BACHELORSTUDIES

Caută Programe de BA în Arte decorative Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Londra Regatul Unit 2020/2021

Un BA (Licență în Arte) este un program de studiu universitar popular care oferă educația necesară pentru mai multe tipuri de cariere. Un BA îi pregătește pe studenți și pentru studii avansate precum un masterat sau un doctorat.

Când privirea la un vas de proiectare frumos sau farfurie și mă întreb la sculptură complicat, în care beneficiază de lumea artelor decorative. Daca va place pentru a crea elemente funcționale, dar frumoase, acest lucru poate fi o zonă de studiu să ia în considerare.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Londra este capitala Regatului Unit, regiunea cea mai populată și în cazul în care viața familiei regale. Ea are cea mai mare concentrație de învățământ superior din Europa, cu 412,000 studenți la 43 de universități.

Începe Astăzi Programe de Licență în Arte în Arte decorative Part time în Statele Unite ale Londra în Marea Britanie 2020/2021

1 Rezultate din Arte decorative, Londra Filter

BA în studii mozaice

London School of Mosaic
BA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;6 ani
Engleză
Campus

Cursul nostru de trei ani urmărește să pregătească studenții cu abilități artistice, tehnice și teoretice pentru a lucra ca artisti mozaic profesioniști în contextul în care s ...

Citeste mai mult