BA Practica de consiliere umanistă

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BA Practica de consiliere umanistă

University of Nottingham - Faculty of Social Sciences

Prezentare generală

Oferind un traseu pentru a deveni consilier profesionist, acest curs este acreditat de Societatea Națională de Consiliere și oferă mai mult decât numărul necesar de ore de instruire pentru acreditare individuală la Asociația Britanică pentru Consiliere și Psihoterapie (BACP).

Abordarea umanistă la consiliere sugerează că fiecare persoană are un mod unic de percepere și înțelegere a lumii, care, la rândul său, influențează acțiunile lor și modul în care se comportă.

Concentrată pe sprijinirea clienților pentru a-și atinge cel mai înalt potențial, consilierii umani lucrează pentru a înțelege experiența subiectivă a unei persoane și, ca atare, tipurile de întrebări pe care le întreabă despre oameni diferă de cele solicitate de practicienii care iau alte abordări.

Livrată printr-o școală cu o istorie de 50 de ani de psihologie umanistă, acest curs a fost dezvoltat prin cercetarea abordărilor de învățare umaniste și experimentale și este bazat pe convingerea că oamenii cresc prin reflecția asupra experienței.

O componentă cheie a acestui tip de educație consilier este dezvoltarea conștiinței de sine, care vă va îmbunătăți capacitatea de a răspunde clienților cu conștiința și vă veți asigura că folosirea dvs. de sine este întotdeauna în slujba nevoilor clienților dvs., mai degrabă decât propria dvs. . De aceea, vi se va cere să luați parte la terapia personală finanțată de dvs., alături de studiile dvs., pentru a înțelege experiența din perspectiva clientului.

Veți fi învățați de consilieri calificați și de psihoterapeuți și vă veți construi experiența practică prin formarea de abilități de formare a abilităților, a grupurilor de competențe și a unei plasări de consiliere supravegheate. Veți termina mai mult decât numărul necesar de ore de instruire pentru acreditarea individuală a BACP.

"Toate învățăturile au fost orientate spre aplicarea practică și relevanța pentru consilierea hands-on. Pentru mine acest lucru a făcut învățarea mult mai interesantă și a adus-o la viață, deoarece am putut vedea realitatea a ceea ce învățam în practica și viața mea în general, rareori petrecem prea mult timp, doar ne ascultam. În schimb, ne descurcăm adesea în discuții de grup mici, reflecții personale provocatoare de gândire și activități creative, toate acestea fiind direct relevante pentru învățare ".

Phil Rudd, BA de consiliere umanistă

Primul an

Vă oferim o bază teoretică și practică solidă, primul an al acestui curs fiind conceput pentru a vă prezenta practica de consiliere umanistă și pentru a vă pregăti pentru al doilea an de plasament. Va trebui să urmați un minim de 20 de ore de terapie personală cu finanțare autohtonă sau să participați la un grup de dezvoltare emoțională la Universitatea împreună cu studiile. La sfârșitul anului trebuie să faceți o evaluare a gradului de pregătire pentru a practica înainte de a începe o plasare de consiliere supravegheată. Avem un târg de plasare în primăvară, astfel încât să puteți discuta direct cu partenerii noștri de plasament. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați destinația de plasare cu îndrumări de la tutorele dvs. personal

Anul doi

Bazându-se pe abordarea centrată pe persoană, cel de-al doilea an va include 150 de ore de predare directă într-un singur modul central, care este unul dintre criteriile pentru acreditarea individuală a BACP. De asemenea, vi se va cere să continuați grupul de terapie personală sau de dezvoltare pe care l-ați început în primul an, precum și să vă începeți cu plasarea în consiliere supravegheată.

Anul trei

Ultimul an vă va permite să completați orele de plasare a consilierii, să vă consolidați procesul de învățare profesională și să vă deplasați în continuare în domenii specializate printr-o selecție de module opționale.

Vizitați site-ul școlii pentru informații suplimentare .

