Citește Descrierea Oficială

Designul produsului la Berlin International - un studiu creativ cu libertate creativă

Sunteți în starea de spirit pentru un design creativ de design de produs care lasă o mulțime de libertate de design individual? Dezvoltați-vă profilul personal și creativ împreună cu o echipă remarcabilă de profesori și lectori la Berlin International. Profesorii vă însoțesc pe parcursul întregului studiu de design al produsului și sunt acolo pentru a vă ajuta cu expertiza lor. Permiteți-ne să vă ajutăm să vă dezvoltați punctele forte individuale pentru a modela viitorul ca designer de produs profesionist *.

Fapte programe

 • Durata: 3 ani / 6 semestre
 • Puncte: 180 ECTS
 • Limba: Engleză
 • Grad: Bachelor of Arts (BA)
 • Locație: Berlin-Mitte
 • Început: octombrie
 • Contribuție: 600 € lunar

Oportunități de carieră cu studiul de design de produs

Cuvinte cheie viitor: cum să devii un designer de produs * în? Și ce abilități aveți nevoie ca designer de produs? Aflați totul despre provocările de pe piața muncii pentru designerii profesioniști. Programul de studiu personalizat vă oferă instrumentele și înțelegerea necesare pentru a vă afirma în domeniul profesional al designului produsului. Beneficiați după proiectarea produsului de calitate BA la Berlin International din Berlin de la diverse aplicații și oportunități de dezvoltare. Puneți o bază solidă pentru cariera dvs.

Conținutul studiului de proiectare a produsului

Să explorăm împreună fenomenele schimbării tehnologice și inovării. Lucrarea de proiect practică și interdisciplinară analizează tendințele, evoluțiile și influențele actuale asupra designului de produs contemporan. Subiectele sunt: ​​inteligența artificială, interacțiunile om-mașină, dezvoltarea durabilă a produselor, tehnica de imprimare 3D și CNC, materiale inovatoare, procese de proiectare centrate pe utilizatori și multe altele.

Programul de studii în limba engleză

Mediul prietenos, incluziv și personal face posibilă răspunderea directă la nevoile individuale ale studenților. Întregul program de licență în designul produselor este în limba engleză

Doriți să deveniți un designer de produs? - Aflați mai multe despre oportunitățile de carieră, programul de studiu și obțineți o prezentare generală a conținutului.

Studiind designul produselor la Berlin International

Proiectarea produsului de studiu al produsului

Deveniți un Designer de produse * cu design de produse BA. Fiți inspirați de un mediu creativ în mijlocul Berlinului. Profesorii și lectorii sunt experimentați și programul este orientat spre internaționalitate. Aici, studenții din întreaga lume își pot dezvolta talentele și își pot dezvolta și pregăti propriul stil de mână și personalitate. În designul produselor BA veți învăța atât designul experimental, cât și cel aplicat. Un alt subiect important este tehnologia digitală și influența acesteia asupra designului produsului. Aflați tot ce merită să știți despre cerințele speciale ale piețelor internaționale și ale utilizatorilor. Împreună, vizităm producători, studiouri de design, expoziții și târguri internaționale, cunoaștem designeri de renume și facem cultura pulsată de zi cu zi a Berlinului obiectul studiului dumneavoastră student. Pentru proiectele interdisciplinare, puteți colabora cu studenți din 48 de țări în prezent.

Studiind designul produselor la Berlin International și făcând o carieră

Acum puneți fundația pentru o carieră de succes ca designer de produs. Absolvenții programului de design de produs pot lucra în diferite domenii ale producției industriale, cum ar fi angajații, liber profesioniști sau într-un birou de proiectare. Descrierea tipică a postului depinde, printre altele, de prioritățile individuale ale proiectului: munca conceptuală, vizualizarea, dezvoltarea designului, proiectarea interfeței, proiectarea materialelor și cercetarea în domeniul designului. În general, designerii de produse lucrează în echipe mai mari de dezvoltare. Poziția lor în aceste echipe variază de la designeri juniori la directori creativi cu responsabilitate personală. Activitatea ei influențează viața economică, socială, culturală, politică și personală.

Unele dintre perspectivele de carieră diverse în designul produselor:

 • industria mobilei
 • Industria de transport și mobilitate
 • Târguri, expoziții și design de magazin
 • Produse publice
 • Aparate și mașini electrice
 • Produse și componente digitale
 • Stilul de viață, sportul și timpul liber
 • Cercetare și predare

Cel mai bun antrenament cu programul de design al produselor acreditate

Proiectul de produs al programului de licență al Berlin International a fost acreditat și acordat ca un program de calitate cu structuri clare, reglementări și obiective de calificare. Proiectul nostru de produse BA a dovedit astfel că îndeplinește standardele de înaltă calitate care se aplică în Spațiul European al Învățământului Superior. Acreditarea programului a fost efectuată de către agenția recunoscută de stat ACQUIN.

Cum pot aplica pentru proiectarea produsului BA?

Procesul de aplicare a studiului de design al produselor la Berlin International este simplu. Prin intermediul platformei noastre de înregistrare online, puteți să introduceți cu ușurință și cu ușurință informațiile dvs. personale și să primiți un e-mail de confirmare cu un link. Apoi puteți folosi linkul pentru a încărca copii ale documentelor dvs.:

 • Pașaport sau buletin de identitate
 • Copiați "(Fach-) Abitur" sau un grad echivalent
 • Dovada abilităților de limba engleză
 • Portofoliu (portofoliu cu maximum 10 lucrări)
Program predat în:
Engleză
Berlin International - University of Applied Sciences

Vezi 6 mai multe cursuri de la Berlin International - University of Applied Sciences »

Ultima actualizare October 1, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Oct. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
600 EUR
După locații
După dată
Start Date
Oct. 2019
Termen limită de aplicare

Oct. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date