BA (Hons) HRM

Arden courses at GISMA

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BA (Hons) HRM

Arden courses at GISMA

BA (Hons) HRM

Resursele umane și psihologia reprezintă o bună combinație de subiecte și vă vor ajuta să vă pregătiți pentru o serie de domenii, în special în lumea corporațiilor, în care psihologia afacerilor este foarte apreciată.

Dacă vă decideți să călătoriți pe rutele menționate, veți putea asista organizațiile de vârf în menținerea motivației și fericirii angajaților. Acest lucru este perfect dacă sunteți o persoană care îi place să aducă cele mai bune din oameni și îi place să-i ajute pe toată lumea să joace la vârful jocului.

Ca parte a acestui curs, veți examina o gamă largă de discipoli, inclusiv lege, diferite ramuri ale psihologiei, inclusiv cele sociale și de dezvoltare, biologice, cognitive și sociale.

Pe partea de management, veți afla despre modul în care gestionarea diferă în funcție de diferitele culturi, cum să vă mențineți controlul în momente de schimbare corporativă.

Pe lângă aceasta, veți explora, de asemenea, metodele de cercetare în acest domeniu. Veți avea apoi șansa de a include acest lucru în munca dvs. cu un proiect final în ultimul an, care va fi supravegheat de un membru academic al personalului și puteți efectua această lucrare în orice domeniu de interes.

După absolvire, puteți decide să vă dezvoltați o carieră sau să faceți un studiu suplimentar în acest domeniu. Companiile vor solicita întotdeauna profesioniști în domeniul resurselor umane, astfel că piața muncii este întotdeauna puternică în acest domeniu. Veți câștiga o mulțime de abilități transferabile, cum ar fi evaluarea datelor, scrierea de rapoarte, lucrul independent, precum și o parte a unei echipe și a unor abilități de prezentare.

Locul tău de studiu

Germania este cea mai populară opțiune pentru studenții internaționali care doresc să studieze în Europa. Este recunoscut pentru educația de înaltă calitate și puteți experimenta acest lucru cu GISMA. Potrivit statisticilor și datelor de la monitorul ICEF.

Berlinul este al doilea oraș ca mărime din UE și are o afacere înfloritoare, oferind o gamă de oportunități de angajare tinerilor profesioniști și absolvenți. În plus față de istoria culturală și politică bogată, ea devine din ce în ce mai cunoscută pentru bogăția de companii de tehnologie înfloritoare și pentru un număr tot mai mare de antreprenori de succes. Germania este cea mai populară opțiune pentru studenții internaționali care doresc să studieze în Europa. Este recunoscut pentru educația de înaltă calitate și puteți experimenta acest lucru cu GISMA.

Planuri de plată flexibile disponibile:

Universitatea Arden oferă planuri flexibile de plată * care vă permit să împărțiți costurile programelor pe trei tranșe.

Cerințe de curs

  • Două discipline la nivelul GCE A sau echivalent, plus trec la gradul C sau mai mare la trei subiecți la nivel GCSE sau echivalent; sau
  • Pentru cerințe non-standard de intrare, vă rugăm să ne contactați
  • Un nivel de limba engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă
Această școală oferă programe în:
  • Engleză


Ultima actualizare January 14, 2019
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
8,000 EUR
pe an. 1.000 de euro pe an pentru reducerea precoce a păsărilor (economisind până la 3.000)
Locations
Germania - Berlin, Berlin
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Germania - Berlin, Berlin
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala