Privire de ansamblu asupra curs

Dezvoltați-vă propriul stil unic cu designul BA (Hons) de modă. Cu un accent pe măiestrie și inovare, vă oferim o cunoaștere largă de modă, de la proiectare, experimentare, tăiere și construcție până la realizarea unei colecții proprii. Dacă doriți să vă faceți un semn în industria modei, puteți începe acest curs.

Cu un atelier mare și bine echipat, veți folosi spațiul pentru a crea modele individuale.

Înțelege moda

Veți explora numeroasele răsturnări și transformări ale modei, precum și cum să cercetați și să dezvoltați idei pentru a produce moduri interesante și inovatoare. Cursul cultivă noi moduri de a face și de a gândi.

Dincolo de design și de construcție, veți învăța cum să vă prezentați ideile clienților și conceptelor de design pitch pentru o audiență mai largă. Pe acest curs, veți dezvolta punctele dvs. forte individuale, construind o colecție și un portofoliu mic care să vă lanseze în industria de design pe parcursul absolvirii.

Implicați-vă cu industria

Veți beneficia de legăturile noastre cu industria modei și de apropierea de Londra. Londra este una dintre capitalele lumii de moda, binecunoscuta pentru inovarea si talentul reproducerii. Pe lângă faptul că lucrați pe propriile dvs. plicuri, veți avea șansa să lucrați pe proiecte bazate pe industrie cu designeri de renume. Oaspeții vorbitori pot acoperi o gamă largă de domenii, de la designul de modă, costum, styling, consultanță de brand și fashion PR.

Veți dezvolta expoziții live și show-uri de modă pentru a vă prezenta munca și a vă conecta cu profesioniștii din industrie.

Mai multe destinații de plasare, mai multe opțiuni

Bucks este o universitate de plasare Plus. Deci, indiferent de gradul pe care îl faci, poți fi sigur că vor fi oferite multe oportunități relevante pentru industrie, pentru a te ajuta să intri în domeniul ales.

De asemenea, vă pregătim pentru muncă în prealabil, cu abilități speciale pentru formarea profesională, pentru a vă îmbunătăți în continuare CV-ul și pentru a-ți construi abilitățile pe care angajatorii le vor valorifica. Ca o recunoaștere a valorii, punem pe aceste aptitudini această experiență încorporată în timpul dvs. de studiu.

Plasamente Plus vă ajută să obțineți o experiență valoroasă sub centură în timp ce sunteți student. Pentru a vă mări mai târziu opțiunile și pentru a vă ajuta să obțineți treaba la nivel de absolvent.

Detaliile Cursului

CODUL UCAS: W230

Echipa noastră de lectori sunt toți designeri experimentați, practicieni și cercetători din industrie. Ei lucrează în prim-planul tendințelor, tehnicilor și nevoilor industriei. Veți lucra la echipamentele standard din industrie, învățând cele mai recente tehnici și metode orientate spre viitor ale măiestriei de modă. În atelierele noastre, veți primi unu-la-unu de predare, în strânsă colaborare cu lectori, tehnicieni de specialitate și alături de colegi de studenți.

Creați proiecte inovatoare în studioul și atelierele profesionale standard

Acest curs este bazat pe practică de 75%, astfel încât veți avea oportunități ample de a vă dezvolta subiectul printr-o abordare experimentală, practică. Aceasta va implica accesul la ateliere pentru a sprijini procesul de proiectare.

Cu propriul spațiu de lucru personal, veți beneficia de faptul că vă aflați în comunitatea de studiouri dinamice și dinamice. De aici, veți avea acces deplin la toate echipamentele de care aveți nevoie. Am petrecut o mulțime de dragoste și grijă făcând Red Shed spațiul creativ perfect. Avem unul dintre cele mai bine echipate ateliere de lucru din țară și o echipă de tehnicieni dedicați. Veți învăța materiale, atât prin metode tradiționale, cât și prin utilizarea software-ului digital.

Obțineți experiență care lucrează la materialele de prezentare live în campus

Datorită apropierii noastre de Londra, puteți vizita unele dintre cele mai bune magazine, galerii și muzee din lume pentru inspirație. Puteți lucra cu designeri din și în jurul capitalei, câștigând experiență în modul de adaptare la provocările de a lucra într-o afacere. Elevii vor avea ocazia să se observe la show-ul nostru de gradul Londra.

Care sunt cerințele de intrare în curs?

O ofertă tipică va fi un scor al tarifului UCAS de 80. Este necesar un minim de două nivele complete A (sau echivalent). Fiecare aplicație este luată în considerare individual.

La examinarea cererii dvs., puteți fi invitat la un interviu.

Solicitanții care nu îndeplinesc cerințele minime pentru programul de licență de trei ani sau cei care nu se simt pregătiți pe deplin pentru un curs de diplomă pot candida pentru un program de patru ani care include un an al Fundației.

