BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Arte în Educație specială în America de Nord 2020

Un BA (Licență în Arte) este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii private sau la universități publice. Programul combină cursuri generale cu cele care îi pregătesc pe studenți pentru o carieră în domeniul lor ales de studiu.

educație specială se concentrează pe oferirea unei educații echitabile și adecvate pentru studenții care au dificultăți de învățare sau intelectuale, limitările fizice, deficiențe de vedere, sau intarzieri de dezvoltare. Aceste programe pot oferi educație profesională necesară pentru a obține posturi în anumite școli.  

Statele Unite ale Americii se află pe continentul America de Nord. Aceasta este a treia cea mai mare țară de mărime în lume. Ea are o istorie relativ scurtă în comparație cu alte națiuni din lume, are unul din lume cele mai mari economii s, și are una din lume 's populațiile cele mai diverse.

Caută Programe de Licență în Arte în Educație specială în America de Nord 2020

1 Rezultate din Educație specială, America de Nord Filter

BA în învățământul special

Northeastern Illinois University
BA
24 Aug 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Master în educație specială este conceput pentru a pregăti candidații de licență pentru a deveni foarte competenți în furnizarea de instruire și servicii pentru toți copiii și ...

Citeste mai mult