BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Educație specială în Statele Unite ale Americii 2020

Obținerea unei diplome de Licență în Arte (BA) este o realizare academică oferită după completarea unei serii de cursuri pe parcursul a trei sau patru ani. Materiile care sunt studiate pentru a obține această diplomă pot varia mult sub categoria disciplinelor de arte liberale și de științe.

educație specială este o disciplină academică, care este axat pe furnizarea de sprijin pentru elevii cu nevoi speciale. Elevii acestui domeniu pot învăța cum să se ocupe cu elevii cu intarzieri comportamentale, emoționale, sociale și de dezvoltare și de a oferi hands-on de educație și intervenții.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Programe de BA de Top în Educație specială în Statele Unite ale Americii 2020

1 Rezultate din Educație specială, Statele Unite ale Americii Filter

BA în învățământul special

Northeastern Illinois University
BA
24 Aug 2020
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Master în educație specială este conceput pentru a pregăti candidații de licență pentru a deveni foarte competenți în furnizarea de instruire și servicii pentru toți copiii și ...

Citeste mai mult