BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Arte în Management hotelier 2020 în Statele Unite ale Chicago în Statele Unite ale Americii

O diplomă de Licență în Arte (BA) este oferită studenților care termină un program de studiu universitar care durează de obicei patru ani. Acest tip de studiu se concentrează pe științe, arte liberale sau o combinație a celor două.

Educația în Statele Unite este asigurată în principal de sectorul public, cu controlul și finanțarea provenind de la trei niveluri: de stat, locale și federale, în această ordine.Cerințele comune pentru a studia la un nivel de învățământ superior din Statele Unite va include eseu de admitere (de asemenea, cunoscut sub numele de declarația de scop sau de ordin personal), foaia matricolă, recomandare / scrisori de referință, limba teste

Statul Illinois pe locul ca fiind al cincilea cel mai populat stat din SUA Poreclit ca țara Lincoln statului este extrem de prosper găzduiește un număr mare de industrii, atracții și site-uri. În afară de a fi acasa, la una dintre cele mai aglomerate aeroporturi din lume, statul a numeroase instituții foarte clasate la nivel mondial. La Universitatea din Chicago, pe locul printre primele 10 din lume.

Contactează Școli Programe de Licență în Arte în Management hotelier în Statele Unite ale Chicago în Statele Unite ale Americii 2020

1 Rezultate din Management hotelier, Chicago Filter

BA in Hospitality Management (Managementul hotelului și Lodging)

Kendall College
BA
Sept 2020
<
Normă întreagă
<
3 ani
Campus

Această concentrare grad ospitalitatea are o privire detaliată la aceste domenii, precum și de gestionare a veniturilor, de vânzări și de marketing, și mai mult.

Citeste mai mult