BA (Hons) Ilustrație

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

La ce să ne așteptăm pe parcurs

Deveniți un comunicator vizual priceput și marcați-vă într-un peisaj media care se transformă rapid.

În timpul studierii BA (Hons) Ilustrație la HCA , vă veți perfecționa abilitatea de a transmite o emoție, de a țese o narațiune, de a explica o problemă complexă și de a ilumina o gamă uimitoare de subiecte, prin puterea de a crea imagini.

Veți fi înarmați cu cunoștințele fundamentale necesare pentru a deveni ilustrator, încurajați să explorați o gamă uimitoare de tehnici de realizare a imaginilor și inspirați să vă creați propria cale ca profesionist creativ în timpul și dincolo de acest curs.

Studierea Ilustrației la Hereford College of Arts oferă spații de lucru, timp de contact și oportunități necesare pentru a face o muncă excelentă.

În gradul de Ilustrație la HCA , prioritatea noastră este să vă ajutăm să vă dezvoltați „vocea” personală unică, ca ilustrator. Facem acest lucru desfășurând un curs bazat pe o bază largă, ceea ce înseamnă că veți fi sprijinit să explorați și să dezvoltați o multitudine de tehnici și medii înainte de a vă concentra asupra a ceea ce face munca dvs. să vă identifice munca.

De-a lungul cursului, veți avea ocazia să participați la numeroase ateliere de grupuri mici și cursuri de desen. De asemenea, veți beneficia de discuții cu profesorii noștri cu experiență, tehnicienii de ateliere și ilustratorii care vizitează. Când este timpul să începeți să lucrați la proiectele dvs., puteți face acest lucru în spațiul de lucru individual, personalizat.

Încurajăm discuțiile de grup și organizăm sesiuni regulate de feedback de grup, astfel încât elevii să se poată încuraja și sprijini reciproc. Timpul individual de tutore înseamnă că obțineți ajutorul individual de care aveți nevoie cu o varietate de proiecte, în care ați putea face orice, de la o imagine individuală pentru un ziar la o carte ilustrată sau un zine.

Cu o bază solidă în procesele tradiționale, cum ar fi desenul și tipăritul, Ilustrația de la HCA își urmărește și cele mai moderne practici. Cursul este asociat cu mulți ilustratori de profil înalt și evenimente de renume internațional. Ilustrația de la Hereford oferă, de asemenea, acces la facilități de ateliere de talie mondială și excursii la epicentrele culturale. Briefurile live cu clienți externi înseamnă că veți câștiga experiență profesională de primă mână înainte chiar de a absolvi.

Studenții de Ilustrație HCA au, de asemenea, acces la asistență tehnică în ateliere superbe orientate spre ambarcațiuni, care utilizează procese tradiționale de tipărire, inclusiv tipărire de litere, colagrafie, mono-tipărire, gravare, gravare și serigrafie. Studenții beneficiază de facilități IT excelente și de asistență care oferă software standard din industrie atât pe sistemele PC, cât și pe cele MAC. Aceasta include suita completă de produse Adobe, inclusiv Photoshop, ilustrator și After Effects, plus I-stop Motion și Final Cut Pro pentru post-producție video.

Modulele opționale oferă șansa de a vă personaliza programul de studiu și de a colabora pe parcursul cursurilor și al anilor. Toți studenții iau studii critice, unde puteți obține informații fascinante asupra subiectului pe care îl iubiți.

Mai presus de toate, dezvoltarea individuală este nucleul Ilustrației la HCA .

Ce oferim:

 • Grupuri mici de predare într-un mediu prietenos de studio.
 • Spații de lucru individuale pe care le puteți face proprii.
 • Acces excepțional la asistență tutorială și sfaturi tehnice.
 • Practicanți inspirați, de înaltă vizită, inclusiv ilustratori premiați: Clive Hicks-Jenkins, Jonny Hannah, Rebecca Gibbon, Matthew Richardson, Laura Carlin, Ian Murray, Geoff Grandfield, artistul de reportaje Xaviere Pick și mastergrafii Charles Shearer și Nick Morley.
 • Cursuri regulate de desen și ateliere de tipărire
 • Oportunități de a produce o serie de rezultate, inclusiv romane grafice, cărți ilustrate, reviste și publicații mici, hărți, tipărituri și multe altele.
 • Briefuri de proiect live cu clienți externi.

Opțiuni de carieră

 • Designer grafic
 • Designer de productie
 • animator
 • Inginer producție video
 • Auto-publicat Illustrator
 • Practicanți independenți creativi

Povesti de succes

Exemple recente de comisioane întreprinse de absolvenții HCA includ:

 • Ilustrație editorială pentru The Radio Times și New Your Times
 • Comisioane de carte pentru copii pentru mai mulți editori, printre care Quarto și Wide Eyed Books, Otter-Barry Books și Graffeg Books
 • Crearea lucrărilor de artă pentru publicațiile de relații publice pentru Herefordshire Council și Balfour Beatty
 • Crearea de instalații specifice site-ului și opera de artă de tip „murală”
 • Grupuri de studenți au dezvoltat întreprinderi „colective” care partajează spații de studio și dezvoltă întreprinderi mici

„M-am bucurat de atâtea lucruri despre HCA . Am avut întotdeauna ilustratori și excursii uimitoare și inspiraționale. Cursul este atât de bine conectat. ”
~ Tina Pearce

Ce veți studia

Anul 1

Introducere în anul 1

Investigativ, experimental și analitic.

