BA (Hons) Design Textil

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Aveți o pasiune pentru proiectare și realizare? Pentru culoare? Pentru experimentarea materialelor? Gradul nostru de proiectare textilă BA (Hons) vă va inspira să vă dedicați dorinței dvs. de a proiecta și realiza materiale individuale pentru artă, arhitectură, modă, interioare, stil de viață și lux.

Ca parte a Școlii de meșteșuguri și design, cursul nostru se concentrează pe abilitățile și designul confecționării textilelor. Învățăm abilitățile tradiționale printr-o combinație de tehnici meșteșugăre experimentale, aducând viață nouă și relevanță modernă meșteșugurilor textile tradiționale. Veți fi introdus într-o varietate de procese imprimate și țesute manual, incluzând tehnici cu respectarea timpului, precum vopsirea mâinilor, ikat, indigo, rugină și rezistență. Atelierele creative vor fi susținute de academicieni și tehnicieni de înaltă calificare. Programul nostru include vizitarea producătorilor de designeri contemporani care oferă ateliere de specialitate, adică fabricare de hârtie, pliere, confecționare de pâslă, fabricare de mărci, desen, explorare de materiale, construcții / suporturi mixte. Cu studiouri dedicate și spațiu personal, veți avea acces la o serie de echipamente textile, laboratoare de vopsire a firelor și a cârpelor, camere de amestecare chimică și zone de finisare specializate.

Vei lucra la colaborări live, proiecte și expoziții, iar studenții din anul doi își angajează locuri de muncă atât în Marea Britanie, cât și în străinătate. Între anii doi și trei, avem un studiu facultativ în străinătate cu parteneri selectați din Europa, America și Asia.

Echipa noastră de cadre didactice și lectori în vizită sunt toți practicieni și cercetători cu experiență care lucrează în industrie la comisii și expoziții. Avem propria noastră colecție de textile UCA Farnham, care oferă studenților noștri o arhivă de invidiat la fața locului de obiecte materiale istorice și contemporane de studiat. De asemenea, amplasat în campusul nostru se află Centrul de Studii pentru Artizanat de renume internațional, muzeul, centrul de cercetare și galeria dedicate meșteșugurilor UCA.

Profesiile absolvenți includ proiectarea textilelor pentru interioare, moda și costum, costume și accesorii, materiale de dezvoltare și textile tehnice, fabricarea de produse textile, colorați, predatori de tendințe, curatori, conservare textilă, marfuri textile și stilisti.

Pregătim studenții noștri pentru a intra în profesii din industrie, iar absolvenții noștri au câștigat locuri de muncă în cadrul unor companii de renume precum Burberry, Paul Smith, Jaeger, Colefax și Fowler, Zoffany, David Linley. De asemenea, ne-am construit o reputație de antreprenoriat, deoarece mulți dintre absolvenții noștri s-au înființat în afaceri. Avem o listă lungă de absolvenți care s-au creat ca producători de designeri și artiști textile și mulți dintre absolvenții noștri lucrează în educație ca academicieni și cercetători.

Detaliile Cursului

Anul 1

În primul an, veți învăța noi design-uri și abilități tehnice care vă permit să creați de la zero materiale textile originale. Aptitudinile practice includ o serie de ateliere și inducții în desen și marcare, originea culorilor, materiale, procese, tehnici de imprimare / suprafață și țesătură / construite. Practica durabilă va fi introdusă și continuată pe parcursul fiecărei etape a cursului. Se completează cu unități de studii contextuale care te introduc în partea de teorie a artei, artizanatului și designului.

Procesul de practică textilă 1

 • Veți fi, de asemenea, prezentat abilităților și cunoștințelor fundamentale care oferă fundamentul învățării subiectului pentru a informa procesul de proiectare și realizare. Veți fi introdus în actul de a face ca o abilitate esențială și un mijloc de cercetare experimentală prin explorarea materialelor și proceselor.

Studii contextuale 1

 • Printr-o serie de prelegeri și seminarii ilustrate, unitatea va explora o serie de poziții teoretice și bazate pe practică, pentru a demonstra diversitatea bogată de abordări existente în domeniul meșteșugurilor și designului și pentru a lua în considerare deciziile estetice specifice în raport cu contextele lor.

