BACHELORSTUDIES

Compară Studii Universitare în Management de turism și ospitalitate în Canada 2020

Un BA (Licență în Arte) este un studiu universitar care poate fi urmat la colegii private sau la universități publice. Programul combină cursuri generale cu cele care îi pregătesc pe studenți pentru o carieră în domeniul lor ales de studiu.

Turismul și ospitalitatea este o zonă populară de studiu în care elevii să învețe abilitățile necesare pentru a adopta ceea ce sunt de obicei roluri de conducere în cadrul unor medii hoteliere, statiune, parc tematic sau loc de divertisment. Cei care urmează această cale de învățământ, în general, să stabilească o carieră ajutând planul de oameni și se bucură de vacanțe și petrecerea timpului liber.

Canada este cea mai bună țară pentru a continua educația dumneavoastră superior, dacă sunteți o persoană interactive. Aproape fiecare grup etnic este reprezentat în Canada, astfel "SA societate multiculturală. Bariera lingvistică nu este o problemă pentru studenții străini ca Canada este considerată lider mondial 's în formarea lingvistică.

Programe de BA de Top în Management de turism și ospitalitate în Canada 2020

1 Rezultate din Management de turism și ospitalitate, Canada Filter

Bais - ospitalitate și managementul turismului

Fairleigh Dickinson University, Vancouver Campus
BA
<
Normă întreagă
<
120 ore
Engleză
Campus

Zona din Vancouver este una dintre cele mai populare destinații turistice din Canada și, ca rezultat o locație bogat cu oportunități de carieră pentru persoanele care caută lo ...

Citeste mai mult