BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Arte în Management hotelier 2020 în Statele Unite ale Newark în Statele Unite ale Americii

Obținerea unei diplome de Licență în Arte (BA) este o realizare academică oferită după completarea unei serii de cursuri pe parcursul a trei sau patru ani. Materiile care sunt studiate pentru a obține această diplomă pot varia mult sub categoria disciplinelor de arte liberale și de științe.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Newark este un oras american din New Castle County, Delaware. Newark este acasa, la Universitatea din Delaware (UD). Școala are programe într-o gamă largă de subiecte, dar este, probabil, cel mai bine cunoscut pentru activitatea sa, programele de inginerie, chimie si biochimie chimice.

Contactează Școlile Programe de Licență în Arte în Management hotelier în Statele Unite ale Newark în Statele Unite ale Americii 2020

1 Rezultate din Management hotelier, Newark Filter

Hoteluri, restaurante și management instituțional

University of Delaware
BA
<
Normă întreagă
<
4 ani
Engleză
Campus

Ca un hotel, restaurant și studenților de management instituțional (HRIM), veți introduce o industrie în care abundă oportunități. Industria ospitalitatii este unul dintre cei ...

Citeste mai mult