BACHELORSTUDIES

Compară 3 Studii Universitare în Management hotelier internațional

O Bachelor of Arts (BA) este un grad post-secundar, care ia adesea patru ani pentru a finaliza. Multe programe includ o combinație de învățământ general și clasele legate de carieră, în scopul de a pregăti studenții pentru viața după absolvire.

Ce este un BA în International Hotel Management? Acest program este orientată spre persoanele care sunt interesate in industria ospitalitatii și doresc să lucreze într-un mediu global. Scopul curriculum-ului este de a pregăti studenții pentru a deveni manageri operaționale de management de predare și tehnici de echipa de conducere. Programe variază, dar clasele oferite pot include resurse umane, marketing, management, și cultura profesională. Multe oferă, de asemenea, posibilitatea de a obține hands-on experiență în tehnici de producție culinare, banchete, și alte zone de hotel.

Studenții care lucrează spre un beneficiu international grad de management hotelier din mai multe locuri de muncă și potențialul câștigului salarial mai ridicat.Ei învață de conducere și abilitățile de comunicare, care le va ghida de-a lungul vieții, și sunt expuse la mai multe culturi diferite. Multe dintre programe au dezvoltat parteneriate cu hoteluri din zona pentru a oferi stagii și de a îmbunătăți șansele de plasare de locuri de muncă.

Școlarizare și taxele asociate cu o diplomă de licență în management hotelier international variază în funcție de locul în care frecventează școala și cât timp programul este. Se recomandă ca cercetarea elevilor și compara o serie de instituții și apoi îi contactați direct pentru a afla ce cerințele financiare vor fi.

Indivizii care au absolvit cu o diplomă în management hotelier international au multe oportunități de carieră disponibile. Deschideri internaționale din industria ospitalitatii si hoteluri sunt numeroase, iar angajatorii pot include lanțuri hoteliere, statiuni de lux, facilități de spa, agentii de evenimente, companii de servicii pentru clienți.Locuri de munca pot cădea în taramurile de resurse umane, marketing, management de venituri, managementul general de hotel, de control, sau de management banchet. Unii elevi pot alege, de asemenea, să urmărească o diplomă de master pentru a se califica pentru poziții mai înalte.

Dacă sunteți interesat de lucru în întreaga lume, puteți începe cercetarea scoli acum. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

 

3 Rezultate din Management hotelier internațional Filter

Bachelor of Arts în Managementul Internațional al Hotelului

Royal Roads University
BA
09 Sept 2020
<
Normă întreagă
<
2&nbsp;-&nbsp;4 ani
Engleză
Campus

BA în International Hotel Management este un program de vârf, care construiește acreditări profesionale și cariere avansuri în industria hotelieră. Programul este conceput și ...

Citeste mai mult

Licențiat în Management Internațional în Hoteluri și Turism

HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
BA
Aug 2020
<
Normă întreagă
<
20 săptămâni
Engleză
Campus

La încheierea programului, studenții vor putea: combina o înțelegere a unei serii de abilități practice, teoretice și personale necesare pentru rolurile de management profesio ...

Citeste mai mult

Licențiat în management internațional de hoteluri și evenimente

HTMi Hotel and Tourism Management Institute Switzerland
BA
Aug 2020
<
Normă întreagă
<
20 săptămâni
Engleză
Campus

La încheierea programului, studenții vor putea: combina o înțelegere a unei serii de abilități practice, teoretice și personale necesare pentru rolurile de management profesio ...

Citeste mai mult