BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Arte în Ceramică Part time în Marea Britanie 2021

Obținerea unei diplome de Licență în Arte (BA) este o realizare academică oferită după completarea unei serii de cursuri pe parcursul a trei sau patru ani. Materiile care sunt studiate pentru a obține această diplomă pot varia mult sub categoria disciplinelor de arte liberale și de științe.

Studiul ceramicii implică istoria, teoria și practica practică de a crea obiecte cu argilă întărită dintr-o sursă de căldură. Atât știința și tehnologia sunt folosite pentru această artă frumoasă.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Solicită Informații Cele Mai Bune Programe de BA în Ceramică Cu jumătate de normă în Marea Britanie 2021

1 Rezultate din Ceramică, Regatul Unit Filter

BA (Hons) Ceramică și sticlă

University for the Creative Arts
BA
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Cursul nostru interesant de Ceramică și Sticlă de la UCA Farnham vă oferă șansa de a studia ceramica și sticla în inima orașului Craft Town, desemnat din Anglia, unde veți ben ...

Citeste mai mult