BACHELORSTUDIES

Vezi Programe de Licență în Arte în Management de turism și ospitalitate în America de Nord 2020

O diplomă de Licență în Arte (BA) este oferită studenților care termină un program de studiu universitar care durează de obicei patru ani. Acest tip de studiu se concentrează pe științe, arte liberale sau o combinație a celor două.

Turismul și ospitalitatea este un domeniu de studiu în care participanții învață skillset necesare pentru succesul de lucru în hoteluri, stațiuni sau medii de ospitalitate sau de divertisment conexe. Studenții care aleg acest program pot studia contabilitate, management statiune, resurse umane și domenii conexe. 

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, de multe ori cunoscut sub numele de "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu "Statele ". Se adună, de asemenea, peste 310 de milioane de oameni, care este cea mai mare populatie a treia din lume 's. Acesta include orase dens populate și împrejurimile dezordonat, și zone vaste, nelocuite și natural frumos în același timp.

Caută Programe de Licență în Arte în Management de turism și ospitalitate în America de Nord 2020

1 Rezultate din Management de turism și ospitalitate, America de Nord Filter

Bais - ospitalitate și managementul turismului

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus
BA
<
Normă întreagă
<
120 ore
Engleză
Campus

Zona din Vancouver este una dintre cele mai populare destinații turistice din Canada și, ca rezultat o locație bogat cu oportunități de carieră pentru persoanele care caută lo ...

Citeste mai mult