În primul an, veți explora rolul desenului ca abilitate de bază, precum și relația dintre desen și procesele tradiționale de imprimare. Veți studia unele dintre formele fundamentale ale ilustrației, cum ar fi ilustrația Fashion și Reportage, care se bazează foarte clar pe practica desenului.

Anul 2

Introducere în anul 2

Practica dezvoltării

Al doilea an vă stimulează explorarea ilustrației în multe dintre formele sale fundamentale. Veți avea oportunități de a vă dezvolta și aplica abilitățile de a crea imagini printr-o serie de rezultate contemporane. Acestea includ angajarea cu proiecte și sarcini stabilite extern sub formă de colaborări, concursuri și expoziții.

Anul 3

Introducere în anul 3

Confirmarea practicii

Ultimul an este locul în care vă veți perfecționa zona de interes și / sau specialitate în cadrul ilustrației. Veți avea ocazia să vă dezvoltați practica de cercetare și ilustrare în timpul proiectului personal și al disertației. Vă sprijinim să faceți acest lucru prin negocieri și discuții pe măsură ce planificați și dezvoltați aceste corpuri de lucru.

Veți crea un portofoliu care vă prezintă practica de ilustrare individuală, specializată. De asemenea, veți crea materiale introductive și materiale vizuale, cum ar fi cărți de vizită inovatoare și o prezență uimitoare pe web, pentru a vă ajuta să vă atingeți obiectivele de carieră timpurii la absolvire.

140225_IllustrationAnimation.jpg

© Hereford College of Arts

Cerințe de intrare

 • Vârsta minimă 18.
 • Interviu de portofoliu de succes.
 • Realizare academică - în mod normal ne-am aștepta ca solicitanții să fi obținut 80 de puncte tarifare UCAS la intrare, dar, deși calificările sunt importante, ofertele noastre nu se bazează doar pe rezultatele academice. Putem face oferte bazate pe alte dovezi ale talentului și adecvării la curs.
 • 80 de puncte UCAS pentru noul sistem tarifar UCAS pentru 2017 echivalează cu 200 de puncte UCAS din sistemul anterior de puncte - pentru mai multe detalii, consultați explicațiile tarifare și sfaturile de pe site-ul UCAS.
 • Solicitanții a căror limbă maternă nu este engleza - este necesară dovada scorului general IELTS de 6,0 cu un minim de 5,5 în toate secțiunile (citire, scriere, ascultare și vorbire).
 • De asemenea, vor fi luate în considerare cererile de la studenți maturi cu experiență relevantă.
 • Recunoașterea oportunităților de învățare anterioară - colegiul întâmpină cererile elevilor cu învățare anterioară și / sau experiență anterioară. Mai multe detalii despre eligibilitate găsiți la pagina 15 din Politica noastră de admitere.
 • Alternativ, vă rugăm să ne contactați la registry @ HCA .ac.uk și vă putem oferi sfaturi suplimentare cu privire la HCA și cerințele organismului de atribuire UWTSD.

NB Pentru studenții care se completează se aplică diferite cerințe de intrare

Un nou campus creativ pentru Hereford:
Abordarea gării Cazare pentru studenți

Cu o inimă grea, vă anunțăm că noua construcție de cazare pentru studenți din abordarea stației nu se va deschide studenților așa cum a fost planificat pe 21 septembrie 2020. Construcția a fost amânată din cauza pandemiei Covid-19 și, deși au lucrat neobosit pentru catch up clădirea nu va fi gata pentru studenți până la 2 ianuarie 2021. Apreciem că aceasta nu este o veste ideală și va avea un impact asupra planurilor noii cohorte de studenți 2020/21. Cu toate acestea, echipa de viață a orașului City a pus lucrurile la locul lor, astfel încât studenții să poată veni în septembrie și să aibă o casă confortabilă temporară pentru a începe noul termen.

Station Approach este o unitate de cazare nouă, construită special pentru studenții Hereford College of Arts din inima orașului, la câțiva pași de campusurile didactice HCA .

Spațiile de cazare au fost special concepute pentru colegiu, iar personalul și studenții HCA au fost implicați în conceptele de proiectare și luarea deciziilor în legătură cu modul în care clădirea va funcționa ca un centru creativ și familiar.

Unitatea de cazare este situată lângă Gara Hereford și se află la jumătatea distanței dintre cele două campusuri didactice (College Road și Folly Lane) și centrul orașului. Acest lucru oferă acces ușor la toate resursele sociale și culturale ale orașului, precum și conexiuni cu comunitatea mai largă.

