BBA în Administrarea Afacerilor: Imobiliare

University of Nicosia

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

BBA în Administrarea Afacerilor: Imobiliare

University of Nicosia

 • Durata (ani): 4
 • Calificarea acordată: Licențiat în Administrarea Afacerilor.
 • Nivelul de calificare: ciclul 1 (licență)
 • Limba de instruire: engleză.
 • Mod de studiu: Sunt posibile ambele ore întregi și cele cu jumătate de normă.
 • Credite ECTS minime: 240

Profilul programului

General

 1. Obțineți expertiză în administrarea afacerilor și într-una din următoarele concentrații: Managementul petrolului și al gazelor; Spirit antreprenorial și inovare; Finanțe și economie; Managementul resurselor umane; Sisteme informatice și medii sociale; Managementul; Comunicări de marketing; Administrație publică; și Real Estate.
 2. Demonstrați cunoștințele despre procesele de afaceri și capacitatea de a evalua atractivitatea industriei, identificarea riscurilor și a oportunităților de a face afaceri într-un mediu global.
 3. Alegeți și aplicați metodologii cantitative sau calitative adecvate pentru a analiza problemele și pentru a utiliza instrumentele tehnologice și analitice moderne necesare pentru a sprijini procesul de luare a deciziilor în cadrul organizațiilor.
 4. Dezvoltați abilitățile de conducere și organizare în vederea comunicării viziunii, a inspira angajații și a promova inovația și schimbarea.
 5. Identificarea și evaluarea problemelor etice și comunicarea rezoluțiilor justificabile pentru situații practice.
 6. Demonstrați competența în comunicare și dezvoltați abilitățile de lucru în echipă.

Obiective specifice de concentrare:

 1. Obțineți o înțelegere sistematică a problemelor legate de proprietățile imobiliare, a metodelor și a instrumentelor de analiză și evaluare a sectorului imobiliar și a proprietății imobiliare.
 2. Dezvoltați o înțelegere a politicii de planificare și a procesului de implementare și cunoașterea aspectelor juridice și fiscale ale industriei imobiliare.
 3. Aplicați instrumente pentru a determina tendințele pieței și valorile din industria imobiliară.

Perspectivele de carieră

Firmă de investiții imobiliare, firmă de investiții imobiliare, director imobiliar, manager de evaluare imobiliară și consultant, broker imobiliar, agent imobiliar, industria construcțiilor și construcțiilor, evaluator, sectorul de investiții și bancar.

Accesul la studii ulterioare

După absolvire, studenții pot avea acces direct la studii postuniversitare (MBA, MSc, MA, MRes, MPhil și doctorat).

Evaluare

Evaluarea cursului cuprinde, de obicei, un examen final complet și o evaluare continuă.

Evaluarea continuă poate include, printre altele, mediile, proiectele și participarea în clasă. Scrisorile de mai jos sunt calculate pe baza ponderii examenului final și a evaluării continue și a marcajelor numerice reale obținute în aceste două componente de evaluare. Pe baza clasei cursului se calculează media punctului semestrului elevului (GPA) și media punctuală cumulată (CPA)

Cerințe de absolvire

Studentul trebuie să completeze 240 de ECTS și toate cerințele programului. Este necesară o medie minimă de punctaj cumulat (CPA) de 2,0.

Astfel, deși un "D-" este un grad PASS, pentru a obține un CPA de 2,0 este necesar un grad mediu de "C".

Rezultatele învățării

Până la sfârșitul programului, absolvenții vor putea:

 1. Gestionați problemele legate de mediul organizațional și aplicați principii, metode și instrumente conceptuale pentru a rezolva problemele legate de afaceri.
 2. Identificați natura tot mai complexă a afacerilor și economiei globale și impactul acesteia asupra managementului și creșterii unei organizații.
 3. Îmbunătățiți procesele și procedurile de afaceri pentru a răspunde provocărilor și pentru a excela sub o concurență intensă.
 4. Adoptați o abordare etică în gestionarea practicilor corporative pentru a aborda și rezolva presiunea sporită din partea organelor guvernamentale și a forurilor internaționale.
 5. Evaluați critic datele colectate, analizați și interpretați rezultatele pentru a lua decizii în cunoștință de cauză.
 6. Identificați și utilizați instrumente adecvate de cercetare și de simulare a afacerilor.
 7. Utilizați abilitățile necesare în procesul de negociere și rezolvarea conflictelor pentru reînnoirea colaborărilor cu valoare adăugată

Concentrații specifice

 1. Descrieți și analizați sectorul imobiliar, înțelegeți partea juridică a industriei, diferențiați diferitele metode de achiziție și transfer de proprietăți imobiliare, forme de proprietate și demonstrați competența în principiile de bază ale dezvoltării, managementului și marketingului imobiliar.
 2. Explicați implicațiile fiscale (avantaje și datorii) care se aplică în cazul deținerii, utilizării și transferului de bunuri imobile și puteți explica aceste impozite clienților.
 3. Distingeți între proprietățile imobiliare și alte tipuri de investiții și identificați avantajele și dezavantajele diferitelor investiții imobiliare și evaluați datele din sursele de evaluare pentru a determina tendințele și valorile pieței.

Burse - ajutor financiar

Universitatea oferă burse și ajutoare financiare studenților cu normă întreagă, sub formă de burse academice de merit, asistență financiară, burse sportive și programe de studiu de lucru în campus.

Această școală oferă programe în:
 • Engleză
University of Nicosia

Ultima actualizare November 22, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2019
Duration
Durata
4 anii
Cu jumătate de normă
Cu normă întreagă
Price
Preţ
8,940 EUR
Școlarizarea anuală a studenților locali / UE; € 9,120 Studenții internaționali de școlarizare anuală
Information
Deadline
Contact school
Locations
Cipru - Nicosia, Nicosia
Data începerii : Sept. 2019
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school
Dates
Sept. 2019
Cipru - Nicosia, Nicosia
Termen limită de aplicare Contact school
Data terminării Contact school