BA (Hons) antrenor de fotbal (mixt)

Generalități

Programul de descriere

Acest grad se lansează în septembrie 2020. Sub rezerva validării.

Prezentare generală

  • Livrare combinată (online plus Wembley sau Etihad Campus)

Calificarea gradului de antrenor de fotbal BA (Hons) (mixt) este concepută pentru cei care doresc să-și îmbunătățească cunoștințele și înțelegerea de a lucra în setările de antrenor de fotbal. Pe lângă faptul că oferă oportunitatea de a dezvolta practica de coaching, programul oferă oportunități de implicare într-o serie de domenii care stau la baza, precum cercetarea și recrutarea jucătorilor, considerente psihologice și sociologice, nutriție și condiționare, dezvoltarea talentelor, conștientizare tehnică și tactică, practică reflectantă și analiza performanței. Este ideal pentru profesioniștii actuali care lucrează în industria fotbalului, care preferă un mod de livrare mai flexibil în loc de un program pur bazat pe campus.

Prin posibilitatea de a învăța din confortul propriei case sau a locului de muncă, participanții la program vor putea obține o calificare suplimentară pentru a-și îmbunătăți perspectivele de carieră într-un format care oferă ore flexibile și șansa de a-și dicta propriul echilibru muncă-viață. se potrivesc în jurul altor angajamente.

Acest program este un grad mixt, ceea ce înseamnă că majoritatea studiilor dvs. vor avea loc online prin intermediul UCFB -ului dedicat al UCFB . Cu toate acestea, va exista oportunitatea de a învăța pe campus la UCFB Wembley, Londra sau UCFB Etihad Campus, Manchester, timp de două săptămâni din fiecare an academic.

module

Acest program este în prezent supus validării. Modulele vor fi anunțate de îndată ce gradul va fi validat.

Modulele planificate vor acoperi domenii precum recrutarea și recrutarea jucătorilor, considerații psihologice și sociologice, nutriție și condiționare, dezvoltarea talentelor, conștientizarea tehnică și tactică, practica reflectorizantă și analiza performanței.

Cerințe de intrare

Cerințele standard de intrare pentru program sunt următoarele:

Solicitanților li se va cere să obțină 112 puncte UCAS în cadrul schemei de puncte UCAS. Experiența profesională și calificările din industrie pot fi evaluate pentru solicitanți fără punctele UCAS necesare.

În plus, ar fi avantajos ca candidații să dețină deja un nivel FA 1 și chiar mai mult să lucreze către un nivel FA 2 sau calificări echivalente.

Toți solicitanții li se oferă informații referitoare la serviciile pentru studenți, cu care pot contacta, în cazul în care necesită sprijin suplimentar sau consiliere, precum și informații legate de fondurile și fondurile corespunzătoare.

Solicitanții din țările care nu vorbesc majoritatea limbii engleze li se va solicita o calificare engleză care testează vorbirea, ascultarea, citirea și scrierea și li se va cere să obțină un IELTS de 6.0 (5.5) sau echivalent.

Cum să aplicați

Coduri UCAS:

Codul cursului online: FCB1
Instituție: U10
Campus: W sau E

Perspectivele de carieră

Perspectivele de carieră pentru absolvenții programului de UCFB BA (Hons) de antrenor de fotbal (Blended) la UCFB includ antrenamentul de fotbal în cluburile de fotbal. Studenții ar putea dori să solicite, de asemenea, mai multe roluri tradiționale de afaceri, management sportiv sau leadership, pe baza atributelor absolvenților pe care le-au dezvoltat pe parcursul programului.

În timpul programului, UCFB cunoaște nevoile și așteptările fiecărui student. Acest lucru permite sprijinul individual în jurul dezvoltării carierei fiecărui student. În cele din urmă, acest lucru îi va ajuta să își găsească locul în industria fotbalului și a sportului. Pentru cei care doresc să-și extindă studiile la sfârșitul diplomei, vor fi încurajate oportunitățile de a studia la nivel de master.

Taxe

  • Studenți din Marea Britanie / UE: 9.250 GBP pe an
  • Studenți internaționali: 14.250 de lire sterline pe an

Costuri adiționale
Învățare mixtă: Vor fi costuri implicate în participarea la campusurile UCFB pentru clasele concentrate, ca parte a învățării mixte. Aceste costuri vor include călătoria, cazarea și întreținerea.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities ... Citeste mai mult

UCFB is a world first in sports education, offering university degrees in the football and sports industry. We provide an exceptional environment to live and learn in, with state-of-the-art facilities in two inspirational campuses in London and Manchester, which have the iconic Wembley and Etihad stadiums at their heart. Citește mai puţin
Manchester , Wembley , Londra , Burnley + 3 Mai mult Mai Puțin