Majoritatea camerelor sunt aranjate în clustere cu bucătărie comună și spațiu de locuit, toate dormitoarele au baie privată.

Clădirea are un accent unic pe afișarea muncii creative atât în interior, cât și în exterior și există un spațiu social excepțional, spațios la parter, conceput pentru expoziții și spectacole, precum și pentru socializare informală.

Această clădire nouă beneficiază de un proces de construcție inovator, „inteligent” în afara amplasamentului, care susține o calitate excepțională.

Locație

Station Approach se află la câteva minute de mers pe jos de multe facilități pentru a susține viața independentă a studenților, inclusiv un supermarket mare vizavi de amplasament.

Centrul medical modern, multi-GP Hereford, se deschide la câteva sute de metri de-a lungul drumului.

Site-ul oferă studenților acces ușor la frumosul spațiu verde din Churchill Gardens, precum și divertisment, cum ar fi populara Bowling Alley de la Hereford.

Pentru a călători mai departe, Station Approach de la distanță nu ar putea fi mai bine plasat pentru tren, autobuz, bicicletă și taxi.

Ethos

Abordarea stației va fi desfășurată pentru a promova comunitatea studențească și bunăstarea studenților.

Acesta va avea o recepție cu personal în timpul zilei și un serviciu de contact de urgență în afara programului.

Dormitoarele individuale includ plăci de perete creative pentru ca elevii să le personalizeze cu un afișaj al propriei lor lucrări sau surse de inspirație.

Evenimentele pe tot parcursul anului și programul social organizat de echipa de management a abordării stației în colaborare cu studenții vor sprijini comunitatea creativă.

Reprezentanții studenților și personalul HCA vor fi implicați în procesul de luare a deciziilor în ceea ce privește managementul campusului.

Abigail Appleton, directorul, a spus: „A fost foarte interesant pentru mine să lucrez cu parteneri care sunt la fel de hotărâți să susțină comunitatea studențească și bunăstarea studenților ca Cityheart. Deschidem Abordarea stației pentru al doilea și al treilea an, precum și pentru primii ani, deoarece acest lucru reflectă etosul nostru de a dezvolta o comunitate de colegii interconectate. Promovează sociabilitatea, colaborarea, creativitatea și comportamentul de susținere între grupurile de ani. Lucrăm, de asemenea, cu noul pionier al educației inginerești Hereford, NMiTE, iar studenții care își încep programul sunt, de asemenea, invitați să aplice pentru camere în Station Approach. Practica artei creative și ingineria inovatoare au multe lucruri în comun. Sunt încântat că studenții HCA au această șansă de a trăi în același centru creativ și aștept cu nerăbdare să apară multe colaborări creative. ”

Unii dintre partenerii noștri

Compania de dezvoltare Cityheart Partnerships este specializată în lucrul cu sectorul public și a livrat clădiri de cazare pentru studenți la scară mai mică din Marea Britanie, precum și clădiri pentru asistență medicală. Are un etos puternic de a lucra îndeaproape cu partenerii și de a oferi soluții durabile. De la directorul Alastair Gourlay la managerul operațional Sian Evans, Cityheart este la fel de pasionat ca și noi în ceea ce privește asigurarea faptului că elevii sunt fericiți și sprijiniți în cazarea lor rezidențială.

Engie este una dintre cele mai mari companii din domeniul energiei și serviciilor din Marea Britanie, cu un angajament profund pentru regenerare, comunitate și plasare. Engie este încântat să promoveze arta studențească pe toate siturile, precum și pe clădirea finită.

Caledonian Modular este un pionier al construcției offsite. Designerul nostru caledonian David Wallace are „școala de artă” în ADN-ul său și este la fel de fericit vorbind despre Bauhaus ca și accesoriile de baie cu noi.

Consiliul Herefordshire sprijină enorm dezvoltarea școlii istorice de artă din Hereford și dezvoltarea în continuare a reputației internaționale a Hereford pentru învățământul superior de specialitate, precum și pentru a face din Hereford un oraș durabil. Ne place că directorul executiv Alistair Neill vine în vizită la colegiu cu bicicleta sa.

Costuri de cazare

Rata de închiriere pe săptămână pentru un dormitor în grup va fi de aproximativ 142 GBP pentru 42 de săptămâni - echivalent cu 5.964 GBP pe an.

Tariful de închiriere pe săptămână pentru un apartament studio va fi de aproximativ 163 GBP pentru 42 de săptămâni - echivalent cu 6.846 GBP pe an.

* Sub rezerva termenilor și condițiilor

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

HCA’s intimate scale lends itself to natural collaborations and distinctive creative groups. It is the ideal setting for you to discover alternative ways of looking at things – surprising yourself and ... Citeste mai mult

HCA’s intimate scale lends itself to natural collaborations and distinctive creative groups. It is the ideal setting for you to discover alternative ways of looking at things – surprising yourself and each other. Students also experience an excellent amount of contact time with tutors in a forum which is small enough for your voice to be heard. Citește mai puţin