Citește Descrierea Oficială

BACHELOR DE ARTE ÎN MEDIA DIGITALĂ (BA-DM)

Pregătiți-vă pentru o educație cu adevărat globală la "cea mai internațională instituție din Elveția" (International Herald Tribune) cu acreditare britanică și americană. Urmăriți o carieră în publicitate, mass-media și jurnalism în agenții de comunicare, multinaționale, guverne și organizații internaționale.

PRINCIPALELE BENEFICII ALE BACHELOR DE ARTE ÎN MEDIA DIGITALĂ

 • Învățarea într-un mediu dinamic din Elveția, cu un corp de student multicultural și cu o facultate din mediul academic și din industria media
 • Explorând tendințele și problemele media digitale cu cele mai recente instrumente și concepte media
 • Expunerea la rolul mediilor digitale în mediile profitabile și non-profit
 • Obținerea unei imagini de ansamblu asupra principalelor teorii de comunicare, combinate cu abilități practice de negociere și comunicare pentru locul de muncă internațional modern.

PROFIL


Bachelor of Arts in Digital Media (BA-DM) este conceput pentru absolvenții de liceu interesați de cariera în media și comunicare.

BA-DM PROGRAM DETALII

Calendar:


Programul BA-DM are trei perioade de început: septembrie, ianuarie și aprilie.

Cuprins:


Programul Bachelor of Arts în Digital Media acoperă toate aspectele esențiale ale mass-mediei digitale : mass-media noi, multimedia, teoria comunicării, jurnalismul, relațiile publice, comunicarea corporativă, managementul imaginii, managementul crizelor, publicitatea și marketingul. BA-DM este alcătuită din 43 de cursuri luate pe parcursul a 3 ani cu normă întreagă. Curriculum-ul academic include vizite la marile companii internaționale de la Geneva.

Facultate:


Programul Bachelor of Arts în Digital Media se bazează pe bogăția know-how-ului internațional și a resurselor facultății sale, vizitând vorbitori și cercetători.

Studiu în Elveția:


Geneva aparține unui grup select de orașe cu adevărat "internaționale" din lume, făcându-l un loc ideal pentru a studia comunicarea și mass-media internaționale.O REȚEA INTERNAȚIONALĂ


The International University in Geneva a creat o rețea puternică, dezvoltând programe de schimb cu 17 universități din întreaga lume. Aflați mai multe despre rețeaua noastră internațională.

CARIERA TA CU BA-MC


Absolvenții BA-DM au continuat cariera în publicitate, management, relații publice, jurnalism, publicații și mass-media în agenții de comunicare, multinaționale, guverne și organizații internaționale.

Servicii de carieră:


The International University in Geneva oferă consiliere pentru a ajuta studenții în deciziile lor în carieră. The International University in Geneva prevede consiliere în carieră pentru a ajuta studenții.

ADMITERE BA-DM

Aplicație online.

Programele de licență au trei date de început: septembrie, ianuarie și aprilie

Universitatea acceptă cererile studenților care au absolvit cu succes o învățământ secundar la o instituție acreditată, cu o medie de punctaj minim de 2,5. Toți candidații trebuie să demonstreze că au maturitate și abilități personale pentru a face față educației la nivel universitar.

Cerințe de admitere:

Elevii care aplică la programele de licență IUG trebuie să furnizeze următoarele :

 • Un formular completat cu un eseu (200 până la 300 de cuvinte pe unul dintre următoarele subiecte:
  - Descrieți cea mai mare realizare a dvs. în orice aspect al vieții dvs. și motivele acestui succes.
  - Selectați o problemă actuală de importanță națională sau internațională pe care considerați că o va avea un impact asupra societății. Explică de ce.
 • O copie certificată a unei diplome de școală secundară în limba engleză
 • Cercetare transcrieri de liceu în limba engleză în ultimii 3 ani
 • Un scor IELTS de 6.0 sau un scor minim de 80 (test bazat pe Internet) sau 213 (test bazat pe computer) la testul TOEFL sau la un alt test echivalent de limba engleză (CAE din Cambridge). Un scor minim de 80 (test bazat pe Internet) sau 213 (test de calculator) pe testul TOEFL. Pentru a depune scorul de test TOEFL la The International University in Geneva (IUG), vă rugăm să introduceți codul instituțional al IUG (0130) atunci când faceți testul.
 • Două fotografii cu dimensiunea pasaportului
 • Curriculum Vitae / Reluare
 • O copie a pașaportului elevului
 • O taxă nerambursabilă de depunere, plătibilă în franci elvețieni CHF 150.- / Euro 120 € - sau US $ 140.-
 • O scrisoare de recomandare a unui consilier de orientare sau a unui funcționar școlar (director sau profesor) în limba engleză

Taxele de școlarizare BA-DM


Învățământul The International University in Geneva , Elveția, este de 34.500 CHF pentru programul de licență Bachelor of Arts în Digital Media . Taxele includ materiale didactice, cazuri și manuale.

Program predat în:
Engleză

Vezi 4 mai multe cursuri de la The International University in Geneva »

Ultima actualizare September 8, 2018
Acest curs este Campus based
Start Date
Apr. 2019
Sept. 2019
Duration
3 anii
La zi
Price
34,500 CHF
După locații
După dată
Start Date
Apr. 2019
End Date
Mar. 31, 2021
Termen limită de aplicare
Start Date
Sept. 2019
End Date
Iulie 5, 2021
Termen limită de aplicare
Start Date
Ian. 2020
End Date
Dec. 18, 2020
Termen limită de aplicare

Apr. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Mar. 31, 2021

Sept. 2019

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Iulie 5, 2021

Ian. 2020

Location
Termen limită de aplicare
End Date
Dec. 18, 2020