Compară Diplome de Licență în Arte în Educație artistică

Elevii care se deplasează în școlile de învățământ frecvent încep să lucreze pentru o diplomă de licență. Gradul Bachelor of Arts se concentrează adesea asupra științelor umaniste precum filozofia, artele, istoria sau diverse limbi. Ce este o licență în educația artistică? De obicei, acest grad combină studiile liberale, istoria artei, clasele de artă studiată, cursurile… Citeste mai mult

Elevii care se deplasează în școlile de învățământ frecvent încep să lucreze pentru o diplomă de licență. Gradul Bachelor of Arts se concentrează adesea asupra științelor umaniste precum filozofia, artele, istoria sau diverse limbi.

Ce este o licență în educația artistică? De obicei, acest grad combină studiile liberale, istoria artei, clasele de artă studiată, cursurile de educație și predarea elevilor pentru a pregăti absolvenții pentru a instrui arta într-o varietate de situații în clasă. Multe programe permit studenților să se specializeze în unul sau mai multe medii și adesea elevii trebuie să-și prezinte propriile exponate de artă și să pregătească portofolii pentru absolvire. Artiștii talentați care interacționează bine cu copii de toate vârstele și iubesc să-i inspire pe alții să-și creeze propria artă fac candidați ideali pentru acest grad. Experiența practică cu mentorii profesorilor de artă poate ajuta absolvenții să se pregătească pentru prima lor clasă.

Programele de educație artistică evidențiază frecvent competențe care nu se dovedesc valoroase doar în sala de clasă, ci și în viața de zi cu zi. Participanții își dezvoltă abilitățile de comunicare scrisă și orală. Ei învață să lucreze independent și să practice cunoștințele de gestionare a timpului pe măsură ce planifică curriculum-urile.

Adesea, cheltuielile asociate cu o diplomă de licență în artă în domeniul educației artistice acoperă o gamă largă. Elevii ar trebui să compare programele din diferite țări și să verifice colegiile private și publice.

O diplomă de licență în domeniul educației artistice poate oferi oportunități de carieră atât în ​​interiorul, cât și în afara sălii de clasă. Absolvenții se pot califica drept profesori care practică programe de artă în școlile elementare, medii și licee. Alte posibilități de predare pot exista în colegii comunitare și tehnice. Unii absolvenți pot alege să-și conducă propriul studio de artă cu lecții private în mai multe medii, atât pentru copii, cât și pentru adulți. Alte posibile posturi includ manager de galerii de artă, educator muzeu, terapeut de artă creativă, educator artistic comunitar, director de tabără de artă, designer de bijuterii, specialist în artă pentru o casă de licitație sau angajare cu editori de artă și manuale.

Există numeroase programe de educație artistică în toată lumea. Unele instituții oferă, de asemenea, grade online pentru cei care nu pot participa la cursuri în persoană. Pentru a găsi alternative bune, căutați programul dvs. de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
The Education University of Hong Kong
Hong Kong

Educația majoră pune accentul pe legătura dintre domeniile creației artelor vizuale și predarea și învățarea bazată pe subiect. Această abordare interconectată permite elevilo ... +

Educația majoră pune accentul pe legătura dintre domeniile creației artelor vizuale și predarea și învățarea bazată pe subiect. Această abordare interconectată permite elevilor să recunoască și să aprecieze artele vizuale ca o entitate culturală, socială și civilă; și le determină să înțeleagă importanța și implicațiile educației artistice vizuale în dezvoltarea acestor domenii. -
Licenţă BA
La zi
5 ani
Engleză
Sept 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here