Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Concentrându-se pe formatul de film scurt, inclusiv pe drame, documentare, publicitate și editoriale originale și adaptate, veți explora o varietate de medii de filmare și platforme pe filmul nostru de licență și în cursul producției de imagini în mișcare. Veți deveni un povestitor realizat și un colaborator flexibil, cu experiență multiplă, cu o cunoaștere profundă a industriei care susține abilitățile tehnice și meșteșugărești.

Filmul și abilitățile de producție a imaginilor în mișcare

Veți avea ocazia să încercați o serie de roluri de producție pe măsură ce învățați abilități fundamentale în producerea, regizarea, lucrul cu camera și editare, precum și alte domenii precum înregistrarea sunetului, designul sunetului și designul de producție.

Veți dezvolta abilitățile tehnice pe măsură ce învățați funcționarea software-ului post-producție, precum și camere digitale de cinema, iluminare, fotografiere în studio și locație pentru o singură cameră și drame multi-cameră. Veți învăța cum să capturați și să editați sunetul utilizând studiouri de înregistrare și editare standard din industrie.

Filmul tău și viitoarea producție de imagini

Abilitățile dvs. antreprenoriale nu vor avea un loc în spate, pe măsură ce jucați filme cu vizitatori profesioniști și veți explora strategiile de marketing și distribuție a filmelor, inclusiv intrări de festivaluri și concursuri, precum și platforme online. Și veți profita din plin de rețelele din industrie asociate cursului, participând la atelierele de artizanat cu scriitori, regizori, producători, designeri de producție, designeri de sunet și cinematografi.

În ultimul an, veți putea să scrieți, să creați și să regizați un scurtmetraj original, cu șansa de a intra în selecție într-o scenă specială din Londra. Veți câștiga, de asemenea, expunere internațională prin proiecții online și la proiecții NUA Degree Show.

Absolvenții lucrează într-o gamă largă de cariere, inclusiv

 • Director
 • Producător
 • Director de imagine
 • Editor
 • Designer de sunet
 • Director adjunct
 • Cameraman
 • Manager de locație
 • Art Director
 • Designer de productie
 • scenarist
 • Script Supervisor

Urmăriți show-ul de producție a filmului și a imaginii în mișcare

Conținutul cursului

ANUL 1

 • Dezvoltați-vă abilitățile de a crea povestiri și abilitățile fundamentale ale meșteșugarilor creative, cum ar fi producția, scenariul, direcția, cinematografia, sunetul, editarea și clasificarea culorilor.
 • Învățați abordări standard ale industriei pentru procesul de producție, inclusiv pre-producție, producție și postproducție
 • Lucrează în echipe de producție pe o serie de proiecte practice, inclusiv narațiune vizuală, adaptare dramatică, design sunet și design de producție
 • Interviu și scrie un studiu de caz despre o persoană care lucrează în prezent în industria cinematografică
 • Produce cercetări și documentații individuale de sprijin, sub forma unui blog de cercetare și de pre-producție.

ANUL 2

 • Continuați dezvoltarea abilităților de conștientizare a industriei și a povestirilor, lucrând pe materiale informative cu clienți din industrie și experți
 • Consolidarea competențelor și cunoștințelor în contextul mai larg al formelor de film, inclusiv filmele documentare și publicitare, alături de diferite forme de dramă
 • Dezvoltați abilități de lucru colaborative pe proiecte cu studenți pe alte cursuri, precum și oportunități de plasare a forței de muncă și proiecte de industrie live

ANUL 3

 • Produce, direct, trage și post-produce un film scurt
 • Primiți feedback și sfaturi despre filmul dvs. de la un grup de profesioniști care lucrează în industria cinematografică
 • Primiți sprijin pentru a dezvolta un plan de angajare de cinci ani, inclusiv planurile de a căuta plasamente, stagii, mentori și ocuparea forței de muncă în industrie, precum și modalități de a vă dezvolta filmul final pentru depunerea festivalului
 • Scrieți un raport de cercetare pe o arie de producție de film, cultură sau audiență care reflectă interesele dvs.

Cerințe de intrare

Oferte tipice din Marea Britanie

Niveluri A / AS - GCE
GCE A / AS Niveluri 3 Calificări la nivel A la gradele BBB, dintre care cel puțin una trebuie să fie într-un subiect de artă, design sau media. În cazul în care candidații nu iau 3 niveluri A, NUA va lua în considerare combinații de niveluri A / AS și alte calificări de nivel 3.

Diploma extinsă BTEC (QCF sau RQF)
Distincția, meritul, meritul într-un subiect de artă, design sau media

Diplomă BTEC (QCF sau RQF)
Distincția *, Distincția * într-un subiect de artă, design sau media

Diploma extinsă UAL
Merit

UAL Nivelul 3 Fundația Diplomă în Artă și Design
Merit

UAL Nivelul 4 Diploma de fundație în artă și design
Trece

Diploma de bază în artă și design
Merit

Acces la Diploma de Învățământ Superior (Artă și Design)
Trece

Diploma internațională de bacalaureat
Un minim de 32 de puncte

NUA salută solicitanții de toate vârstele din toate mediile. Aplicația dvs. va fi evaluată în primul rând prin interviu și revizuirea portofoliului, astfel încât, chiar dacă nu aveți calificări oficiale sau nu satisfaceți ofertele noastre tipice, aceasta poate fi în continuare valabilă.

Dacă studiați la momentul cererii și interviul dvs. are succes, este posibil să primiți o ofertă condiționată.

În cazul în care calificarea pe care o studiați nu este prezentată, nu vă faceți griji, deoarece suntem în măsură să acceptăm alte calificări înainte de intrare, precum și combinații de calificări diferite. Vă rugăm să contactați echipa noastră de recrutare a studenților dacă aveți întrebări.

Aplicații internaționale

Acceptăm calificări din întreaga lume, pentru a găsi cerințele noastre de intrare dintr-o anumită țară, vă rugăm să consultați paginile noastre internaționale dedicate.

Majoritatea studenților internaționali trebuie să dețină o calificare în limba engleză. Solicitanții trebuie să aibă un scor de examen IELTS aprobat de UKVI minim de 6.0 în general, cu un minim de 5.5 în fiecare secțiune. Sunt acceptate calificări de limbă engleză echivalente, cum ar fi, IB program limba engleză A sau B / literatura engleză (gradul 4).

Puteți să ne trimiteți un e-mail la adresa international@nua.ac.uk dacă doriți să discutați în mod individual despre solicitare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 17 mai multe cursuri de la Norwich University of the Arts »

Ultima actualizare October 30, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 - 4 anii
La zi
Price
14,500 GBP
studenți din afara UE | Studenți din Regatul Unit / UE: 9 250 de lire
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date