Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Cu legături foarte puternice cu profesioniștii din industria de profil, cursul nostru de comunicare grafică cuprinde tehnologii noi și emergente, ca instrumente potențiale pentru a rezolva provocări complexe de comunicare vizuală.

Mulți dintre studenții noștri continuă să producă o premieră. Absolvenții recenți au găsit locuri de muncă cu normă întreagă în studiouri de design de vârf care lucrează în domeniul brandingului, publicității, publicității digitale, mișcării și publicității pe mai multe platforme.

Abilitățile tale de comunicare grafică

Dragostea ta de a găsi modalități originale și interesante de a comunica idei și concepte complexe prin design și limbi vizuale va susține studiile. De la postere și jurnale la aplicații și site-uri web, modul în care oamenii primesc și consumă schimbări de informații în mod constant, pe măsură ce apar noi tehnologii. Curiozitatea voastră vă va alimenta și vă va modela munca pe măsură ce împingeți granițele și provocați înțelepciunea primită.

Mediul înconjurător al studioului nostru deschis este ideal pentru colaborarea și proiectarea individuală a proiectului și veți fi încurajați să rezolve problemele din lumea reală cu idei grozave. Sunteți la fel de probabil să proiectați o aplicație sau un site web, făcând un film sau o piesă de tipografie de mișcare pe măsură ce proiectați un poster sau un ziar tipărit.

Viitorul dvs. de comunicare grafică

Pe măsură ce vă dezvoltați meseria dvs., veți putea întâlni lideri din industria creativă și veți lucra la plicuri comerciale, pregătindu-vă pentru o carieră de succes pe măsură ce compilați un portofoliu de lucru care să reflecte interesele dvs. specifice de design.

Absolvenții lucrează într-o gamă largă de cariere, inclusiv

 • Designer grafic
 • Designer digital
 • Proiectant de site-uri
 • App Designer
 • Branding Designer
 • Creative publicitare
 • Promoții Designer
 • Strategist de marcă
 • copywriter
 • Printmaker / imprimantă
 • Cineast / Animator

Conținutul cursului

ANUL 1

 • Dezvoltați abilități în tipografie, tipărire, aspect, fotografie, cercetare de design, generare de idei, narativ vizual și povestiri
 • Aflați abilități tehnice în diverse medii digitale legate de design, cum ar fi InDesign, Photoshop și Illustrator
 • Explorați abilitățile de imprimare, hârtie, materiale, formate și manuale
 • Dezvoltați-vă abilitatea de a proiecta soluții pentru a prezenta date și informații complexe prin design-ul editorial și infografice.

ANUL 2

 • Concentrați-vă pe branding și identitate, publicitate și promovare, design digital / ecran, design de aplicații, film și animație, comunicări corporative, infographics, design în mediul înconjurător și grafică de mari dimensiuni
 • Explorați formate tipărite și digitale, inclusiv cărți, jurnale și reviste, broșuri și rapoarte, precum și site-uri web, aplicații, design interfață utilizator și design de experiență utilizator
 • Colaborați cu ceilalți într-un mediu de prezentare și / sau pitch competițional și în cadrul cursurilor cu alți studenți NUA.

ANUL 3

 • Creați un portofoliu profesional de lucru
 • Explorați noi teritorii pentru design grafic, inclusiv medii noi și tradiționale
 • Îmbunătățiți-vă abilitățile de bază în designul 2D și 3D, în special în tipografie, aspect, utilizare și editare a imaginilor, tehnologii digitale tipărite / fizice și pe ecran
 • Participați la proiecte, inclusiv concursuri de competiție și alte proiecte cu scop profesional
 • Completați un raport de cercetare care oferă o contextualizare amplă a practicii dvs.

Cerințe de intrare

Oferte tipice din Marea Britanie

Niveluri A / AS - GCE
GCE A / AS Niveluri 3 Calificări la nivel A la gradele BBB, dintre care cel puțin una trebuie să fie într-un subiect de artă, design sau media. În cazul în care candidații nu iau 3 niveluri A, NUA va lua în considerare combinații de niveluri A / AS și alte calificări de nivel 3.

Diploma extinsă BTEC (QCF sau RQF)
Distincția, meritul, meritul într-un subiect de artă, design sau media

Diplomă BTEC (QCF sau RQF)
Distincția *, Distincția * într-un subiect de artă, design sau media

Diploma extinsă UAL
Merit

UAL Nivelul 3 Fundația Diplomă în Artă și Design
Merit

UAL Nivelul 4 Diploma de fundație în artă și design
Trece

Diploma de bază în artă și design
Merit

Acces la Diploma de Învățământ Superior (Artă și Design)
Trece

Diploma internațională de bacalaureat
Un minim de 32 de puncte

NUA salută solicitanții de toate vârstele din toate mediile. Aplicația dvs. va fi evaluată în primul rând prin interviu și revizuirea portofoliului, astfel încât, chiar dacă nu aveți calificări oficiale sau nu satisfaceți ofertele noastre tipice, aceasta poate fi în continuare valabilă.

Dacă studiați la momentul cererii și interviul dvs. are succes, este posibil să primiți o ofertă condiționată.

În cazul în care calificarea pe care o studiați nu este prezentată, nu vă faceți griji, deoarece suntem în măsură să acceptăm alte calificări înainte de intrare, precum și combinații de calificări diferite. Vă rugăm să contactați echipa noastră de recrutare a studenților dacă aveți întrebări.

Aplicații internaționale

Acceptăm calificări din întreaga lume, pentru a găsi cerințele noastre de intrare dintr-o anumită țară, vă rugăm să consultați paginile noastre internaționale dedicate.

Majoritatea studenților internaționali trebuie să dețină o calificare în limba engleză. Solicitanții trebuie să aibă un scor de examen IELTS aprobat de UKVI minim de 6.0 în general, cu un minim de 5.5 în fiecare secțiune. Sunt acceptate calificări de limbă engleză echivalente, cum ar fi, IB program limba engleză A sau B / literatura engleză (gradul 4).

Puteți să ne trimiteți un e-mail la adresa international@nua.ac.uk dacă doriți să discutați în mod individual despre solicitare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 17 mai multe cursuri de la Norwich University of the Arts »

Ultima actualizare October 30, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
2 anii
La zi
Price
14,500 GBP
studenți din afara UE | Studenți din Regatul Unit / UE: 9 250 de lire
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date