Tehnologia muzicală creativă BA (Hons)

London College of Creative Media

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

Tehnologia muzicală creativă BA (Hons)

London College of Creative Media

Tehnologia muzicală creativă BA (Hons)

Indiferent dacă scopul dvs. este de a produce sau de a compune muzică comercială, de a proiecta sunet pentru mass-media sau de a vă absorbi în lumea spațială a sunetului, Creative Music Technology vă oferă abilitățile și cunoștințele pentru a dezvolta o înțelegere aprofundată a producției muzicale și a ingineriei; dezvoltându-vă creativitatea, profesionalismul și cunoștințele academice într-o industrie în continuă evoluție. Programul nostru este proiectat și livrat de profesioniști de top din industrie, cu experiență în producerea de scoruri de la Hollywood Film, coloane sonore TV și colaborarea cu artiști câștigători ai premiului Grammy.

Programul nostru este validat și acordat de Universitatea Falmouth, clasat pe aur în Cadrul de Excelență în Predare. Aurul este rezervat instituțiilor în care predarea, reținerea și rezultatele absolventului sunt în mod constant restante și sunt de cea mai înaltă calitate găsite în Marea Britanie.

Creative Music Technology BA (Hons) nu are nevoie de candidați pentru a citi muzică sau pentru a juca un instrument muzical tradițional.

Cerințe de curs

  • O ofertă tipică este cuprinsă între 104 și 120 de puncte UCAS pentru înscrierea la cursuri de licență, în primul rând din calificările echivalente de nivelul 3, cum ar fi nivelurile A, o diplomă extinsă BTEC sau o diplomă de fundație. Datorită caracterului creativ al cursurilor noastre, veți fi considerat pe propriul dvs. merit și potențial individual de a reuși. Vă încurajăm să contactați dacă ați prevăzut puncte sub acest interval, gândindu-vă la transferarea de la o altă instituție sau dacă aveți alte calificări sau experiență profesională, deoarece vă putem lua în considerare.
  • Trebuie să aveți un minim de Grad 4 (sau C) sau de mai sus în limba engleză GCSE sau echivalent, pentru a intra în cursurile noastre de licență.
  • Dacă engleza nu este prima dvs. limbă, acceptăm o serie de calificări lingvistice recunoscute care sunt echivalente cu scorul minim IELTS Academic de 6,0 în general, cu un minim de 5,5 în Reading, Writing, Speaking and Listening.
  • Vârsta: vârsta minimă 18
Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare October 2, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Oct. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
15,000 GBP
UK / EEA: £ 9000, International: £ 15000
Locations
Regatul Unit - London, England
Data începerii : Oct. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Oct. 2019
Regatul Unit - London, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala