Prezentare generală

Universitatea Middlesex, Londra, Marea Britanie și Niels Brock Copenhagen Business College , oferă această diplomă de master în Marea Britanie în Managementul Ospitalității și Turismului Internațional. Programul este conceput ca o completare a diplomelor de învățământ superior de doi ani sau diplome în domeniul ospitalității și turismului sau a unor studii conexe.

Obțineți un BA acreditat în Marea Britanie

Acest BA de un an de top-vă permite să lovi cu piciorul începe cariera ta de afaceri internaționale cu Marea Britanie acreditate de licență în Managementul Ospitalității Internaționale și Turism.

De ce să luați un Top-Up BA?

 • Vii, lucrați și studiați în Copenhaga, Danemarca
 • Îmbunătățiți-vă gradul de doi ani cu programul acreditat din Regatul Unit
 • Începeți cariera globală cu o diplomă de licență acreditată
 • Studiu la Niels Brock Copenhagen Business College , cel mai vechi colegiu de afaceri din Danemarca

În calitate de absolvent al programului BA (Hons) în domeniul Ospitalității și Turismului Internațional, sunteți calificat pentru locuri de muncă în sectorul ospitalității și al turismului, inclusiv;

 • Responsabilii pentru dezvoltarea afacerilor
 • Serviciul de relații cu clienții
 • Absolvent al managerilor stagiari
 • Ofițeri de resurse umane
 • Ofițerii de marketing

115282_NB_Skole_CleanShot_034.jpg

Termene de depunere a cererilor

Ianuarie 2020 Începeți

Termen de depunere: 1 octombrie 2019

orar

Programul este format din patru module care sunt fiecare predate pe o perioadă de două semestre. Clasele apar în zilele săptămânii, 4 zile pe săptămână. Vă rugăm să rețineți că, în plus, elevii sunt obligați să participe la sesiunile de atelier de lucru în cursul anului universitar.

Studentul va avea acces la programul electronic personalizat în UMS.

Literatură

eTextbooks pentru fiecare modul pe care îl studiați sunt incluse în taxă. Acestea sunt alese de liderul modulului și pot fi citite online sau descărcate pe un computer al unui dispozitiv portabil și accesate prin intermediul Mycopenhagenbusinesscollege.

Accesul la alte materiale de învățare cu cele mai importante, adunate într-o listă de lecturi online creată de liderul dvs. de modul sau de bibliotecar, vă vor fi puse la dispoziție. Lista de lectură va fi accesibilă prin intermediul zonei modulului Mycopenhagenbusinesscollege.

Veți avea, de asemenea, acces la bibliotecari, la scrierea academică - precum și la asistenți pentru învățarea elevilor și experți IT care vă ajută și vă sfătuiesc. Dacă interogarea dvs. este mai aprofundată, vă rugăm să programați o întâlnire cu bibliotecarul. De asemenea, bibliotecarul va vizita seminariile dvs. pe tot parcursul anului pentru a vă echipa cu abilitățile necesare pentru a vă ajuta să reușiți în curs.

În cele din urmă, există resurse online pe care le puteți utiliza în timpul dvs. pentru a studia unde și când alegeți.

115283_NielsBrock_SunnyCopenhagen035.jpg

Locuri de muncă și masterat

În calitate de absolvent al programului BA (Hons) în domeniul Ospitalității și Turismului Internațional, veți fi calificat pentru locuri de muncă în sectorul ospitalității și al turismului, inclusiv;

 • Responsabilii pentru dezvoltarea afacerilor
 • Serviciul de relații cu clienții
 • Absolvent al managerilor stagiari
 • Ofițeri de resurse umane
 • Ofițerii de marketing
 • Manageri de proiect
 • Consultanți pentru călătorii

Solicitanții care doresc să progreseze la studii postuniversitare ar trebui să observe că cerințele de admitere variază între instituții. Deoarece BA (Hons) IHTM nu include o disertație finală sau un proiect, este posibil să nu îndeplinească cerințele de admitere pentru anumite programe, în special în Danemarca.

Elevii care absolvesc cu 2: 2 onoruri vor fi eligibile pentru a aplica pentru MSc / PGDip / PGCert Universitatea Internationala Middlesex / PGCert International Hospitality and Management de evenimente.

Elevii care absolvesc cu 2: 2 onoruri vor fi eligibile pentru a aplica pentru NBCBC's MSc International Business and Management.

Cerințele de admitere

2 ani până la 3 ani de studii sau diplome de învățământ superior sau diplome în domeniul ospitalității și turismului sau a unor studii conexe.

Diplomă AP în serviciu sau calificări echivalente daneze sau străine, și

Competență în limba engleză la nivel înalt (IELTS 6.0 sau echivalent, fără o bandă mai mică de 5.5)

Program predat în:
 • Engleză

Vezi 2 mai multe cursuri de la Niels Brock Copenhagen Business College »

Ultima actualizare Mai 26, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Ian 2020
Duration
2 anii
La zi
Price
100,000 DKK
Deadline
Oct 1, 2019
După locații
După dată
Start Date
Ian 2020
End Date
Dec 2021
Termen limită de aplicare
Oct 1, 2019

Ian 2020

Location
Termen limită de aplicare
Oct 1, 2019
End Date
Dec 2021