BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Educație artistică în Hong Kong 2020

Studenții care doresc să își continue educația și să se pregătească pentru o carieră aleg adesea să urmeze un program de Licență în Arte (BA). Programele pot fi găsite la școli din întreaga lume și pot fi de obicei terminate în aproximativ patru ani.

Valoarea unui grad de studii superioare în învățământul de artă nu este măsurată doar în dolari și în centi, ci și în sensul valorii pe care elevul îl dobândește. Cursurile le oferă o perspectivă nouă și o perspectivă informată asupra elementelor și situațiilor din viața de zi cu zi.

Hong Kong, aflat pe coasta de sud a Chinei, țara este unul din cele două regiuni administrative speciale din Republica Populară Chineză. Învățământului superior Hong Kong 's este plasat în structura Anglia, precum și sistemele internaționale. Acesta este gestionat de către țara 's Biroului Educației.

Programe de BA de Top în Educație artistică în Hong Kong 2020

1 Rezultate din Educație artistică, Hong Kong Filter

BA (Onoruri) în Arte Creative și Cultură și Bachelor de Educație (Onoruri) (Arte Vizuale)

The Education University of Hong Kong
Licenţă
BA
01 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
5 ani
Engleză
Campus

Education Major subliniază legătura dintre domeniile creației de arte vizuale și predarea și învățarea pe bază de subiect. Această abordare împletită permite studenților să re ...

Citeste mai mult