BA (Hons) Studii internaționale de comunicare

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Informatie cheie

 • Diplomă: Studii internaționale de comunicații BA (Hons)
 • Tipuri de studiu: cu normă întreagă
 • Durata: trei sau patru ani, în funcție de calificările de intrare
 • Data începerii: septembrie 2020

Pentru programele 2 + 2, veți petrece ultimii doi ani în campusul nostru din Marea Britanie. Pentru programele 4 + 0, veți petrece întregul program de studii în Ningbo China cu oportunități de „studiu în străinătate”.

138965_4.jpgUniversity of Nottingham Ningbo China"}" />

© University of Nottingham Ningbo China

Privire de ansamblu asupra curs

Programul vă oferă oportunitatea de a studia o gamă largă de subiecte, inclusiv mass-media contemporană, jurnalism, comunicări digitale noi, istoria societăților europene și americane, teoria comunicării, psihologia comunicațiilor, artelor și comunicațiilor și studii culturale.

În plus, studiul unei limbi europene (franceză, spaniolă, germană sau italiană) sau a unei limbi asiatice (japoneză sau coreeană) de la nivelul începătorilor până la nivelul avansat va forma un element de bază în anii doi până la patru.

Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a vă îmbogăți studiile luând module oferite de Studii internaționale și afaceri internaționale.

Caracteristici speciale

Gradele de comunicații internaționale explorează lumea complexă a comunicațiilor, mass-media și cultură. Veți studia diferite forme de comunicare vizuală și lingvistică, noi tehnologii, politică, cultură populară și înaltă și mass-media.

 • Aflați cu personalul expert care efectuează cercetări de renume internațional
 • Implicați-vă cu obiecte, imagini și media din trecut și înțelegeți cum ne influențează în prezent
 • Dezvoltați instrumente critice pentru a vedea și înțelege lumea diferit

Structura cursului

Anul întâi (Anul preliminar)

Primul an cuprinde un program special de engleză pentru scopuri academice, proiectat de personalul înaltului experiment al Centrului de învățare a limbii engleze (CELE) de la Universitatea din Nottingham. Aceasta este integrată cu grijă cu programele de conținut oferite de fiecare divizie academică, astfel încât să pregătească studenții pe deplin pentru anii 2-4 ai gradului. Trei module de conținut din anul 1 sunt legate în mod specific de studiul comunicațiilor: Introducere în informații și tehnologie, mass-media și texte: societate, introducere în gândire analitică și media și texte: cultură.

Anul doi (anul de calificare)

În acest prim an de studiu de specialitate, module extinse de douăzeci de credite sunt structurate în jurul unei abordări de învățare centrată pe elev, pentru a învăța cu un set extins de lectură, alături de exerciții practice menite să familiarizeze elevii cu teoria și practica comunicării contemporane. Aceste module vă vor oferi, de asemenea, oportunitatea de a exersa abilitățile de studiu necesare pentru mai multe cercetări independente ulterior în gradul dvs.

Vei începe, de asemenea, studiile de limbă (franceză, germană, italiană, japoneză, coreeană sau spaniolă), care sunt concepute pentru a încuraja abilitățile de comunicare multilingvă necesare pentru a avea succes în arena internațională astăzi.

Anul trei (partea I)

Pe parcursul acestui an, vă veți baza pe abilitățile și cunoștințele pe care le-ați dobândit până acum, aplicându-le la un studiu mai aprofundat al problemelor referitoare la comunicațiile internaționale contemporane într-o varietate de module de bază și opționale. Subiectele opționale includ media și comunicarea globală, analiza culturală, comunicările politice etc.

Două module speciale obligatorii vă vor aprofunda înțelegerea rolului și importanței cercetării în domeniu și vă vor ajuta să dezvoltați un proiect de disertație de cercetare pentru ultimul an.

De asemenea, îți vei continua studiile de limbă la un al doilea nivel superior în (spaniolă, franceză, germană, italiană, coreeană sau japoneză).

În plus, veți avea ocazia să participați la un program de schimb sau de studiu în străinătate pentru unul sau ambele semestre ale celui de-al treilea an.

Anul patru (partea a II-a)

În acest an puteți alege dintre o serie de module opționale. Pe lângă modulele predate, obiectivul studiului dvs. în ultimul an este un proiect individual de disertație. Aceasta este pe un subiect la alegere și constă în cercetare ghidată răspândită pe tot anul universitar.

