BACHELORSTUDIES

Caută Programe de BA în Fotografie de modă Cu jumătate de normă în Statele Unite ale Plymouth Regatul Unit 2021

O diplomă de Licență în Arte (BA) este oferită studenților care termină un program de studiu universitar care durează de obicei patru ani. Acest tip de studiu se concentrează pe științe, arte liberale sau o combinație a celor două.

Studenții preocupați de stil și cu un interes în marketingul creativ pot lua în considerare studierea fotografiei de modă. Aceasta poate include subiecte precum direcționarea și gestionarea fotografiilor, modul de utilizare a iluminării naturale și artificiale pentru capturarea subiectelor, editarea și retușarea fotografiilor.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Plymouth sau pesteri locale, mai exact, sunt acasa, la depozitele din Paleoliticul superior și oase de Homo sapiens. Există cinci instituții de învățământ superior, dintre care unul este una dintre cele mai mari universitati din Marea Britanie.

Începe Astăzi Programe de Licență în Arte în Fotografie de modă Part time în Statele Unite ale Plymouth în Marea Britanie 2021

1 Rezultate din Fotografie de modă, Plymouth Filter

BA (Hons) Fotografie comercială

Plymouth College of Art
BA
Ian 2021
<
Normă întreagă
<
3&nbsp;-&nbsp;6 ani
Engleză
Online & Campus Combinate
Campus
Online

Cursul nostru de fotografie comercială BA (Hons) vă va dota cu abilități tehnice avansate în iluminatul de studio și de locație, captarea digitală și tehnicile de post-producț ...

Citeste mai mult