$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Licențe în Arte în Energie regenerabilă

O BA, sau Bachelor of Arts, este o opțiune excelentă pentru prima grade. Programe de la acest nivel, de obicei, sublinia cunoștințe de bază care pregătește absolvenți pentru muncă de nivel scăzut sau un program de studii postuniversitare. Un grad de nivel superior, cum ar fi o diplomă de master 's, vă va permite să accesați o carieră mai avansat. Ce este un BA în domeniul en… Citeste mai mult

O BA, sau Bachelor of Arts, este o opțiune excelentă pentru prima grade. Programe de la acest nivel, de obicei, sublinia cunoștințe de bază care pregătește absolvenți pentru muncă de nivel scăzut sau un program de studii postuniversitare. Un grad de nivel superior, cum ar fi o diplomă de master 's, vă va permite să accesați o carieră mai avansat.

Ce este un BA în domeniul energiei regenerabile? Cursuri în acest domeniu se pot concentra pe gestionarea, dezvoltarea, precum și operațiunile de producere a energiei. Aceasta poate lua forma de biocombustibili, energie geotermală, energie eoliană, energie solară sau. Studiile de energie regenerabilă, de obicei, fie includerea sau se bazeze pe elementele de bază ale comunicării, gândire critică, analiză, științe naturale și matematică. Studiu este adesea împărțită între aspectele teoretice și practice, precum și istoria și viitorul industriei.

Studenții care aleg să studieze beneficia de energie regenerabilă dintr-un domeniu foarte îndeplinesc și important de accent.Profesioniști în acest domeniu au posibilitatea de a face lumea un loc mai bun prin furnizarea de energie curată și abundentă de pe tot globul. Industria producția de energie este, de asemenea, foarte profitabila si de succes.

Școlarizare și taxele pentru înscrierea într-un program de energie regenerabilă variază destul de un pic. Totul, de la școală și țara în care sa studieze in full sau part-time statutul și lungime de studiu va juca un rol in determinarea costurilor. Pentru a fi cel mai bine pregătit, de cercetare multe programe înainte de a decide pe un singur.

Există mai multe opțiuni de carieră disponibile pentru studenți după absolvirea, atât în ​​sectoarele privat și public. Este posibil să se lucreze în dezvoltarea proiectului, operațiunile de gestionare, de construcții, de fabricație componente, instalare, instruire, educație, marketing, vanzari, si de cercetare. Implementarea de solutii de resurse regenerabile este la fel de important ca și cercetarea și dezvoltarea lor. Munca este de multe ori disponibil cu agențiile guvernamentale sau independente, precum și cu factorii de decizie.

Dacă doriți pentru a ajuta la îmbunătățirea aprovizionării cu energie pentru întreaga planetă, câștigând un BA în energie regenerabilă este, probabil, pentru tine. Asigurați-vă că de cercetare online, opțiuni, dacă vă aflați în nevoie de un program flexibil. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences
Schwerin, Germania

Ce sunt căutate tehnologii viitoare pentru a crește eficiența energetică? Poate vânt, apă și se acoperă de soare în perioadele de energie are nevoie de energie de tranziție la ... +

Ce sunt căutate tehnologii viitoare pentru a crește eficiența energetică? Poate vânt, apă și se acoperă de soare în perioadele de energie are nevoie de energie de tranziție la nivel mondial? În programul de gradul energiilor regenerabile de licență vă învețe să dea răspunsuri la aceste întrebări prin abilități de cercetare de bază, application- și de a dobândi bazate pe știință. Vorbind de vânt, apă și soare: Dacă nu puteți obține destul de ea, esti exact dreapta la Colegiul de Stralsund. Cu campusul de la Marea Baltică, oferim o experiență unică de studiu și de petrecere a timpului liber! -
BA
Normă întreagă
7 semestre
Germană
Campus