Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală

Oferind un traseu pentru a deveni consilier profesionist, acest curs este acreditat de Societatea Națională de Consiliere și oferă mai mult decât numărul necesar de ore de instruire pentru acreditare individuală la Asociația Britanică pentru Consiliere și Psihoterapie (BACP).

Abordarea umanistă la consiliere sugerează că fiecare persoană are un mod unic de percepere și înțelegere a lumii, care, la rândul său, influențează acțiunile lor și modul în care se comportă.

Concentrată pe sprijinirea clienților pentru a-și atinge cel mai înalt potențial, consilierii umani lucrează pentru a înțelege experiența subiectivă a unei persoane și, ca atare, tipurile de întrebări pe care le întreabă despre oameni diferă de cele solicitate de practicienii care iau alte abordări.

Livrată printr-o școală cu o istorie de 50 de ani de psihologie umanistă, acest curs a fost dezvoltat prin cercetarea abordărilor de învățare umaniste și experimentale și este bazat pe convingerea că oamenii cresc prin reflecția asupra experienței.

O componentă cheie a acestui tip de educație consilier este dezvoltarea conștiinței de sine, care vă va îmbunătăți capacitatea de a răspunde clienților cu conștiința și vă veți asigura că folosirea dvs. de sine este întotdeauna în slujba nevoilor clienților dvs., mai degrabă decât propria dvs. . De aceea, vi se va cere să luați parte la terapia personală finanțată de dvs., alături de studiile dvs., pentru a înțelege experiența din perspectiva clientului.

Veți fi învățați de consilieri calificați și de psihoterapeuți și vă veți construi experiența practică prin formarea de abilități de formare a abilităților, a grupurilor de competențe și a unei plasări de consiliere supravegheate. Veți termina mai mult decât numărul necesar de ore de instruire pentru acreditarea individuală a BACP.

Primul an

Vă oferim o bază teoretică și practică solidă, primul an al acestui curs fiind conceput pentru a vă prezenta practica de consiliere umanistă și pentru a vă pregăti pentru al doilea an de plasament. Va trebui să urmați un minim de 20 de ore de terapie personală cu finanțare autohtonă sau să participați la un grup de dezvoltare emoțională la Universitatea împreună cu studiile. La sfârșitul anului trebuie să faceți o evaluare a gradului de pregătire pentru a practica înainte de a începe o plasare de consiliere supravegheată. Avem un târg de plasare în primăvară, astfel încât să puteți discuta direct cu partenerii noștri de plasament. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați destinația de plasare cu îndrumări de la tutorele dvs. personal

Anul doi

Bazându-se pe abordarea centrată pe persoană, cel de-al doilea an va include 150 de ore de predare directă într-un singur modul central, care este unul dintre criteriile pentru acreditarea individuală a BACP. De asemenea, vi se va cere să continuați grupul de terapie personală sau de dezvoltare pe care l-ați început în primul an, precum și să vă începeți cu plasarea în consiliere supravegheată.

Anul trei

Ultimul an vă va permite să completați orele de plasare a consilierii, să vă consolidați procesul de învățare profesională și să vă deplasați în continuare în domenii specializate printr-o selecție de module opționale.

Vizitați site-ul școlii pentru informații suplimentare .

Află mai multe.

Cerințe de intrare

Un nivel: BBB într-un subiect relevant sau dovezi de calificare sau experiență comparabile

Dacă nu aveți niveluri A sau alte calificări oficiale, trebuie să furnizați dovada capacității dvs. de a studia la acest nivel, inclusiv un CV complet.

Toți candidații vor trebui să fi urmat un curs de Introducere în consiliere de cel puțin 10 ore sau să aibă o altă experiență comparabilă.

Toți solicitanții vor trebui să prezinte două referiri care se referă în mod specific la capacitatea dvs. de a urma cursul și, dacă este cazul, la orice experiență din acest subiect. Descărcați formularul de referință

Limba engleză

IELTS: 6,5 (inclusiv 6,0 în scris)

Pentru detalii despre alte teste și calificări în limba engleză pe care le acceptăm, vă rugăm să consultați pagina cu cerințele noastre de intrare .

Destinații de plasare

Conceput pentru a vă ajuta să dezvoltați abilitățile necesare pentru a practica un consilier profesionist, acest curs include o plasare supravegheată pe care va trebui să o finalizați ca parte a studiilor. Avem un târg de plasare în primăvară, astfel încât să puteți discuta direct cu partenerii noștri de plasament. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați destinația de plasare cu îndrumări de la tutorele dvs. personal.

Este posibil să vi se solicite efectuarea unei verificări a Serviciului de dezvăluire și de blocare (DBS) înainte de începerea plasării. Vi se va cere să semnați o declarație care să accepte efectuarea unui control DBS, dacă este necesar ca parte a procesului de admitere.

Proiectarea cursului înseamnă că ați obținut deja minimul necesar pentru înregistrarea profesională ca consilier al unora dintre organismele profesionale din cadrul Programului Autorității Standardelor de Standardizare. Veți fi absolvit, de asemenea, toate cerințele de școlarizare pentru acreditarea individuală a BACP și unele cerințe de practică până la momentul absolvirii.

Cariere

Absolvenții acestui curs pot lua în considerare o gamă largă de Pathways , inclusiv realizarea unui impact în comunitate prin voluntariat într-o agenție de consiliere din al treilea sector, care avansează la studii postuniversitare de consiliere sau asistență socială , care lucrează în școli, colegii, centre de caritate și reabilitare sau, instituirea unei practici private.

Acest curs îndeplinește atât cerințele de instruire și dezvoltare personală pentru acreditarea individuală a BACP , deși absolvenții vor trebui să-și continue să-și construiască experiența de consiliere la nivelul necesar după terminarea studiilor. Procedura de aplicare și evaluare este riguroasă, iar acreditarea nu este garantată chiar dacă îndepliniți toate cerințele specificate.

Consilierea este o profesie extrem de plină de satisfacție, totuși, este important să se înțeleagă că posturile de consiliere cu plată, cu normă întreagă, sunt rare și, prin urmare, concurența pentru aceste roluri este mare. Practica privată este dificil de stabilit și este adesea o sursă de venit nefiabilă. Configurarea unei practici private necesită o experiență substanțială în activitatea clinică sub supraveghere și terapie personală și ar putea fi o opțiune suplimentară în cariera ta.

Asociații profesionale

Gradul nostru a fost recent acreditat de Societatea Națională de Consiliere, oferind studenților calitatea scăzută de membru al unui organism profesional și o tranziție lină către statutul acreditat al solicitanților de înregistrare la absolvire. Toți angajatorii caută acum consilieri care se află într-un registru profesional. Pentru a maximiza alegerea, cursul oferă, de asemenea, cerințele de școlarizare pentru acreditarea individuală cu Asociația Britanică pentru Consiliere și Psihoterapie (BACP) și 200 de ore pentru a îndeplini cerințele de practică.

Program predat în:
Engleză

Vezi 28 mai multe cursuri de la University of Nottingham - Faculty of Social Sciences »

Ultima actualizare February 18, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
După locații
După dată
Start Date
Sept. 2019
Termen limită de aplicare

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date