Citește Descrierea Oficială

Data de începere: septembrie, ianuarie, mai

Taxe de școlarizare (2018/19): Marea Britanie / UE: £ 9,250 Internațional: £ 13,000

Acest grad de top-up oferă studenților cu o pregătire temeinică în procesele operaționale ale mediului de afaceri la nivel mondial și împreună cu o înțelegere cuprinzătoare a teoriei, absolvenții acestui curs rapid de urmărire va satisface așteptările de înaltă calibru a angajatorilor de astăzi. Bazat în centrul afacerilor britanice, Londra, BA (Hons) Business Top-Up este proiectat de Newcastle Business School, parte a unui grup select de școli de afaceri din întreaga lume, în urma acreditării de către Asociație la Advance Collegiate Schools of Business (AACSB ) în afaceri și contabilitate - primul în Europa care a obținut dubla acreditare.

Programul a fost dezvoltat pentru studenții cu calificări anterioare obținute fie de la un HND în afaceri, o diplomă de bază, SQA HND sau echivalent. Pentru a excela în acest curs, elevii vor trebui să arate entuziasm și inițiativă, precum și abilitatea de a dezvolta noi moduri de gândire, deoarece abilitățile dvs. academice sunt îmbunătățite pentru a îndeplini standardele afacerii.

Programul este alcătuit din module concepute pentru a îmbunătăți cunoștințele și înțelegerea problemelor cu care se confruntă afacerile, dezvoltându-vă aptitudinile academice pentru a vă asigura că vă puteți aplica cunoștințele într-un mediu de afaceri. Aceste module includ investigarea funcțiilor operaționale ale unei afaceri în managementul lanțului de aprovizionare strategic, problemele contemporane în afaceri și stabilirea unei înțelegeri teoretice mai profunde în domeniul culturii și al organizațiilor, precum și dezvoltarea capacității dvs. de angajare în dezvoltarea academică și a carierei.

Un grad în afaceri poate duce la o carieră în conducerea afacerilor și management, precum și posibilitatea de a dezvolta în continuare cunoștințele dvs. de afaceri prin studii postuniversitare. După absolvire, ați putea intra într-o carieră în consultanță, marketing, managementul sănătății, managementul resurselor umane sau gestionarea operațiunilor, precum și abilitățile necesare înființării propriei afaceri.

La finalizarea acestui grad cu o notă minimă de 2: 2 și dacă doriți să vă continuați studiile și să dezvoltați o specialitate, puteți fi eligibil pentru a avansa la una din noastre de studii postuniversitare la Campus din Londra. Aceste programe includ oportunitatea de a vă specializa în Antreprenoriat, Managementul Resurselor Umane, Managementul Internațional, Management Financiar sau Managementul Marketingului, ca parte a Business Masters.

Cine ar potrivi acest curs

Programul a fost conceput pentru studenții care doresc să-și dezvolte calificările anterioare într-o diplomă de licență BA.

Intrare standard

  • O diplomă de licență sau o diplomă de licență sau un BTEC / HND într-un subiect de afaceri, cu merite / recomendări medii în ultimul an sau un studiu echivalent cu 120 de puncte CATS de nivel 4 și 120 de nivel 5.

Și

  • Elevii au nevoie de IELTS 6.5 (sau de mai sus) fără un singur element sub 5,5 sau echivalent.

Dacă aveți IELTS 5.5 - 6.0, este posibil să fiți eligibil să vă alăturați limbii noastre pre-sesionale înainte de a începe acest program.

Locul și data

Northumbria University London Campus , 110 Middlesex Street, Londra, E1 7HT

Ianuarie, mai, septembrie

Northumbria University London Campus este condusă în parteneriat cu QA Higher Education - un furnizor de învățământ superior din Marea Britanie. Toate programele noastre de la Campusul din Londra sunt validate de către universitate și sunt predate de către personalul superior al QA și al Universității.

Program predat în:
Engleză

Vezi 3 mai multe cursuri de la Northumbria University London Campus »

Ultima actualizare May 29, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Mai 2019
Sept. 2019
Duration
1 an
La zi
Price
- UK / EU: £ 9,250, International: £ 13,000
După locații
După dată
Start Date
Mai 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian. 2020
Termen limită de aplicare

Mai 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Discover Northumbria University London Campus