BA (Hons) Managementul afacerilor cu anul de înființare

Generalități

2 locații disponibile
Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Descărcați prospectul

Care este diploma de management de afaceri BA (Hons)?

BA (Hons) Business Management Diploma cu Anul Fundației vă permite să dezvolte abilitățile dumneavoastră de studiu și de a construi încrederea în abilitățile dumneavoastră academice în timp ce identificarea propriile tale puncte forte și nevoile de dezvoltare pentru progresia pe un program de licență de licență. Două dintre module vă permit să vă dezvoltați abilitățile generale de studiu academic și abilitățile dumneavoastră de angajare. Celelalte două module urmăresc să vă doteze cu abilitățile și înțelegerile mai bine pregătite pentru progresul unei calificări de nivel 4 (primul an al gradului).

Elevii care nu au nivelul necesar de limbă engleză și matematică pentru progresul în programul de studii universitare de licență pot încă să se înscrie prin completarea calificării funcționale de nivel 2 în limba engleză și matematică prin participarea la sesiuni suplimentare.

De ce ar trebui să fac o diplomă de management de afaceri?

La finalizarea cu succes a anului de fundație, veți fi îndeplinit cerința de intrare pentru progresul la programul de licență oferite de Buckinghamshire New University.

Mulți dintre studenții noștri sunt angajați cu normă întreagă sau au angajamente familiale. Ne străduim pentru un grup divers de studenți dintr-o gamă largă de experiențe și experiențe. Acest lucru contribuie la crearea unui mediu de învățare stimulativ și de susținere și este unul dintre motivele pentru care oferim orare flexibile, inclusiv cursuri de seară.

Oportunități de progres

Anii de fundație sunt concepute special pentru trecerea la un grad de trei ani. Puteți trece la oportunități de carieră în management sau puteți dezvolta propriile dvs. ambiții de afaceri. Programul oferă o bază în toate domeniile de management de afaceri și oferă posibilitatea de a se concentra pe o anumită zonă pentru studii postuniversitare. Unele dintre oportunitățile de carieră pentru absolvenții de management de afaceri includ:

 • medii și poziții de conducere în toate sectoarele
 • publicitate și marketing
 • contabilitate
 • resurse umane
 • bancar
 • consultanță în management
 • jurnalismul de afaceri

Cerințe de intrare

 • 32 de puncte UCAS (aceasta poate fi alcătuită din diferite niveluri de cursuri de nivel. Pentru mai multe informații despre punctele UCAS pentru calificarea dvs., accesați calculatorul tarifar UCAS).
 • Dacă ați studiat într-o altă țară care vorbește în limba engleză, în mod obișnuit vi se va cere să completați un test de limba engleză (vorbire, ascultare, citire și scriere). Nivelul așteptat este IELTS 5.0 sau echivalent, fără un element mai mic decât 4.5.
 • Acestea sunt cerințele noastre de intrare standard, dar am putea lua în considerare scăderea acestora pentru elevii care au performanțe bune în interviu.

Vi se va cere, de asemenea, să participați la un interviu academic. Capacitatea de a intra în programele noastre poate fi demonstrată în mai multe moduri și nu se limitează numai la calificările academice. Solicitanții care nu respectă cerințele de intrare publicate sunt încurajați să contacteze echipa noastră de recrutare și de admitere pentru consiliere.

Cursul de curs

module

 • Pregătirea pentru succes
 • Cunoștințe și creativitate
 • Introducere în managementul afacerilor
 • Pregătirea pentru succes
 • Dezvoltarea de sine și responsabilitatea
 • Învățarea bazată pe invitație

Specificarea cursului

 • Durata cursului: 4 ani, cu normă întreagă
 • Nivel: RQF Nivelul 3-6
 • Organism de adjudecare: Universitatea New Buckinghamshire
 • Evaluare: evaluările sunt efectuate pe cursuri și pe portofoliu.
 • Mod de livrare: Full Time
 • Opțiuni de programare: Două zile pe săptămână sau patru seri pe săptămână
 • Campus: Casa Masons, Kingsbury
 • Date de admisie: septembrie, ianuarie și aprilie
 • Taxa: 9.250 GBP (cu Finanțe Studențești Disponibile)

Cum să aplicați

Anul fundației, gradul și BA (Hons) Managementul afacerilor (Top-up)

De la alegerea cursului dorit, scrierea declarației dvs. personale și depunerea cererii, puteți conta pe echipa prietenoasă de recrutare pentru ajutor și îndrumare la fiecare pas. Luați legătura pentru a vă face o întâlnire inițială pentru a discuta despre situația dvs.

Pasul 1: Consultarea inițială.

Pasul 2: Înregistrați-vă. Dacă sunteți un solicitant din Regatul Unit sau din UE, va trebui să aplicați prin intermediul site-ului UCAS. Vă puteți înscrie la UCAS direct sau prin colegiu. UCAS vă oferă opțiunea de a aplica până la cinci cursuri și vă taxează pentru fiecare curs pentru care aplicați. Finalizarea aplicației este șansa dvs. să vă vindeți. Este momentul să evidențiați abilitățile și cunoștințele pe care le-ați învățat până acum, calificările obținute și de ce doriți să studiați cursul ales. Există un ghid pas cu pas pentru a vă ajuta cu aplicațiile de pe site-ul UCAS.

Pasul 3: Interviul. După ce ați aplicat pentru un curs cu Regent College Higher Education, va trebui să participați la un interviu de admitere cu echipa noastră de curs. Consilierul dvs. de recrutare vă poate rezerva interviul și vă poate ajuta să vă pregătiți.

Pasul 4: Trimiteți cererea. Acesta este momentul să vă depuneți cererea. Verificați dacă ați finalizat fiecare secțiune înainte de trimitere. După ce ați aplicat, veți primi o confirmare a faptului că cererea dvs. a fost primită. Dacă este nevoie de informații suplimentare, vă vom contacta. Puteți utiliza secțiunea "Urmăriți" de pe site-ul UCAS pentru a monitoriza progresul aplicației dvs.

Oferta primită

După ce vom avea toate informațiile necesare cu privire la cererea dvs., vom lua o decizie finală. Decizia noastră va fi încărcată în secțiunea UCAS Track și veți primi și o scrisoare. Dacă vi se oferă un loc, oferta poate fi "condiționată" sau "necondiționată". Dacă ați fost acceptat pe curs, veți primi apoi instrucțiunile de aderare și mai multe informații despre începerea studiilor.

Etapa 1: Selecția ofertei

Puteți urmări toate aplicațiile prin secțiunea UCAS Track, inclusiv toate ofertele finale pe care le primiți. După ce ați auzit din toate universitățile la care ați aplicat, va trebui să alegeți oferta pe care doriți să o acceptați, împreună cu o a doua opțiune de rezervă.

Etapa 2: Oferta de acceptare

Termenul limită pentru acceptarea unei oferte va fi evidențiat pe UCAS Track, în funcție de data depunerii cererii.

Ultima actualizare Aug 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success ... Citeste mai mult

Regent College Higher Education is a leading provider of industry-related higher education. We are a diverse community active in promoting learning and education, with an established record of success rates within UK Higher Education. You will experience an exciting time of study and interaction within an environment geared to draw the best from students, supported by a dedicated team of professionals at all levels who always put students first! Citește mai puţin
Wembley , Londra , Londra , Grapă , Londra + 4 Mai mult Mai Puțin