BACHELORSTUDIES

Compară 5 Diplome de Licență în Arte în Educație elementară

Elevii care caută o bază largă de cunoștințe se pot înscrie într-un program de licență Bachelor of Arts (BA). Acest grad oferă o selecție largă de electives, inclusiv o limbă străină. Aceste opțiuni de curs oferă o bază amplă pentru o vocație viitoare sau care caută o educație chiar superioară.

Ce este o licență în învățământul primar? Este o diplomă care pregătește studenții pentru carieră în domeniul educației. Clasele generale acoperă teme precum istoria, matematica și literatura, pentru a se asigura că absolvenții sunt calificați să predea aceste subiecte copiilor. Desigur, există, de asemenea, clase care predau planificarea lecțiilor, psihologia copilului și alte abilități necesare pentru a deveni profesor. Unele concentrații posibile pentru acest grad sunt educația specială și predarea limbii engleze ca a doua limbă (TESOL). Cursurile oferite în aceste programe îi pregătesc pe potențialii profesori să ia examenele relevante de licențiere.

Obținerea unei diplome de licență în învățământul elementar oferă câteva adăugiri la seturile de competențe personale și profesionale ale elevilor. Aceste adăugiri includ cunoștințe de vorbire publică, abilități de management în clasă și capacitatea de a preda toate stilurile de învățare.

Costul unui BA în învățământul elementar variază de la școală la școală. De asemenea, timpul necesar unui student pentru a finaliza gradul afectează costul. Cercetarea aprofundată a prețurilor este importantă înainte de a decide ce școală să participe.

O diplomă de licență în învățământul elementar poate duce absolvenții la o varietate de opțiuni de carieră. Locul de muncă cel mai frecvent asociat cu un grad de educație este profesor la o școală elementară; cu toate acestea, există ocupații disponibile care merg dincolo de sala de clasă. De exemplu, cei care termină această diplomă ar putea deveni administratori, cum ar fi directori, sau vor fi implicați în dezvoltarea curriculumului. Există, de asemenea, posibilitatea de a lucra în sistemele școlare publice sau private.

Numeroasele BA de renume în programele de învățământ primar sunt accesibile studenților care doresc să rămână aproape de domiciliu și cei care preferă să se mute. Căutați programul de mai jos și contactați direct biroul de admitere al școlii la alegere, completând formularul de plumb.

5 Rezultate din Educație elementară Filter

BA in Elementary Education

Northeastern Illinois University
BA
24 Aug 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Inspire young minds to dream. Make an impact on young students. Understand and apply the methods and skills needed to become an elementary school teacher.

Citeste mai mult

BA în învățământul primar

Wartburg College
BA
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Un grad în educație oferă oportunități interesante. Un grad în educație la Wartburg oferă experiențe remarcabile în clasă. Puteți folosi talentele și abilitățile dvs. pentru a ...

Citeste mai mult

Educatie primara

Lees-McRae College
BA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
Engleză
Campus

Un grad în Educație elementară vă va oferi șansa de a mentor pentru copii și să canalizeze talentele cu copii K-6.

Citeste mai mult

Licențiat de arte / licență de predare (primar)

Avondale College of Higher Education
BA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
4 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Bachelor of Arts / Licență De Predare (primare) (BA / BTch (primar)) este un curs extrem de practic, cu hands- pe experiența clasă din al doilea an de studiu full-time.

Citeste mai mult

Învățământul primar BA (Hons) (cu statut calificat de profesor)

Cardiff Metropolitan University
BA
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Învățământul primar BA (Hons) cu diplomă QTS este o diplomă de licență de trei ani care conduce la acordarea unui grad de onoare și a statutului de profesor calificat. ...

Citeste mai mult