Citește Descrierea Oficială

BA Artele Liberale Globale

Cerințe de intrare

 • BTEC: DDM
 • Accesul la HE: minim de 30 de nivel 3 credite la Distincție
 • Angajații scoțieni: AAABB
 • Angajații avansați din Scoția: AAB
 • Irish LC: 340 puncte de la 5 Subiecți de nivel superior de gradul C1 sau de mai sus
 • Plasare avansată: 4 4 5 (Două semestre - UCAS Grupa A) plus US HSGD cu GPA 3.0
 • Euro Bacc: 80%
 • French Bacc: 14/20
 • Abitur german: 2.0
 • Italia DES: 80/100
 • Austria Mat: 2.0
 • Poloneză Mat: În general 75%, inclusiv 3 subiecți la nivel înalt

Politica de interviu: Candidații cu calificări "non-standard", de obicei invitați

Mod de participare: Full-time

BA în Global Arte Liberale la SOAS este larg, dar riguros, pentru studenții motivați extrem care doresc să exploreze o serie de subiecte de la arte și umaniste la limbi străine și științe sociale. Acesta oferă o înțelegere sofisticată a lumii în ansamblul său, cunoștințe de specialitate din Asia, Africa și Orientul Mijlociu, precum și abilitățile de care aveți nevoie pentru a avea succes pe și după gradul dumneavoastră.

În fiecare an, va lua un modul de patru trasee diferite. Competențe și module de metode de a preda gândirea critică, proiectarea de proiect, precum și metode de cercetare. Pista globala considera lumea ca un întreg, oferind în același timp disciplinare de formare. Pista de regională se concentrează pe anumite părți ale lumii, care completează de-a patra piesa, cu studiul unei limbi de la una dintre aceste regiuni.

Gradul este proiectat pentru a vă oferi perspectiva, cunoștințe de specialitate și abilitățile de care aveți nevoie pentru a reuși într-o gamă largă de profesii. Acesta va asigura adaptabilitatea și flexibilitatea de care aveți nevoie în lumea noastră se schimbă rapid.

Structura

Programul este conceput pentru a asigura lățime și adâncime, permițându-vă să dobândească experiență într-o anumită disciplină și regiune, în timp ce încurajează să plaseze acest lucru într-un context mai larg interdisciplinare și globale. Este de asemenea posibil de a explora o varietate de abordări disciplinare și / sau setările regionale. Toți elevii vor dobândi formarea în competențe și metode care au nevoie pentru a reuși în calea lor intelectuală aleasă.

În fiecare an, va lua un modul în patru trasee diferite:

 • abilitățile și metodele se axează pe dobândirea competențelor de bază de care aveți nevoie pentru a reuși la universitate și în afara ei, progresând de la modulele de alfabetizare verbală și cantitativă în primul an, prin proiectarea proiectelor și metodele de cercetare în al doilea, către un proiect de cercetare independent în ultimul an.
 • traseul Global cuprinde o serie de module care vă cer să înțelegeți lumea în ansamblu, oferindu-vă un cadru larg în care să vă amplasați propriile regiuni de interes. De asemenea, este posibil din al doilea an de a dezvolta o anumită specializare disciplinară.
 • Pista regională cuprinde module care se concentrează pe una din cele cinci regiuni studiate la SOAS - Africa, Orientul Apropiat și Orientul Mijlociu, Asia de Sud, Asia de Sud și Asia de Est - precum și module care se concentrează pe anumite țări. Este posibil să se concentreze pe o regiune de-a lungul gradul dumneavoastră, sau pentru a studia diferite regiuni în ani diferiți.
 • linia lingvistică vă permite să urmăriți studiul uneia dintre multele limbi asiatice sau africane pe care le predăm la SOAS la nivel intermediar. Este posibil ca, după primul an de a studia lingvistica sau literatură în traducere în loc de limbi dacă se preferă.

În cadrul fiecărei piese, module sunt progresive și rezultatele învățării sunt cumulative, pentru a se asigura că aveți abilitățile și cunoștințele de care aveți nevoie înainte de a întreprinde fiecare modul. În schiță, de aceea, în fiecare an va arăta după cum urmează.

 • Anul 1: două module de alfabetizare verbale și cantitative; o introducere la studii la nivel mondial; un modul introductiv regional; și un modul de limbă.
 • Anul 2: modulul de proiectare și metodă de cercetare; un modul global intermediar; un modul regional intermediar; și o unitate de limbă sau de lingvistică / literatură în traducere.
 • Anul 3: modul de bază disertație; un modul global avansat; un modul regional avansat; și o unitate de limbă sau literatură lingvistică în traducere.

De predare și învățare

BA Global arte liberale se distinge prin aceea că modulele sale de bază sunt predate de seminar-stil, într-un bloc de două ore, pentru a permite un accent pe discuții și aplicarea aptitudinilor și a metodelor în cauză. De asemenea nu există examene scrise în aceste module. Acestea sunt evaluate în loc exclusiv prin cursuri, care include evaluarea inter pares și, în al doilea an, un proiect de grup.

Metodele de predare în celelalte module vor varia, în funcție de obiectul și nivelul modulului, precum și numărul de elevi din clasă. Modulele de limbi străine sunt predate în mare parte în grupuri mici tutorial. Cele mai multe module în traseele globale și regionale vor fi predate printr-o combinație de cursuri și tutoriale, de obicei, o oră pe săptămână de fiecare. Unele module sunt mai puțin strict împărțite între curs și tutorial și pot fi predate de seminar-stil. Elevii sunt sfătuiți să consulte paginile individuale ale modulului pentru detalii suplimentare.

Evaluarea în globale și piste, regionale lingvistice pot lua o varietate de forme, din nou, în funcție de modul. Cele mai multe module folosesc un echilibru de cursuri și examene scrise. Modulele lingvistice tind să facă uz de evaluare orală. Unele module de bază non-lingvistice pot necesita, de asemenea, prezentări orale și alte forme care nu sunt scrise de evaluare.

Program predat în:
Engleză

Vezi 88 mai multe cursuri de la SOAS University of London »

Acest curs este Campus based
Start Date
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
9,250 GBP
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
End Date
Sept. 1, 2021
Termen limită de aplicare
Start Date
Aug. 2019
Termen limită de aplicare

Aug. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Sept. 1, 2021