BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Arte în Educație pentru adulți 2020 în Statele Unite ale Peterborough în Marea Britanie

Un BA înseamnă un program de Licență în Arte. Acest studiu universitar poate fi urmat într-o varietate de domenii profesionale și constră din cursuri de arte liberale, dar și din cursuri specializate care îi pregătesc pe studenți pentru un loc de muncă.

Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, cunoscut sub numele de Regatul Unit și Marea Britanie, este un stat suveran situat pe coasta de nord-vest a Europei continentale.Cele două cele mai renumite universități (și mai vechi) sunt Oxford și Cambridge (adesea menționată ca Oxbridge de mulți britanici), Anglia are, de asemenea, o serie de alte instituții de clasă mondială, inclusiv mai multe de la Londra (în special Imperial College, London School of Economics, University College Londra și Regele 's College din Londra, toate fac parte din Universitatea din Londra)

Peterborough este acasa, la patru instituții de învățământ superior, cea mai mare parte campusuri de la alte universități. Este cunoscut pentru teatre, cinematografe și o catedrala fondata in secolul al 7-lea. Există, de asemenea, mai multe repere protejate.

Contactează Școlile Programe de Licență în Arte în Educație pentru adulți în Statele Unite ale Peterborough în Marea Britanie 2020

1 Rezultate din Educație pentru adulți, Peterborough Filter

BA în Educaţie (post-obligatoriu educaţie şi formare)

University Centre Peterborough
BA
Campus

Curriculum-ul a acestui program a fost conceput pentru a satisface nevoile solicitanţilor de azil, care sunt profesionişti în învăţământul obligatoriu mesaj şi de formare ...

Citeste mai mult