$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Studii de Licență în Arte în Energie

Mulți studenți care doresc să câștige un învățământ superior înscrie într-un Bachelor of Arts (BA) Program. Un burlac 's grad, de multe ori următorul pas după liceu sau un asociat ' s grad, de obicei durează între trei și cinci ani pentru a finaliza, în funcție de sarcina curs. Elevii inscrie in program au posibilitatea de a stăpâni un anumit domeniu de studiu. Ce e… Citeste mai mult

Mulți studenți care doresc să câștige un învățământ superior înscrie într-un Bachelor of Arts (BA) Program. Un burlac 's grad, de multe ori următorul pas după liceu sau un asociat ' s grad, de obicei durează între trei și cinci ani pentru a finaliza, în funcție de sarcina curs. Elevii inscrie in program au posibilitatea de a stăpâni un anumit domeniu de studiu.

Ce este un BA în Studii de energie? Acest program oferă un studiu de aspectele administrative și financiare în ceea ce privește energia, gaz, petrol și evaluarea sistemelor din sectorul energetic. Elevii pot învăța cum să evalueze și să analizeze reglementările de mediu și problemele, cu o specializare în schimbările climatice și utilizarea resurselor regenerabile.

Există multe beneficii în a lua o diploma in Studii de energie.La finalizarea programului, elevii ar putea fi în măsură să demonstreze conștientizarea și capacitatea de a analiza tendințele de mediu în ceea ce privește persoanelor juridice și fizice, precum și capacitatea de a evalua strategii, tehnici, precum și teorii din contexte de afaceri. Persoanele fizice pot demonstra, de asemenea, abilități de comunicare, team building, rezolvarea problemelor, organizare și management.

În funcție de sarcina curs, instituția și țara se află, costul pentru programul va varia. Persoanele fizice potențiali trebuie să contacteze biroul de admitere direct pentru a afla mai multe.

Cu locuri de muncă în industria energetică, astfel cerere mare, absolvenții pot găsi locuri de muncă într-o varietate de instituții și facilități, inclusiv companii multinaționale specializate în energie. Ele pot găsi, de asemenea carieră într-o instituție publică sau alte companii care se angajează în comerțul de energie și problemele de mediu.Oportunități de carieră pot fi, de asemenea, găsite în domeniul tehnologiilor de petrol și gaze, durabilitatea și cercetare a resurselor regenerabile, geochimie, geologie, și dreptul contractelor pentru probleme juridice de mediu.

Câștigul salarial o diplomă de studii 's pot lansa indivizi într-o carieră de succes. Multe instituții oferă, de asemenea module de învățământ la distanță și cursuri on-line pentru studenții care au acces limitat la instituția sau care au program inflexibil. Pentru a afla mai multe, căutați pentru programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
Recomandat Cele mai recente Funcție
Hochschule Stralsund – University of Applied Sciences
Schwerin, Germania

Ce sunt căutate tehnologii viitoare pentru a crește eficiența energetică? Poate vânt, apă și se acoperă de soare în perioadele de energie are nevoie de energie de tranziție la ... +

Ce sunt căutate tehnologii viitoare pentru a crește eficiența energetică? Poate vânt, apă și se acoperă de soare în perioadele de energie are nevoie de energie de tranziție la nivel mondial? În programul de gradul energiilor regenerabile de licență vă învețe să dea răspunsuri la aceste întrebări prin abilități de cercetare de bază, application- și de a dobândi bazate pe știință. Vorbind de vânt, apă și soare: Dacă nu puteți obține destul de ea, esti exact dreapta la Colegiul de Stralsund. Cu campusul de la Marea Baltică, oferim o experiență unică de studiu și de petrecere a timpului liber! -
BA
Normă întreagă
7 semestre
Germană
Campus