BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Arte în Educație elementară în America de Nord 2020

O diplomă de Licență în Arte (BA) este o diplomă oferită studenților care au terminat cu succes un program de trei sau patru ani la o universitate sau la o altă instituție de învățământ. Ea onorează studiul concentrat și cunoștințele de specialitate pe un anumit subiect.

Învățământul elementar este predarea pentru copii în sistemele de învățământ primar. Un program de învățământ superior axat pe acest subiect poate include subiecte precum planificarea lecțiilor, metodele de clasă, comunicare, teoria pedagogică și dezvoltarea copilului.

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Caută Programe de Licență în Arte în Educație elementară în America de Nord 2020

3 Rezultate din Educație elementară, America de Nord Filter

BA in Elementary Education

Northeastern Illinois University
BA
24 Aug 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Inspire young minds to dream. Make an impact on young students. Understand and apply the methods and skills needed to become an elementary school teacher.

Citeste mai mult

BA în învățământul primar

Wartburg College
BA
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Un grad în educație oferă oportunități interesante. Un grad în educație la Wartburg oferă experiențe remarcabile în clasă. Puteți folosi talentele și abilitățile dvs. pentru a ...

Citeste mai mult

Educatie primara

Lees-McRae College
BA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Un grad în Educație elementară vă va oferi șansa de a mentor pentru copii și să canalizeze talentele cu copii K-6.

Citeste mai mult