Procesul de practică textilă 2

 • Scopul acestei unități este de a extinde existența și dezvoltarea de noi cunoștințe materiale și proces de abilități, acoperind cercetarea, generarea de idei, conceptualizarea, explorarea iterativă, dezvoltarea proiectării, documentația, evaluarea, rezoluția și comunicarea prin răspunsurile dvs. individuale la briefurile proiectului.

Procesul de practică textilă 3

 • Consolidarea competențelor în gama de abilități dezvoltate anterior și dobândirea de noi abilități care susțin răspunsuri din ce în ce mai încrezătoare și realizate la documente de proiecte mai complexe, este scopul acestei unități în pregătirea celui de-al doilea an de studiu. Veți extinde înțelegerea contextului subiectului pentru activitatea dvs. și veți începe să explorați o abordare textilă relevantă.

Anul 2

În al doilea an, veți continua să vă dezvoltați abilitățile practice și de proiectare prin explorare ulterioară. Veți începe să vă descoperiți stilul și să vă stabiliți propriul vocabular creativ și identitatea individuală a designului. Pentru a vă întinde conceptele și a vă îmbunătăți abilitățile și dezvoltarea profesională, veți avea ocazia să participați la competiții live în industrie, la un loc de muncă și la un studiu în străinătate un an.

Explorarea practicilor textile 1

 • Scopul acestei unități este ca dumneavoastră să începeți să vă dezvoltați și să explorați identitatea și interesul dvs. individual pentru design. Acest lucru se realizează prin angajarea cu scurte documente (proiecte) textile proiectate conceptual, inclusiv, dacă este posibil, proiecte live, colaborări, competiții și plasament pentru a face legătura cu industria.

Studii contextuale 2

 • Obiectele și mediile sunt fundamentale pentru înțelegerea noastră despre lume. Scopul acestei unități este de a introduce o serie de contexte care demonstrează importanța sensului, precum și modalitățile prin care acest sens poate fi utilizat pentru a crea și exprima valoare în cadrul practicilor de meșteșug și design. Lucrurile pe care le facem și le folosim au „vieți” - sunt concepute, proiectate și produse prin materiale și procese alese înainte de a fi mediate în public și deseori experimentate și consumate în privat.

Explorarea practicilor textile 2

 • Veți extinde și dezvolta în continuare identitatea și interesul individual al designului prin intermediul unor instrucțiuni care includ toate etapele procesului de proiectare de la început până la rezoluție și includ proiecte live, colaborări, concursuri și plasament, atunci când este posibil. Sunteți încurajat să explorați în mod activ contrastele de abordare pentru a vă testa identitatea individuală și rezultatul / rezultatele proiectului.

Explorarea practicilor textile 3

 • Veți fi încurajat să vă dezvoltați și să vă perfecționați abordările de practică individuală de cercetare, proiectare și realizare și perfecționare a rezultatului dvs., atunci când începeți să identificați domeniile potențiale de interes pentru urmărirea ulterioară în studiul din anul al treilea.

Anul internațional (opțional)

 • Studenții de la Școala de Artizanat și Design au ocazia unică în cadrul UCA de a adăuga un an suplimentar de studiu la o instituție de peste mări (fie la un centru de învățământ superior sau la locul de muncă).

Anul internațional

Acest an opțional este conceput pentru a vă extinde experiența educațională și pentru a vă aprofunda înțelegerea diversității culturale, permițându-vă să studiați într-un context cultural diferit și să obțineți perspective noi.

Studierea în străinătate poate fi o experiență în schimbare a vieții. Locuind într-o altă țară, veți experimenta locuri noi, oameni, culturi și posibilități. Veți dezvolta inițiativă, independență, motivație și, în funcție de locul în care mergeți, cunoașterea unei alte limbi - toate calitățile pe care le caută angajatorii. Vă veți întoarce pentru a vă completa gradul cu toate beneficiile experienței din Anul Internațional din spatele vostru.

