Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

O alianță de gândire conceptuală și practică, design interior este o căsătorie de sens și relații în formă fizică. Acesta definește o mare parte din experiența noastră de zi cu zi.

Abilitățile dvs. de design interior

Construind un set de instrumente de artă esențială și abilități de desen, cursul nostru de design interior vă va ajuta să dezvoltați propuneri de design inovatoare pentru diferite spații interioare. Veți stăpâni metodele de vizualizare și schițarea manuală, precum și platformele digitale 3D digitale, colajul, fotografia și modelarea.
Bucurându-se de un timp de contact generos cu cadre universitare și tehnicieni și acces la facilități bine echipate pe toată durata studiilor, veți avea libertatea de a-ți urmări interesele și pasiunile pe măsură ce identificați și modelați propriul stil și abordare. Veți avea, de asemenea, ocazia să vă angajați cu profesioniști din industrie, cum ar fi LSI Architects, designerul și arhitectul Eva Sopeoglou și Maria Oliva, designer de interior la designeri B3.

Viitorul dvs. de design interior

Gândindu-vă la modul în care designul răspunde scopului și necesității, veți învăța să luați în considerare aspectele sociale ale unui proiect de proiectare, inclusiv modul în care dorințele și emoțiile umane sunt influențate de aspecte de proiectare cum ar fi scara, culoarea, lumina, textura, acustica și materialele.
Veți explora tendințele culturale și inovațiile tehnologice și materiale care modelează industria. Veți câștiga experiență în proiectarea pentru o gamă largă de spații interioare, inclusiv spitale sociale, spații de locuit mari, ospitalitate, spații comerciale și rezidențiale, relief de dezastre și design expozițional, precum și interioare interioare.
Absolvenții lucrează într-o gamă largă de cariere, inclusiv
 • Designer de interior
 • Planificatorul spațiului
 • Consultant în culori
 • Modelul 3D Maker
 • Teatru Set Designer
 • Expozant Designer
 • Designer de iluminat
 • Manager de proiect
 • Merchandiser vizual
 • Contractor de proiectare
 • Vizualizator arhitectural
 • Tehnolog de proiectare

Ateliere de lucru în industria de proiectare BA

Conținutul cursului

ANUL 1

 • Înțelegeți principiile de ideație și comunicare în designul interior printr-o serie de proiecte, ateliere, experimente și exerciții
 • Explorați natura diversă și interdisciplinară a interiorului și a contextului său cultural și istoric
 • Examinează noile tehnologii și materiale durabile, precum și tehnicile de fabricație și aplicarea lor în designul interior
 • Integrați tehnici de cercetare, analiză și reflecție în practica dvs. creativă.

ANUL 2

 • Creați o lucrare de la concept la realizare, cu un accent deosebit pe înțelegerea sentimentelor de design și a nevoilor utilizatorilor
 • Comunicați ideile dvs. de proiectare prin metode 2D și 3D, inclusiv desene tehnice, vizualizare 3D, schițare și modelare
 • Aplicați o abordare flexibilă și imaginativă a rezolvării problemelor prin învățarea bazată pe anchetă, folosind povestirea și gândirea laterală pentru a rezolva problemele de proiectare
 • Studierea problemelor culturale, teoretice și profesionale și aplicarea contextelor sociale, istorice și profesionale disciplinei subiectului
 • Explorați lucrul într-o echipă și dezvoltați un rol creativ prin intermediul proiectelor de colaborare la nivel de curs și universitate.

ANUL 3

 • Explorați materialele și tehnologiile pentru construirea și funcționarea interioarelor clădirilor, cu un accent deosebit pe durabilitate, probleme de mediu și de performanță
 • Realizați un proiect final de proiectare majoră, care cuprinde întregul proces de design interior și demonstrează abordarea dvs. și implicarea în problemele contemporane de design interior
 • Completați un raport de cercetare care oferă o contextualizare amplă a practicii dvs.
 • Participați la concursuri naționale pentru a vă îmbunătăți portofoliul și profilul profesional.

Cerințe de intrare

Oferte tipice din Marea Britanie

Niveluri A / AS - GCE
GCE A / AS Niveluri 3 Calificări la nivel A la gradele BBB, dintre care cel puțin una trebuie să fie într-un subiect de artă, design sau media. În cazul în care candidații nu iau 3 niveluri A, NUA va lua în considerare combinații de niveluri A / AS și alte calificări de nivel 3.

Diploma extinsă BTEC (QCF sau RQF)
Distincția, meritul, meritul într-un subiect de artă, design sau media

Diplomă BTEC (QCF sau RQF)
Distincția *, Distincția * într-un subiect de artă, design sau media

Diploma extinsă UAL
Merit

UAL Nivelul 3 Fundația Diplomă în Artă și Design
Merit

UAL Nivelul 4 Diploma de fundație în artă și design
Trece

Diploma de bază în artă și design
Merit

Acces la Diploma de Învățământ Superior (Artă și Design)
Trece

Diploma internațională de bacalaureat
Un minim de 32 de puncte

NUA salută solicitanții de toate vârstele din toate mediile. Aplicația dvs. va fi evaluată în primul rând prin interviu și revizuirea portofoliului, astfel încât, chiar dacă nu aveți calificări oficiale sau nu satisfaceți ofertele noastre tipice, aceasta poate fi în continuare valabilă.

Dacă studiați la momentul cererii și interviul dvs. are succes, este posibil să primiți o ofertă condiționată.

În cazul în care calificarea pe care o studiați nu este prezentată, nu vă faceți griji, deoarece suntem în măsură să acceptăm alte calificări înainte de intrare, precum și combinații de calificări diferite. Vă rugăm să contactați echipa noastră de recrutare a studenților dacă aveți întrebări.

Aplicații internaționale

Acceptăm calificări din întreaga lume, pentru a găsi cerințele noastre de intrare dintr-o anumită țară, vă rugăm să consultați paginile noastre internaționale dedicate.

Majoritatea studenților internaționali trebuie să dețină o calificare în limba engleză. Solicitanții trebuie să aibă un scor de examen IELTS aprobat de UKVI minim de 6.0 în general, cu un minim de 5.5 în fiecare secțiune. Sunt acceptate calificări de limbă engleză echivalente, cum ar fi, IB program limba engleză A sau B / literatura engleză (gradul 4).

Puteți să ne trimiteți un e-mail la adresa international@nua.ac.uk dacă doriți să discutați în mod individual despre solicitare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 17 mai multe cursuri de la Norwich University of the Arts »

Ultima actualizare October 30, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
14,500 GBP
studenți din afara UE | Studenți din Regatul Unit / UE: 9 250 de lire
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date