Module de curs

Module Map

Această hartă a modulelor oferă o listă a modulelor care alcătuiesc cursul.

Fiecare modul este în valoare de un număr specificat de credite (de obicei, fie 15 sau 30 de credite pentru cursuri de licență). Modulele obligatorii (sau "core") acoperă cunoștințele cheie ale subiectului, în timp ce modulele "opțiune" vă permit să vă dezvoltați propriile interese. Pentru un curs cu normă întreagă, trebuie să luați module în valoare totală de 120 de credite la fiecare nivel al cursului. Numărul de module de opțiune pe care le puteți lua depinde de numărul de module obligatorii la fiecare nivel. Puteți găsi mai multe informații despre modul în care cursul dvs. este structurat prin intermediul paginilor de consiliere academică.

Predarea noastră este informată de cerințele de cercetare și angajator, iar modulele se schimbă periodic pentru a reflecta evoluțiile din domeniul respectiv. În plus, în cazul în care avem un număr insuficient de studenți interesați de un modul opțional, acest lucru nu poate fi oferit. Dacă un modul de opțiune nu funcționează, vă vom sfătui cât mai curând posibil și vă vom ajuta să alegeți un modul alternativ.

Modulele disponibile pe acest curs sunt următoarele:

Module din anul 1

 • Studii Critice și Istorice - Gândire istorică și critică
 • Materiale și procese
 • Design, tehnici și concepte
 • Portofoliu

Module anuale 2

 • Design și conștientizarea pieței
 • Live Industry Project
 • Expoziție și promovare
 • Studii contextuale 2

Modulele anuale 3

 • Studii critice și istorice - Disertație
 • Colecția finală
 • Raportul contextual

Angajabilitate

Care sunt perspectivele mele de carieră?

Ne asigurăm că aveți toate abilitățile necesare pentru a începe o carieră de modă. Cu accentul pe măiestrie și abilități, absolviți cu o înțelegere solidă a sectorului.

Veți beneficia de legăturile noastre cu sectorul de modă, oferind oportunități de a lucra la proiecte live și de a auzi de la profesioniștii din industrie. Puteți avea, de asemenea, șansa de a intra în competițiile din industrie.

Există o gamă largă de posibilități de carieră, cum ar fi Designer de modă, Cutter de șablon, Technolog de îmbrăcăminte, Dezvoltator de produse, Antreprenor, Cumpărător de modă, Merchandiser vizual, Management retail, Relații publice, Presă și mass-media.

Absolvenții pot alege, de asemenea, să exploreze în continuare moda într-un curs postuniversitar.

Cum mă vei ajuta să mă pregătesc pentru cariera mea viitoare?

De-a lungul timpului cu noi, vă vom sprijini pe ruta spre cariera aleasă. Vă vom ajuta să dezvoltați abilități cruciale, încurajându-vă să deveniți lideri întreprinzători, capabili de a fi angajați și buni.

Încurajăm studenții noștri să se aplice pentru plasări în timpul vacanțelor universitare, oferindu-vă posibilitatea de a-ți dezvolta abilitățile într-un mediu de lucru. Modulele noastre și expertiza didactică vă vor ajuta să deveniți mai independenți ca un cursant și mai siguri din experiența dvs. de disciplină.

De asemenea, vă ajutăm să găsiți un loc de muncă după absolvire.

The Big Deal

La Bucks, credem în punerea elevilor noștri pe primul loc. De aceea, Uniunea Studenților noștri a dezvoltat pachetul nostru exclusiv "Big Deal". Suntem singura universitate din Marea Britanie care oferă acces liber la o gamă diversă și interesantă de activități - toate pentru a îmbogăți experiența universitară.

Oferim evenimente GRATUITE și activități de divertisment, ateliere de abilități suplimentare, activități sportive, activități recreative, societăți și scheme de studenți plătiți. Toate la una din primele 10 uniuni studențești din Marea Britanie. E o afacere mare!

Taxe

Cat costa

 • Full-Time Home și UE, septembrie 2019: 9 250 de lire sterline pe an
 • Full-Time International, septembrie 2019: 12.000 de lire sterline pe an
 • Full-Time Acasă și UE, februarie 2020: 9 250 de lire sterline pe an
 • Full-Time International, februarie 2020: 12 000 de lire sterline pe an

Majoritatea cursurilor implică unele costuri suplimentare care nu sunt acoperite de taxele dvs.

Ați putea beneficia de sprijin financiar prin bursă sau bursă în timpul studenților.

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la Bucks New University »

Ultima actualizare Mai 14, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Feb 2020
Duration
3 anii
La zi
Price
9,250 GBP
(Full Time Home și UE, septembrie 2019: 950 de lire sterline pe an, Full Time International, septembrie 2019: 12.000 de lire sterline pe an, Full Time Home și EU, februarie 2020: 9 250 de lire sterline pe an, Full Time International, februarie 2020: pe an
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Feb 2020
Termen limită de aplicare

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Feb 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date