BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Educație elementară în Statele Unite ale Americii 2020

Un BA înseamnă un program de Licență în Arte. Acest studiu universitar poate fi urmat într-o varietate de domenii profesionale și constră din cursuri de arte liberale, dar și din cursuri specializate care îi pregătesc pe studenți pentru un loc de muncă.

Învățământul elementar se ocupă cu predarea și educarea copiilor mici. Studenții la un astfel de program ar putea învăța despre tehnici de clasă, pedagogie, dezvoltarea copilului, planificarea lecțiilor și o mare varietate de subiecte asemănătoare.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Programe de BA de Top în Educație elementară în Statele Unite ale Americii 2020

3 Rezultate din Educație elementară, Statele Unite ale Americii Filter

BA in Elementary Education

Northeastern Illinois University
BA
24 Aug 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Inspire young minds to dream. Make an impact on young students. Understand and apply the methods and skills needed to become an elementary school teacher.

Citeste mai mult

BA în învățământul primar

Wartburg College
BA
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Un grad în educație oferă oportunități interesante. Un grad în educație la Wartburg oferă experiențe remarcabile în clasă. Puteți folosi talentele și abilitățile dvs. pentru a ...

Citeste mai mult

Educatie primara

Lees-McRae College
BA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Un grad în Educație elementară vă va oferi șansa de a mentor pentru copii și să canalizeze talentele cu copii K-6.

Citeste mai mult