BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Educație specială în Marea Britanie 2020

Un BA (Licență în Arte) este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii private sau la universități publice. Programul combină cursuri generale cu cele care îi pregătesc pe studenți pentru o carieră în domeniul lor ales de studiu.

educație specială se referă la ajutorarea copiilor în școli și programe educaționale care pot avea intarzieri fizice, mentale sau emoționale. Cursuri în învățământul special pot preda tehnici de terapie fizica, terapie de vorbire, instrucțiuni hands-on, și metode alternative de instruire în timp ce în clasă învățământul special.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Programe de BA de Top în Educație specială în Marea Britanie 2020

2 Rezultate din Educație specială, Regatul Unit Filter

BA (Hons) în nevoi educaționale speciale și dizabilități

University of Derby
BA
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3&nbsp;-&nbsp;6 ani
08 Sept 2020
Engleză
Campus

Dezvoltați abilități practice, profesionale și intelectuale pentru a vă pregăti pentru un viitor în domenii precum legătura cu familia, sprijin pentru incluziune, asistenți pe ...

Citeste mai mult

BA (Hons) Educație, Psihologie și nevoi educaționale speciale

Cardiff Metropolitan University
BA
<
Normă întreagă
<
3 ani
Engleză
Campus

Studiile BA, Educație, Psihologie și Necesități Educaționale Speciale se concentrează pe teoria, practica și politica învățământului principal și special, oferind o oportunita ...

Citeste mai mult