BA (Hons) Contabilitate

Generalități

3 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Descărcați prospectul

O carieră pe care poți conta

Acoperind cele mai recente practici și teorii ale contabilității, BA-ul nostru (Hons) în Contabilitate oferă o pregătire esențială pentru intrarea în această profesie cu adevărat prestigioasă, împreună cu o gamă impresionantă de scutiri maxime de la examenele profesionale de contabilitate.

Fundamentale pentru planificarea și prognoza, bugetarea și controlul, impozitarea și luarea deciziilor, contabili competenți și resurse sunt esențiali pentru succesul în afaceri și comerț.

De ce un grad de contabilitate?

Cursul se bazează pe cele mai recente practici și teorii ale contabilității și acoperă cele două domenii cheie ale contabilității de gestiune și contabilitate și raportare financiară.

De asemenea, veți putea alege dintre o serie de module opționale în ultimul an care include (printre altele) impozitarea și auditul.

Pe lângă dezvoltarea cunoștințelor legate de contabilitate, vă vom ajuta să dezvoltați abilități de învățare pe tot parcursul vieții, astfel încât să puteți reflecta, articula, transfera și deține proprietatea dezvoltării abilităților dvs., maximizând succesul dvs.

BA-ul nostru (Hons) în contabilitate este conceput pentru a vă oferi cunoștințele academice și abilitățile practice necesare pentru o carieră profesională în contabilitate.

De ce Regent College London ?

 • Lectorii de înaltă cunoștință care oferă un grup și un suport unu la unu, asigurându-vă că puteți accesa ajutorul și sfaturile de care aveți nevoie pentru a avea succes atunci când aveți nevoie.
 • Vorbitori invitați din industrie și afaceri, permițându-vă să puneți întrebări, luați parte la dezbatere și beneficiați de cunoștințele, sfaturile și îndrumările lor.
 • Opțiuni flexibile de studiu, care includ orarul de zi, seara și weekend, permițându-vă să vă încadrați studiul în jurul angajamentelor personale și / sau profesionale.
 • Clasele mici care vă asigură faptul că puteți participa pe deplin și beneficiați de primirea atenției complete a echipei noastre profesionale excepționale.
 • O locație centrală care oferă biblioteci și facilități IT excelente, Wi-Fi și zone bine predate de predare, învățare și studiu în inima vibrantului vest-londonez al Londrei.

Oportunități de progres

Un grad de contabilitate vă va dezvolta înțelegerea practicilor de contabilitate, comerț, industrie și finanțe.

Absolvenții de contabilitate vor dezvolta o varietate de abilități tehnice și transferabile, căutate de o gamă largă de angajatori și organizații din sectorul de afaceri.

Veți afla despre conștientizarea comercială și modul în care întreprinderile funcționează și câștiga abilități numerice și cantitative legate de contextul de afaceri.

Veți putea rezolva probleme, analiza date și statistici și veți avea posibilitatea de a prezenta informații atât oral cât și pe hârtie.

Veți avea, de asemenea, abilități de atenție la detalii și capacitate organizatorică puternică.

Ce pot face cu această calificare?

După absolvire, puteți alege să intrați în industrie și să obțineți un loc de muncă în calitate de contabil al companiei stagiare sau auditor intern sau să vă alăturați unei practici și să vă antrenați ca auditor sau consultant fiscal.

Un grad de contabilitate vă va oferi o platformă pentru a intra într-o serie de sectoare, specialist în fiscalitate sau audit, investiții și asigurări, consultanță în management și agenții guvernamentale precum HM Venituri și Vamă.

Mulți dintre absolvenții noștri au continuat să se califice în calitate de contabili, fie cu CIMA, ACCA, ICAS sau ICAEW.

Absolvenții de contabilitate pot explora, de asemenea, scheme de absolvenți, care sunt contracte de muncă pe termen lung, adesea ca contabil într-o IMM sau în firme de contabilitate multinaționale foarte mari, precum Deloitte, KPMG, PwC și EY.

Ei folosesc campanii și evaluări la scară largă pentru a atrage absolvenții cei mai promițători și au cerințe minime ridicate.

Cerințe de intrare

 • Puncte UCAS: 104
 • Nivelul 3: Orice subiect este acceptabil
 • GCSE: cinci la gradul C sau peste / gradul 4 până la 9
 • IELTS: 6,0 cu nu mai puțin de 5,5 în orice bandă (vorbitori nativ)

Dacă nu ați studiat GCSE / A-Levels și nu aveți calificări tradiționale de intrare sau experiență relevantă de muncă, vom fi bucuroși să luăm în considerare cererea dvs. Vi se va cere să participați la un interviu ca parte a procesului de admitere.

Dacă nu îndepliniți cerințele de intrare pentru acest curs, vă rugăm să luați în considerare BA (Hons) în contabilitate cu anul fundației (cod UCAS: N410).

Specificarea cursului

 • Cod UCAS: N400
 • Durata: 3 ani
 • Nivel: RQF Nivelul 4-6
 • Corp de premiere: Universitatea din Bolton
 • Evaluare: examene, eseuri, rapoarte și prezentări
 • Mod de livrare: Full Time
 • Opțiuni de program: Zilele săptămânii / serile / weekendurile
 • Campus: Londra Centrală, Harrow, Southall
 • Date de admisie: septembrie și ianuarie
 • Taxa: 9.250 GBP pe an
Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Citeste mai mult

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Citește mai puţin
Wembley , Londra , Londra , Grapă , Londra + 4 Mai mult Mai Puțin