Fapte fundamentale

 • Acreditat de Societatea Națională de Consiliere
 • Completați mai mult decât numărul necesar de ore de instruire pentru acreditarea individuală a BACP
 • Experți consilieri și psihoterapeuți care au experiență într-o gamă largă de domenii, inclusiv adolescenți și adulți tineri, dependență și sexualitate
 • Obțineți aptitudini practice și îmbunătățiți capacitatea de angajare prin angajarea unui loc de muncă evaluat ca parte a gradului dvs.
 • Al patrulea în Marea Britanie și al 24-lea în lume pentru educație în conformitate cu QS World University Rankings by Subject 2018

Cerințe de intrare

A-niveluri: BBB într-un subiect relevant sau dovezi de calificare sau experiență comparabile

Dacă nu aveți niveluri A sau alte calificări oficiale, trebuie să furnizați dovada capacității dvs. de a studia la acest nivel, inclusiv un CV complet.

Toți candidații vor trebui să fi urmat un curs de Introducere în consiliere de cel puțin 10 ore sau să aibă o altă experiență comparabilă.

Toți solicitanții vor trebui să prezinte două referiri care se referă în mod specific la capacitatea dvs. de a urma cursul și, dacă este cazul, la orice experiență din acest subiect. Descărcați formularul de referință

Limba engleză

IELTS: 6,5 (inclusiv 6,0 în scris)

Pentru detalii despre alte teste și calificări în limba engleză pe care le acceptăm, vă rugăm să consultați pagina cu cerințele noastre de intrare .

Dacă aveți nevoie de asistență suplimentară pentru a-ți lua cunoștințele lingvistice la nivelul cerut, puteți participa la un curs presessional la Centrul pentru Educație în Limba Engleză , care este acreditat de British Council pentru predarea limbii engleze în Marea Britanie.

Elevii care finalizează cu succes cursul de preseces la nivelul cerut pot progresa pe cursul ales, fără a relua IELTS sau echivalent.

Solicitanții internaționali

Pentru informații specifice fiecărei țări, inclusiv cerințele de intrare, detalii de contact și reprezentanți, consultați site-ul nostru web . Dacă aveți nevoie de viză pentru a studia, Universitatea vă poate oferi toate informațiile și sfaturile de care aveți nevoie.

Studenți maturi

La Universitatea din Nottingham avem o comunitate valoroasă de studenți maturi și apreciem contribuția lor la populația mai largă a studenților. Puteți găsi o mulțime de informații utile în ghidul nostru pentru studenții maturi .

Calificări alternative

Procesul nostru de admitere recunoaște că solicitanții au o multitudine de experiențe diferite și că au urmat diferite Pathways învățământ. Pentru detalii, consultați pagina de calificări alternative .

Politica flexibilă de admitere

Ca o recunoaștere a experienței variate și a Pathways învățare ale studenților noștri, Universitatea din Nottingham are o politică flexibilă de admitere . Este posibil ca unii solicitanți să facă o ofertă mai mică decât cea anunțată, în funcție de circumstanțele lor personale și educaționale. Consultați politicile și procedurile de admitere ale universității pentru mai multe informații.

Note pentru solicitanți

Căutăm studenți care au capacitatea și motivația de a beneficia de cursurile noastre și care vor aduce o contribuție apreciabilă la școală și la universitate. Când analizați cererea dvs., vom căuta dovezi că veți fi capabili să îndepliniți obiectivele programului de studii și să atingeți standardele necesare.

module

Următoarea este o probă a modulelor tipice pe care le oferim la data publicării, dar nu este destinată să fie interpretată și / sau invocată ca o listă definitivă a modulelor care vor fi disponibile în orice an. Datorită trecerii timpului între începerea cursului și anii următori, modulele se pot schimba datorită evoluțiilor din curriculum, iar informațiile despre module din acest prospect sunt furnizate numai în scop indicativ.

Module anuale tipice

Module de bază

 • Conștientizarea și comunicarea 1
 • Conștientizarea și comunicarea 2
 • Provocarea creșterii individuale
 • Confruntarea cu schimbarea
 • Consiliere și creștere personală
 • Cultura de consiliere
 • Probleme de putere și opresiune

Modele anuale tipice două

Module de bază

 • Fundația etică și practica profesională
 • Teoria dezvoltării umane și psihopatologia
 • Teoria și practica centrate pe persoane
 • Terapia personală și dezvoltarea personală
 • Practica de consiliere supravegheată și studiul de caz

Modele anuale tip trei

Module de bază

 • Consiliere umanistică comparativă
 • Consolidarea dezvoltării profesionale
 • Integrarea dezvoltării personale

Module opționale

 • Sex și sexualitate
 • Soluție focalizată pe scurt
 • Înțelegerea traumei
 • Lucrul cu durerea și pierderea

Destinații de plasare

Conceput pentru a vă ajuta să dezvoltați abilitățile necesare pentru a practica un consilier profesionist, acest curs include o plasare supravegheată pe care va trebui să o finalizați ca parte a studiilor. Avem un târg de plasare în primăvară, astfel încât să puteți discuta direct cu partenerii noștri de plasament. Este responsabilitatea dvs. să vă asigurați destinația de plasare cu îndrumări de la tutorele dvs. personal.

