BA (Hons) Intreprindere de afaceri, creare și management (top-up)

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Data de începere: septembrie, ianuarie, mai

Taxe de școlarizare (2019/20): Marea Britanie / UE: £ 9,250 Internațional: £ 15,000

Această diplomă de absolvire oferă studenților ambițios și condus un grad foarte practic, care dezvoltă înțelegerea și aprecierea lor pentru crearea cu succes a afacerii lor, oferind studenților o serie de abilități necesare pentru a-și atinge obiectivele oferind în același timp o platformă pentru a împărtăși și satisface asemănător elevi.

Programul a fost proiectat de AACSB acreditat de Newcastle Business School, parte a unui grup select de școli de afaceri din întreaga lume, în urma acreditării de către Asociația Advance Collegiate Schools of Business (AACSB) în afaceri și contabilitate - primul în Europa pentru a câștiga acreditare dublă și este elaborat pentru studenții cu calificări anterioare obținute fie de la un titlu de bază, fie de la BTEC HND. Pe lângă expunerea elevilor la o serie de subiecte relevante pentru afaceri, această diplomă de tip Top-Up este destinată, de asemenea, dezvoltării în continuare a abilităților academice ale elevilor, pentru a se asigura că aceștia își pot aplica cunoștințele în mediul de afaceri.

Programul cuprinde o serie de module concepute pentru a îmbunătăți cunoștințele și înțelegerea proceselor operaționale care intră în IMM-uri, precum și pentru a vă dezvolta abilitățile academice. În cadrul conducerii pentru IMM-uri și finanțe în contextul IMM-urilor, vor fi dezvoltate abilitățile esențiale pentru funcționarea cu succes a unei afaceri, iar mai târziu în cursul anului, aceste abilități vor fi raționalizate în practică prin intermediul Proiectului IMM și al Strategiei de afaceri pentru IMM module.

Acest program vizează dezvoltarea capacității dvs. de a crea și de a vă desfășura o afacere de succes sau de a lucra într-un IMM într-o serie de sectoare. Toate abilitățile dobândite pe acest program sunt în mare cerere de către angajatori care caută manageri inventivi și creativi, oferindu-vă o gamă largă de opțiuni la finalizarea.

Cine ar potrivi acest curs

Programul a fost conceput pentru studenții foarte ambițioși care doresc să-și creeze și să își desfășoare propria afacere și să aibă o calificare anterioară în cadrul unei discipline profesionale de bază a Fundației sau a BTEC HND.

Studiu de seară și de weekend

O opțiune de studiu disponibilă studenților din Marea Britanie și UE include serile și weekendurile. Această opțiune oferă posibilitatea de a vă echilibra studiile cu normă întreagă cu viața personală, oferind în același timp același sprijin ca și livrarea în timpul zilei.

Intrare standard

  • A HND / Diploma de bază sau echivalent.
  • Elevii sunt, de asemenea, de așteptat să aibă GCSE Matematică și limba engleză la gradul C sau mai sus.

Și

  • Elevii au nevoie de IELTS 6.5 (sau de mai sus) fără un singur element sub 5,5 sau echivalent.

Dacă aveți IELTS 5.5 - 6.0, este posibil să fiți eligibil să vă alăturați limbii noastre pre-sesionale înainte de a începe acest program.

Locul și data

Northumbria University London Campus , 110 Middlesex Street, Londra, E1 7HT

Ianuarie, mai, septembrie

Northumbria University London Campus este condusă în parteneriat cu QA Higher Education - un furnizor de învățământ superior din Marea Britanie. Toate programele noastre de la Campusul din Londra sunt validate de către universitate și sunt predate de către personalul superior al QA și al Universității.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partn ... Citeste mai mult

The University has its origins in the Rutherford College, founded in 1880. Today, by putting students at the heart of an outstanding experience, and with world leading research and award-winning partnerships, Northumbria is a new kind of excellent university. Citește mai puţin