Anul 3

În ultimul an, vă vom susține să vă autodirecționați propria cercetare. Veți dezvolta, edita și curata un corp substanțial de lucrări textile pentru portofoliul dvs. în timp ce veți stabili o practică individuală pentru viitoarea carieră / profesie. Veți termina anul prin gestionarea și participarea la o expoziție publică.

Portofoliu de practică textilă

 • Unitatea noastră de practică profesională vă oferă pregătire pentru angajarea constructivă cu perspectivele viitoare la absolvire. Veți avea o serie de discuții informative, seminarii și prelegeri susținute de la cariere și specialiști din industrie și profesioniști. Această unitate ajută la facilitarea trecerii de la student la un practician profesionist în stadiu incipient sau la destinația de carieră. Vi se va cere să vindeți un portofoliu personalizat, intenționat și orientat spre viitor, care să reflecte interesul dvs. individual față de viitoarea carieră / profesie.

Poziția 1 a practicii textile

 • Scopul acestei unități este ca dumneavoastră să începeți să încadrați o poziție individuală de practică textilă, pe una dintre cele două rute - cercetare / prototipare exploratorie sau testarea cercetării până la rezoluție.

Studii contextuale 3

Veți concepe, dezvolta și construi un portofoliu semnificativ personal de cercetare contextuală. Această cercetare va informa, va spori și va reflecta asupra practicii dvs., se va implica în mod critic cu o serie de cadre contextuale și teoretice și va servi pentru a sprijini poziționarea practicii dvs. în raport cu eforturile trecute, prezente și posibile viitoare.

Poziția 2 a practicii textile

 • Vă inițiați propriul proiect final final individual pentru portofoliul dvs. și Show-ul absolvent și o expoziție publică opțională (designeri noi).

Taxe și costuri suplimentare ale cursului

Taxe de școlarizare

Taxele de curs pe an pentru intrarea în 2020 sunt:

 • Studenți din Marea Britanie și UE - 9.250 de lire sterline
 • Studenți internaționali - 16.250 de lire sterline (taxa standard)
 • Studenți internaționali - 15.600 de lire sterline (taxa de plată anticipată)

Costuri suplimentare de curs

Pe lângă taxele de școlarizare, vă rugăm să consultați costurile suplimentare de curs pentru intrarea în 2020.

Aceste taxe sunt corecte doar pentru anul universitar declarat. Costurile pot crește în fiecare an în timpul perioadei de înregistrare continuă a unui student, în conformitate cu inflația (sub rezerva oricăror limite maxime de taxare reglementate). Orice ajustare pentru studenții continui va fi sub sau sub rata prognozei RPI-X.

Facilităţi

De asemenea, spații dedicate studioului avem - mese de serigrafie de trei, 9m lungime; laboratoare individuale de vopsire; zona de explorare a materialelor; Spatiu de vopsire cu indigo si vopsea rugina; camere de amestecare chimică și zone de finisare cu aburi industriale, dulapuri de copt și prese de căldură; țesături computerizate și George Wood Dobby, contramarc și țesături de masă; Înfășurători și rame de con și industriale pentru finisarea textilelor țesute; magazinele de țesături și fire bine aprovizionate; acces la facilități de specialitate din întreaga școală de meșteșuguri și design.

Conexiuni de curs

În acest curs veți fi expuși unei lumi de oportunități

Link-uri industriale

Avem conexiuni puternice în industrie, cu numeroase nume importante în sector - studenții noștri s-au ocupat de locuri de muncă și / sau au asigurat cariere răsplătitoare cu, de exemplu:

 • Ben Sherman Design
 • Courtaulds Textile
 • Colefax și Fowler
 • David Linley
 • Departamentul de proiectare a Debenhams
 • Dedar
 • Esquel Apparel Ltd
 • Ivo Prints
 • Jaeger
 • John Lewis Design Studio
 • Ratti Spa Design Studio Italia
 • Sandersons Marea Britanie Designer Fabric și Tapet
 • Muzeul Sacho Hesslein
 • Savoir Beds, Mayfair
 • Țesături Zoffany
 • Royal Opera House
 • Muzeul textilelor și modei
 • Zandra Rhodes
 • Mirjam Rouden
 • Paul smith
 • Margo Selby Designeri
 • Christopher Farr Design Studio
 • Keeler Gordan Studio de proiectare
 • LK Bennett Design Studio
 • Westcott Design Studio
 • Muzeul V&A
 • Galeria de arte contemporane, Londra.

