Citește Descrierea Oficială

Tehnologia muzicală creativă BA (Hons)

Indiferent dacă scopul dvs. este de a produce sau de a compune muzică comercială, de a proiecta sunet pentru mass-media sau de a vă absorbi în lumea spațială a sunetului, Creative Music Technology vă oferă abilitățile și cunoștințele pentru a dezvolta o înțelegere aprofundată a producției și ingineriei muzicale; dezvoltându-vă creativitatea, profesionalismul și cunoștințele academice într-o industrie în continuă evoluție. Veți dezvolta cunoștințele, înțelegerea culturală și abilitățile practice necesare pentru înregistrarea, mixarea și stăpânirea cu succes a sunetului contemporan; împingând în mod activ limitele industriei.

Programul nostru este validat și acordat de Universitatea Falmouth, clasat pe aur în Cadrul de Excelență în Predare. Aurul este rezervat instituțiilor în care predarea, reținerea și rezultatele absolventului sunt în mod constant restante și sunt de cea mai înaltă calitate găsite în Marea Britanie.

Creative Music Technology BA (Hons) nu are nevoie de candidați pentru a citi muzică sau pentru a juca un instrument muzical tradițional.

111485_111425_LCCM_084.jpgCerințe de curs

  • Mai întâi de la calificarea echivalentă de nivel 3, cum ar fi nivelurile A, o diplomă extinsă BTEC sau o diplomă de fundație. Datorită naturii creative a cursurilor noastre, veți fi considerați pe propriul dvs. merit și potențial individual de a reuși. Vă încurajăm să contactați dacă ați prezis puncte sub acest interval, gândindu-vă la transferarea de la o altă instituție sau dacă aveți alte calificări sau experiență profesională, pe măsură ce vă putem lua în considerare.
  • Trebuie să aveți un minim de Grad 4 (sau C) sau de mai sus în limba engleză GCSE sau echivalent, pentru a intra în cursurile noastre de licență.
  • Dacă engleza nu este prima dvs. limbă, acceptăm o serie de calificări lingvistice recunoscute care sunt echivalente cu scorul minim IELTS Academic de 6,0 în general, cu un minim de 5,5 în Reading, Writing, Speaking and Listening.
  • Vârsta: vârsta minimă 18111502_111435_LCCM_049.jpg
Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la London College of Creative Media »

Ultima actualizare March 11, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
15,000 GBP
UK / EEA: £ 9250, International: £ 15000
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

London College of Creative Media (LCCM)