiecare vară; care se încadrează în același număr de săptămâni de predare ca un program convențional de trei ani, dar asigurarea sarcinii de muncă în orice termen nu este mai mare. Pe scurt, o diplomă de doi ani oferă:
 • Un curs intensiv, cu diplomă rapidă, oferind un conținut academic la fel de vast în doi ani ca și alte instituții oferite în trei
 • Posibilitatea de a începe să lucreze în industria modei cu un an mai devreme
 • Utilizarea completă a întregului an, inclusiv perioada lungă de vacanță de vară luată în altă parte, care este o pregătire mai bună pentru lumea muncii
 • Un program format din 360 de unități de credit, la fel ca și alte diplome de licență
 • Patru termeni de zece săptămâni, cu o vacanță de douăsprezece săptămâni
 • Acest curs este cu normă întreagă, cu un minim de 15 ore de predare timp de patru zile pe săptămână, cu aproximativ 20 de ore de studiu direcționat și independent și timp de proiect în fiecare săptămână.


Structura programuluiProgramul este în mod intenționat larg, permițând studenților să exploreze o varietate de domenii în modă înainte de a decide asupra unui domeniu clar de concentrare pentru proiectele finale în ultimii doi termeni. Fiecare an de studiu include, de asemenea, un modul electiv, oferind posibilitatea de a vă concentra asupra unei zone personale de interes. Termenul de vară de la sfârșitul primului an include o plasare în industrie, care poate fi organizată de student * pentru a avea loc în orice domeniu relevant de modă și în orice locație. În modulul "Fashion Futures" studenții vor examina evoluțiile posibile și așteptate în industria modei în legătură cu dezvoltarea carierei proprii, creând un portofoliu relevant pentru a ajuta la asigurarea locurilor de muncă în domeniul ales. Suportul carierei este un aspect important al colegiului și al programului, iar studenții vor continua să fie sprijiniți după absolvire.
* Colegiul va oferi un sprijin extins pentru a ajuta la găsirea unei experiențe de muncă adecvate, totuși, o parte a evaluării modulelor este ca studenții să caute și să obțină o plasare adecvată. Aceasta este de a facilita învățarea și dezvoltarea profesională și abilitățile de căutare a unui loc de muncă. Dacă doresc, studenții internaționali pot aranja o plasare în țara lor de origine.


Datele cursului

2018 - 2020
Anul 1
 • Termenul 1:
  1 octombrie - 14 decembrie 2018 (inclusiv sărbătorile)
  Trei săptămâni de Craciun
 • Termenul 2:
  7 ianuarie - 15 martie 2019
  Sfârșitul perioadei de pauză / opțional Călătoria colegilor: 18 - 23 martie 2019
 • Termenul 3:
  25 martie - 14 iunie 2019
  (include pauza de Paște de două săptămâni din 15-26 aprilie 2019)
 • Termenul 4:
  24 iunie - 30 august 2019 (inclusiv perioada de plasare în industrie)
  Pauza de vara: 2 septembrie - 7 octombrie 2019


Despre Universitatea din Buckingham


BA (Hons) program de gradul de comunicare de moda este validat de către Universitatea din Buckingham. Universitatea din Buckingham este "The Times" și "The Sunday Times", Universitatea din anul 2016 și este una dintre cele două universități private din Marea Britanie. Sir Anthony Seldon, fost Maestru al Colegiului Wellington, a fost numit vice-cancelar al Universității din Buckingham în 2015.


Taxe de curs


2019 - 2021: 56.160 de lire sterline (cu TVA)
Studenții din Regatul Unit / UE pot plăti taxa de școlarizare în tranșe în cei doi ani ai cursului.
Colegiul Condé Nast nu este în prezent eligibil pentru finanțarea studenților.


Cerințe de intrare


Cerința de nivel A preferată pentru acest curs este BBB *. Solicitanții ar trebui să aibă, de asemenea, limba engleză GCSE și matematică la gradul C (4) sau mai sus. Colegiul acceptă, de asemenea, calificări echivalente, cum ar fi premiile BTEC și Baccalaureate și propriul nostru certificat de modă Vogue. Finalizarea unei diplome în studiile de fond (Art
Scorul internațional preferat de bacalaureat este între 28-32
* Dacă profilul dvs. de nivel A sau scorul IB nu îndeplinește această cerință, vă rugăm să contactați admiterile pentru a discuta mai departe.
Suntem bucuroși să luăm în considerare toate aplicațiile internaționale, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail la admissions@condenastcollege.ac.uk pentru informații suplimentare privind cerințele de intrare echivalente pentru studenții internaționali.

Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, va trebui să faceți un test de limba engleză.

Program taught in:
Engleză
Last updated September 28, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 30, 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
55,080 GBP
2018 - 2020: 55.080 £ (inclusiv TVA)
By locations
By date
Start Date
Sept. 30, 2019
End Date
Aug. 27, 2021
Application deadline

Sept. 30, 2019

Location
Application deadline
End Date
Aug. 27, 2021

Welcome to the Condé Nast College!