BACHELORSTUDIES

Caută Programe de BA în Fotografie Part time în Statele Unite ale Cheltenham Regatul Unit 2020/2021

O diplomă de Licență în Arte (BA) este o diplomă oferită studenților care au terminat cu succes un program de trei sau patru ani la o universitate sau la o altă instituție de învățământ. Ea onorează studiul concentrat și cunoștințele de specialitate pe un anumit subiect.

Cei care studiază fotografie de a afla de multe ori despre modul în care camerele de lucru și cum să le folosească pentru a crea opere de artă. Acest program poate ajuta pe elevi să urmeze o varietate de cariere, cum ar fi fotojurnalism, fotografie de eveniment, sau crearea portret.

Educația în Regatul Unit este o problemă descentralizată cu fiecare dintre țările din Regatul Unit care au sisteme separate în diferite guverne: Guvernul Regatului Unit este responsabil pentru Anglia, și Guvernul scoțian, guvernul galez și Irlandei de Nord Executive sunt responsabile pentru Scoția , Țara Galilor și Irlanda de Nord, respectiv.

Cheltenham este unde se află Universitatea din Gloucestershire (sau cel puțin trei din cele patru campusuri). Este singura universitate din Marea Britanie pentru a fi parte din BCA Programul oferă semestre în străinătate.

Contactează Școli Direct Programe de Licență în Arte în Fotografie Part time în Statele Unite ale Cheltenham în Marea Britanie 2020/2021

1 Rezultate din Fotografie, Cheltenham Filter

University of Gloucestershire
BA
<
Normă întreagă
<
Frecvență redusă
<
3 ani
Engleză
Campus

Acest grad de fotografie pe scară largă vă va permite să explorați și să dezvoltați expertiza într-o gamă de genuri fotografice care vă vor permite să transformați pasiunea și ...

Citeste mai mult