De asemenea, vă veți completa pregătirea în limbi străine cu un al treilea nivel mai avansat în (spaniolă, franceză, germană, italiană, coreeană sau japoneză).

138967_2.jpgUniversity of Nottingham Ningbo China"}" />

© University of Nottingham Ningbo China

Cariere și studiu suplimentar

Înțelegerea modului de a comunica, a învăța, a vă exprima și a face afaceri pe platformele media globale digitale cu oameni din întreaga lume este centrul nucleului programelor noastre de predare. Abilitățile și cunoștințele vă vor conduce la o mare varietate de industrii, inclusiv:

 • Mass-media
 • Relatii publice
 • Marketing
 • Post de televiziune
 • Publicitate

Studenții noștri se dovedesc a fi foarte articulați și dezvoltă abilități bune de scriere, prezentare, lucru în echipă, negociere, cercetare și documentare.

Din cei 116 de studenți care au absolvit Școala de Comunicații Internaționale în 2016, 72% au căutat studii suplimentare. Acești absolvenți au fost admiși în primele 100 de instituții clasate din Marea Britanie, Australia, China (Hong Kong) și SUA. Destinațiile includ Universitatea din Londra și Imperial College London în Marea Britanie, Universitatea din Hong Kong din China (Hong Kong), Universitatea din Melbourne din Australia și Universitatea din New York din SUA.

În plus, achiziția a doua (sau a treia) limbă, ca parte a gradului lor de licență, le-a permis absolvenților noștri să continue studii în Spania, Franța și Japonia.

Burse, sponsorizări și burse

Pentru a încuraja excelența academică, oferim o gamă cuprinzătoare și în expansiune de burse complete și parțiale.

Istoric, aproape 30% dintre studenții noștri de licență au primit burse pentru intrarea lor. Odată înscriși, studenții actuali sunt eligibili pentru burse suplimentare și / sau burse și premii bazate pe performanță, care acoperă aproximativ 32,5% din întregul nostru corp de studenți.

Cerințe de intrare

În funcție de calificările academice și de limba engleză, puteți fi eligibil pentru un program tradițional de trei ani sau un program de patru ani, cu un an preliminar care vă permite să obțineți cunoștințele și abilitățile specifice subiectului necesare pentru a vă îmbarca la nivel de grad studii.

Vă rugăm să găsiți cerințele de intrare relevante pentru țara dvs. de origine pe site-ul nostru web. Dacă țara dvs. nu este listată, vă rugăm să trimiteți un e-mail la global@nottingham.edu.cn.

Dacă sunteți un student chinez continental, scorul Gaokao ar trebui să fie în prima divizie ca cerință minimă, iar scorul dvs. de testare în limba engleză nu trebuie să fie mai mic de 115/150. Pentru mai multe detalii, consultați prospectul versiunii chineze.

Cerințe de limba engleză

Dacă prima ta limbă nu este engleza sau calificarea dvs. de intrare nu a fost obținută în limba engleză (de la o instituție aprobată), trebuie să furnizați dovezi ale competenței dvs. în limba engleză. Cerințe minime:

 • IELTS 6.5 (nu mai puțin de 6,0 în scris) - eligibil pentru programul de trei ani;
 • IELTS 5.5 (nu mai puțin de 5.0 în scris) - eligibil pentru programul de patru ani;
 • PTE Academic 62 (minim 55) - eligibil pentru programul de trei ani;
 • PTE Academic 55 (minim 51) - eligibil pentru programul de patru ani.

Cerințe alternative

Ar trebui să aveți vârsta de cel puțin 18 ani la admiterea la Universitate. Data „admiterii” este definită ca prima zi a lunii septembrie a anului universitar relevant. Această cerință poate fi renunțată individual, în cazul în care părinții sau tutorii dvs. își acordă acordul scris în avans pentru garanții și cerințe suplimentare.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was the first Sino-foreign university to open its doors in China. Established in 2004, with the full approval of the Chinese Ministry of Education, we ... Citeste mai mult

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was the first Sino-foreign university to open its doors in China. Established in 2004, with the full approval of the Chinese Ministry of Education, we are run by the University of Nottingham in partnership with Zhejiang Wanli Education Group, a key player in the education sector in China. Citește mai puţin