Este posibil să vi se solicite efectuarea unei verificări a Serviciului de dezvăluire și de blocare (DBS) înainte de începerea plasării. Vi se va cere să semnați o declarație care să accepte efectuarea unui control DBS, dacă este necesar ca parte a procesului de admitere.

Proiectarea cursului înseamnă că ați obținut deja minimul necesar pentru înregistrarea profesională ca consilier al unora dintre organismele profesionale din cadrul Programului Autorității Standardelor de Standardizare. Veți fi absolvit, de asemenea, toate cerințele de școlarizare pentru acreditarea individuală a BACP și unele cerințe de practică până la momentul absolvirii.

Cariere

Absolvenții acestui curs pot lua în considerare o gamă largă de Pathways , inclusiv realizarea unui impact în comunitate prin voluntariat într-o agenție de consiliere din al treilea sector, care avansează la studii postuniversitare de consiliere sau asistență socială , care lucrează în școli, colegii, centre de caritate și reabilitare sau, instituirea unei practici private.

Acest curs îndeplinește atât cerințele de instruire și dezvoltare personală pentru acreditarea individuală a BACP , deși absolvenții vor trebui să-și continue să-și construiască experiența de consiliere la nivelul necesar după terminarea studiilor. Procedura de aplicare și evaluare este riguroasă, iar acreditarea nu este garantată chiar dacă îndepliniți toate cerințele specificate.

Consilierea este o profesie extrem de plină de satisfacție, totuși, este important să se înțeleagă că posturile de consiliere cu plată, cu normă întreagă, sunt rare și, prin urmare, concurența pentru aceste roluri este mare. Practica privată este dificil de stabilit și este adesea o sursă de venit nefiabilă. Configurarea unei practici private necesită o experiență substanțială în activitatea clinică sub supraveghere și terapie personală și ar putea fi o opțiune suplimentară în cariera ta.

Asociații profesionale

ncs-lo

Gradul nostru a fost recent acreditat de Societatea Națională de Consiliere, oferind studenților calitatea scăzută de membru al unui organism profesional și o tranziție lină către statutul acreditat al solicitanților de înregistrare la absolvire. Toți angajatorii caută acum consilieri care se află într-un registru profesional. Pentru a maximiza alegerea, cursul oferă, de asemenea, cerințele de școlarizare pentru acreditarea individuală cu Asociația Britanică pentru Consiliere și Psihoterapie (BACP) și 200 de ore pentru a îndeplini cerințele de practică.

Capacitatea de angajare și salariul mediu inițial

100% dintre studenții de la Școala de Educație au obținut o muncă sau au continuat studiile în termen de șase luni de la absolvire. Salariul mediu de pornire a fost de 16.000 £, cel mai mare fiind de 17.700 £.

Destinații cunoscute de studenți cu normă întreagă 2016/17. Salariile se calculează pe baza mediei celor angajați cu normă întreagă în Marea Britanie.

Cariere și consiliere

Studierea pentru o diplomă la Universitatea din Nottingham vă va oferi tipul de abilități și experiențe care se vor dovedi de neprețuit în orice carieră, indiferent de direcția pe care o decideți să o luați.

De-a lungul timpului cu noi, serviciul nostru de carieră și angajare poate lucra cu dvs. pentru a vă îmbunătăți abilitățile de angajare și mai mult; asistarea la aplicații de locuri de muncă sau de curs, căutarea unor destinații de plasare a experienței de lucru și a evenimentelor de găzduire care să vă aducă mai aproape de o gamă largă de potențiali angajatori.

Aruncați o privire la pagina noastră de carieră pentru o prezentare generală a tuturor sprijinului pentru angajare și a oportunităților pe care le oferim studenților actuali.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză


Ultima actualizare October 22, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
3 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
9,250 GBP
£ 9,250 (Marea Britanie / UE) - £ 17,550 (internațional)
Locations
Regatul Unit - Nottingham, England
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2019
Regatul Unit - Nottingham, England
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala