BA (Hons) Studii internaționale

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Informatie cheie

 • Diplomă: Studii internaționale BA (Hons)
 • Tipuri de studiu: cu normă întreagă
 • Durata: trei sau patru ani, în funcție de calificările de intrare
 • Data începerii: septembrie 2020

Pentru programele 2 + 2, veți petrece ultimii doi ani în campusul nostru din Marea Britanie. Pentru programele 4 + 0, veți petrece întregul program de studii în Ningbo China cu oportunități de „studiu în străinătate”.

138967_2.jpgUniversity of Nottingham Ningbo China"}" />

© University of Nottingham Ningbo China

Privire de ansamblu asupra curs

Acest grad este programul principal de licență în Școala de Studii Internaționale. Bazându-se pe pregătirea fundației în anul 1, modulele de bază din anii 2-4 sunt concepute pentru a spori cunoștințele și înțelegerea studenților despre societățile și culturile din trecut și din prezent, în special în Europa, America de Nord și Asia. Abordarea de la Nottingham de a combina cursuri cu seminarii interactive aprofundate își dezvoltă abilitățile intelectuale și le permite să exerseze abilitățile transferabile de care vor avea nevoie pentru a efectua în arena internațională. Globalizarea a făcut mai important ca niciodată ca profesioniștii tineri să manifeste un nivel ridicat de conștientizare internațională la locul de muncă din secolul XXI, fie că este vorba de organizații guvernamentale, întreprinderi sau studii academice.

Gradul de Studii Internaționale oferă pregătirea de bază de care vor avea nevoie pentru a-și îndeplini potențialul, dezvoltând abilitățile de analiză și comunicare din ce în ce mai solicitate în întreaga lume.

Acest curs vă oferă bazele istorice ale culturilor occidentale și ale sistemului politic, abilități de cercetare independente, cunoașterea problemelor contemporane.

Caracteristici speciale

 • Alegeți dintr-o gamă excepțional de mare de module
 • Dezvoltați o experiență globală de istorie și politică
 • Construiți abilități cheie, transferabile, căutate de angajatori de top

Structura cursului

Anul 1 (Anul preliminar)

Anul acesta nu este obligatoriu pentru studenții cu calificări adecvate pentru anul doi.

Primul an cuprinde un program special de engleză pentru scopuri academice, proiectat de personal cu înaltă experiență din apreciatul centru de învățare a limbii engleze (CELE) de la Universitatea din Nottingham. Acest lucru este integrat cu grijă cu programele de studiu oferite de fiecare școală academică, astfel încât să pregătească elevii pentru anii 2-4 de grad.

Anul 2 (Anul de calificare)

În acest prim an de studiu de specialitate, sunteți prezentat bazele istorice ale culturilor și sistemelor politice occidentale, împreună cu teme și teorii centrale ale organizațiilor internaționale moderne. Douăzeci de module de credit sunt structurate în jurul abordării centrate pe student cu o lectură extinsă pe măsură ce exersați abilitățile de studiu de care veți avea nevoie pentru o cercetare mai independentă mai târziu în gradul dvs. În fiecare semestru, luați douăzeci de credite de opțiuni.

Anul 3 (partea I)

În acest an, consolidați ceea ce ați învățat până acum, aplicând cunoștințele pe care le-ați dobândit până acum cu un studiu mai aprofundat al problemelor contemporane care acoperă regiuni, inclusiv Vestul și Asia. În fiecare semestru, luați douăzeci de credite de opțiuni.

Anul 4 (partea a II-a)

Pe lângă modulele și opțiunile predate, studiul dvs. în ultimul an este un proiect individual de disertație. Aceasta este pe un subiect la alegere și constă în cercetare ghidată răspândită pe tot anul universitar.

Studiile internaționale de BA sunt organizate pe trei Pathways tematice. Recomandăm cu tărie studenților care studiază în programul de studii internaționale să urmeze una dintre aceste Pathways . Pentru fiecare Pathway , modulele au fost concepute pentru a se construi secvențial unul pe celălalt. Fiecare Pathway vă oferă o introducere completă într-o zonă mai specifică a studiilor internaționale în al doilea an, dezvoltă sfera temelor în al treilea an și permite specializarea în al patrulea an. În fiecare Pathway , există un modul de bază pentru fiecare semestru și un număr de opțiuni. Pathways sunt relații internaționale / politică comparată Pathway ; Studii de dezvoltare și sex Pathway ; Pathway istoriei mondiale.

138965_4.jpgUniversity of Nottingham Ningbo China"}" />

© University of Nottingham Ningbo China

Cariere și studiu suplimentar

Studierea pentru o diplomă la University of Nottingham Ningbo China va oferi tipul de abilități și experiențe care se vor dovedi neprețuite în orice carieră, indiferent de direcția pe care decideți să o luați.

De-a lungul timpului dvs. alături de noi, Biroul nostru de dezvoltare a carierei poate lucra cu dvs. pentru a vă îmbunătăți abilitățile de angajare și mai mult; asistarea cu aplicații de angajare sau de curs, căutarea de destinații de plasare a experienței de muncă adecvate și găzduirea de evenimente pentru a vă apropia de o gamă largă de potențiali angajatori.

Aruncați o privire la pagina noastră de carieră pentru o prezentare generală a tuturor sprijinului pentru angajare și a oportunităților pe care le oferim studenților actuali.

Majoritatea absolvenților și-au găsit locuri de muncă cu angajatori chinezi și internaționali proeminenți în agenții de afaceri și guvernamentale.

Dintre cei 83 de studenți care au absolvit școala în 2014 și au continuat studiile postuniversitare, 82% au fost admiși de top 100 universități mondiale conform clasamentelor QS World University din 2014 - inclusiv Cambridge, Oxford, London School of Economics.

Burse, sponsorizări și burse

Pentru a încuraja excelența academică, oferim o gamă cuprinzătoare și în expansiune de burse complete și parțiale.

Istoric, aproape 30% dintre studenții noștri de licență au primit burse pentru intrarea lor. Odată înscriși, studenții actuali sunt eligibili pentru burse suplimentare și / sau burse și premii bazate pe performanță, care acoperă aproximativ 32,5% din întregul nostru corp de studenți.

Cerințe de intrare

În funcție de calificările academice și de limba engleză, puteți fi eligibil pentru un program tradițional de trei ani sau un program de patru ani, cu un an preliminar care vă permite să obțineți cunoștințele și abilitățile specifice subiectului necesare pentru a vă îmbarca la nivel de grad studii.

Vă rugăm să găsiți cerințele de intrare relevante pentru țara dvs. de origine pe site-ul nostru web. Dacă țara dvs. nu este listată, vă rugăm să trimiteți un e-mail la global@nottingham.edu.cn.

Dacă sunteți un student chinez continental, scorul Gaokao ar trebui să fie în prima divizie ca cerință minimă, iar scorul dvs. de testare în limba engleză nu trebuie să fie mai mic de 115/150. Pentru mai multe detalii, consultați prospectul versiunii chineze.

Cerințe de limba engleză

Dacă prima ta limbă nu este engleza sau calificarea dvs. de intrare nu a fost obținută în limba engleză (de la o instituție aprobată), trebuie să furnizați dovezi ale competenței dvs. în limba engleză. Cerințe minime:

 • IELTS 6.5 (nu mai puțin de 6,0 în scris) - eligibil pentru programul de trei ani;
 • IELTS 5.5 (nu mai puțin de 5.0 în scris) - eligibil pentru programul de patru ani;
 • PTE Academic 62 (minim 55) - eligibil pentru programul de trei ani;
 • PTE Academic 55 (minim 51) - eligibil pentru programul de patru ani.

Cerințe alternative

Ar trebui să aveți vârsta de cel puțin 18 ani la admiterea la Universitate. Data „admiterii” este definită ca prima zi a lunii septembrie a anului universitar relevant. Această cerință poate fi renunțată individual, în cazul în care părinții sau tutorii dvs. își acordă acordul scris în avans pentru garanții și cerințe suplimentare.

Ultima actualizare Sept 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was the first Sino-foreign university to open its doors in China. Established in 2004, with the full approval of the Chinese Ministry of Education, we ... Citeste mai mult

The University of Nottingham Ningbo China (UNNC) was the first Sino-foreign university to open its doors in China. Established in 2004, with the full approval of the Chinese Ministry of Education, we are run by the University of Nottingham in partnership with Zhejiang Wanli Education Group, a key player in the education sector in China. Citește mai puţin