BACHELORSTUDIES

Caută Programe de BA în Fotografie comercială Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Plymouth Regatul Unit 2021

Un BA înseamnă un program de Licență în Arte. Acest studiu universitar poate fi urmat într-o varietate de domenii profesionale și constră din cursuri de arte liberale, dar și din cursuri specializate care îi pregătesc pe studenți pentru un loc de muncă.

Marea Britanie, Regatul Unit este mai mult de 300 de ani și cuprinde patru națiuni constitutive: Anglia, Scoția, Țara Galilor și Irlanda de Nord. Marea Britanie a fost un centru de învățare pentru ultimii 1000 ani și are mai multe universități vechi și distins. Studenții străini constituie o parte importantă a corpului student la universitati din Marea Britanie.

Plymouth sau pesteri locale, mai exact, sunt acasa, la depozitele din Paleoliticul superior și oase de Homo sapiens. Există cinci instituții de învățământ superior, dintre care unul este una dintre cele mai mari universitati din Marea Britanie.

Contactează Școli Direct Programe de Licență în Arte în Fotografie comercială Part time în Statele Unite ale Plymouth în Marea Britanie 2021

1 Rezultate din Fotografie comercială, Plymouth Filter

BA (Hons) Fotografie comercială

Plymouth College of Art
BA
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;6 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Cursul nostru de fotografie comercială BA (Hons) vă va dota cu abilități tehnice avansate în iluminatul de studio și de locație, captarea digitală și tehnicile de post-producț ...

Citeste mai mult