$close

Filtre

Vezi rezultatele

Compară Facultăți de Arte în Management sportiv internațional

Piața locurilor de muncă se schimbă, iar multe dintre pozițiile pe care odată necesare doar o diplomă de liceu cere acum o diplomă de licență. Acest program de patru ani ofera persoanelor fizice cunoștințe de specialitate și dezvoltarea competențelor pentru a le ajuta în îndeplinirea lor de diferite poziții. Cei interesați de studii trebuie să țină cont arte liberale o diplom… Citeste mai mult

Piața locurilor de muncă se schimbă, iar multe dintre pozițiile pe care odată necesare doar o diplomă de liceu cere acum o diplomă de licență. Acest program de patru ani ofera persoanelor fizice cunoștințe de specialitate și dezvoltarea competențelor pentru a le ajuta în îndeplinirea lor de diferite poziții. Cei interesați de studii trebuie să țină cont arte liberale o diplomă de licență Arts.

Mulți oameni ar putea întreba ce o BA în Management International Sports este. Este un program inovator, care se pregătește nu numai persoanelor fizice pentru a gestiona, dar pentru a organiza, de asemenea,, planul si sa evalueze sportive la nivel internațional. Programul se concentrează pe principii de management sportiv, politici în domeniul sportului și a practicilor de management general eficiente. Sport este integrat în programul de a ajuta pe elevi să dezvolte abilități personale puternice și pentru a obține înțelegerea diversității culturale. Odată ce programul este complet, absolvenții sunt pregătiți să analizeze cu succes, să înțeleagă, cultiva și de a gestiona diverse echipe sportive.

Deși acest grad se concentrează pe industria de sport, gestionarea și dezvoltarea competențelor dobândite prin programul poate fi aplicat într-un număr de poziții diferite în cadrul diverselor industrii. Aspectele multidisciplinare ale acestei ajutor grad pentru a spori versatilitatea acestor absolvenți.

O serie de factori contribuie la costul unui BA în International Sport Management. Unele contribuabili principale sunt localizarea geografică a instituției, costul mediu de participare și dacă studiezi în persoană sau online.

Există o varietate de oportunități în domeniul sportiv pentru persoanele cu acest grad. Nu numai ca poate urmări persoanele poziții cu echipe sportive, dar pot alătura, de asemenea, de promovare sport și mass-media companiilor, precum și agenții de cercetare. Cei cu abilități puternice de vânzări s-ar putea lua în considerare pozițiile de marketing si vanzari, sau de a merge într-o afacere de sport a lor.Există, de asemenea oportunități pentru persoanele cu experiență pentru a deveni consultanți.

Dacă aveți o minte de afaceri și o pasiune pentru sport, o BA în International Sport Management ar putea duce la oportunitatea perfecta pentru tine. Caută programul de mai jos și în contact direct biroul de admitere al școlii de alegere prin completarea formularului de plumb.

Citește mai puţin
Alte opțiuni în cadrul acestui domeniu de studiu: 
$format_list_bulleted Filtre
Sortare după:
  • Populare Cele mai recente Funcție
  • Populare
  • Cele mai recente
  • Funcție
RIASA
Leeds, Regatul Unit

Un program de fotbal cu adevărat internațional, RIASA permite studenților să experimenteze noi culturi înconjurate de sportivi care au aceeași pasiune, care au aceeași pasiune ... +

Un program de fotbal cu adevărat internațional, RIASA permite studenților să experimenteze noi culturi înconjurate de sportivi care au aceeași pasiune, care au aceeași pasiune: fotbalul. RIASA este perfect Pathway aspiranti jucători de fotbal care doresc să urmeze una dintre multele diverse trasee de carieră disponibile în cadrul industriei sportive. -
BA
Normă întreagă
4 ani
Engleză
Campus