Cariere

Gradul nostru de design text vă oferă un tramp într-o gamă diversificată de trasee de carieră. Absolvenții recente au asigurat roluri ca:

 • Designeri de imprimare
 • Tehnologi de țesături
 • Profesioniști în domeniul artei publice
 • Țesători designeri de interior
 • Coordonatori de țesături și accesorii
 • Factorii de Designer
 • Designeri și stilisti textile
 • Conservatori și curatori de textile
 • Educatori și profesori de artă
 • Cumpărători de modă și comercianți cu amănuntul
 • Administratori de arte
 • Directorii galeriei.

Personal și tehnic

Cursul dvs. va fi condus de directorul de programe Sharon Ting, cu asistența:

 • Lector principal 0,4 tipărit Diana Harrison.
 • Lector principal 0,6 în țesut Louise Anderson.

Continuarea studiilor

De asemenea, poate doriți să luați în considerare studii suplimentare la nivel postuniversitar.

Cerințe de intrare

Cerințe de intrare în Marea Britanie

Alături de portofoliul dvs., cerințele standard de intrare * pentru acest curs sunt:

Unul dintre următoarele:

 • 112 puncte tarifare UCAS noi
 • Treceți la Diploma Fundației în Artă și Design (nivel 3 sau 4)
 • Distincție, Merit, Merit la Diploma Extinsă BTEC
 • Merit la UAL Diploma extinsă
 • 112 puncte tarifare UCAS noi dintr-un acces acreditat la Diploma de Învățământ Superior la un subiect adecvat
 • 27-30 puncte totale în Diploma de bacalaureat internațional cu cel puțin 15 puncte IB la nivel superior.
 • Și patru treceri GCSE la gradul A * -C și / sau gradul 4-9 inclusiv limba engleză (sau abilități funcționale engleză / competențe cheie nivel comunicare 2).

Alte calificări relevante și echivalente de nivel 3 din Marea Britanie și internaționale sunt luate în considerare individual și încurajăm studenții din medii educaționale diverse să aplice.

* Facem ocazional oferte mai mici decât criteriile standard de intrare, studenților care s-au confruntat cu dificultăți care le-au afectat performanța și care era de așteptat să obțină rezultate mai mari. Considerăm puterea portofoliilor solicitanților noștri, precum și notele acestora - în aceste cazuri, un portofoliu puternic este deosebit de important.

Cerințe internaționale de intrare

Pentru a vedea cerințele de intrare echivalente pentru țara dvs., vă rugăm să consultați site-ul nostru web.

Portofoliul dvs.

Pentru acest curs, vă va solicita să participați la o zi a solicitantului și să vă aduceți portofoliul pentru evaluare. Am dori să vedem un portofoliu atent selectat de până la 15 coli. Aceasta ar trebui să includă studii vizuale, desen analitic, culoare și lucrări într-o varietate de suporturi, alături de cărți de schițe, note de prelegere și cel puțin un eseu. Mai multe informații despre cum să compilați un portofoliu și cerințele specifice pentru exemple de lucrări care vor fi incluse vor fi furnizate pe Portalul Solicitantului după ce depuneți cererea.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the ... Citeste mai mult

Oscar-winning filmmakers, world-renowned fashion designers, television presenters, celebrity jewellers and Turner Prize nominees are just some of the high-profile graduates from the University for the Creative Arts. As a specialist creative arts university, we have created a unique community for our students, where like-minded people can share in the creative process and inspire one another. Collaboration between courses is encouraged, with fine artists studying with budding filmmakers and fashion designers working alongside architects. In this way, our students benefit from exposure to a range of disciplines. Choosing to study with us will give you the freedom to discover your own personal style through a winning combination of industry-focused courses, state-of-the-art facilities, and inspirational expert staff. Citește mai puţin
Canterbury , Epsom , Farnham , Rochester , Maidstone , Molesey , Barnsley + 6 Mai mult Mai Puțin