BBA în Facility Management International

Generalități

Programul de descriere

Sunteți un real-getter cu oameni și abilități manageriale? Doriți să creați un mediu bun pentru clienți și angajați? Facility Management ar putea fi pentru tine!

Ne petrecem o mare parte din viețile noastre în zonele publice. Gândiți-vă la centrele comerciale, la școli și la companiile pentru care lucrăm. Un manager de instalații asigură faptul că facilitățile din aceste spații îndeplinesc toate cerințele, astfel încât clienții să se simtă confortabil și angajații productivi. În calitate de manager de instalații, sunteți un lider inspirat și un partener sparring la nivel strategic.

Prezentarea studiului

În patru ani, veți învăța cum să vă dezvoltați într-un manager de infrastructură. Unde vă veți găsi locul de muncă visat? Gândește-te mare, gândește-te oriunde, pentru că studenții noștri lucrează în întreaga lume. Dar mai întâi de toate. Trebuie să vă dezvoltați, pentru a ajunge acolo. Vă vom ajuta să învățați lucrurile pe care trebuie să le cunoașteți, să vă îmbunătățiți abilitățile și să vă oferim cursuri de formare la locul de muncă. Cu programul nostru, vă vom oferi tot ce aveți nevoie pentru a-ți obține viitorul loc de muncă!

Anul 1

Cele două module de primul an sunt oferite în mod alternativ.

Cunoașterea fundamentelor operațiunilor facilității. Acest modul este o introducere în Managementul Operațiunilor și Sistemele de Informare Management în cadrul organizațiilor de management al facilităților, în combinație cu pregătirea practică în cadrul companiei de training Sibelicious. Veți lucra în mai multe puncte de vânzare, cum ar fi catering, birou de service, magazin, restaurant și bucătărie. Organizați, satisfaceți, gestionați și furnizați servicii clienților reali, care vin în fiecare zi pentru prânz, cină, o întâlnire sau un congres. În afară de aceasta, învățați principiile de bază ale răspunsului la situațiile de urgență.

Înțelegerea Facility Management Industrie. Veți învăța cum să vă ocupați de elementele de bază ale finanțelor, economiei, marketingului, dreptului afacerilor

Competențele învățate în aceste module sunt reunite la sfârșitul anului într-un proiect final. Într-un grup mic de elevi veți face un prototip sau o reînnoire a unui mediu facil.

Anul 2 și anul 3 (prima fază I)

Anii 2 și 3 constau dintr-un total de 3 module, dintre care al doilea și al treilea sunt oferite în mod alternativ.

Dezvoltarea de persoane și organizații
Priviti cu atentie aspectele comportamentale ale colaborarii cu oamenii din organizatii. (Cursuri: Comportament organizatoric, Dreptul afacerilor

Gestionarea performanței și inovării în afaceri
Aflați cum să vă ocupați de relațiile cu clienții, de marketingul serviciilor și de strategiile de stabilire a prețurilor. (Cursuri: Contabilitate, Managementul operațiunilor, Sisteme informatice de management și Marketing)

Explorarea industriei internaționale a facilităților

În această plasare practică de 5 luni, veți experimenta existența și lucrul într-o atmosferă reală, interculturală, în străinătate.

Anul 3 (faza principală II)

Crearea de excelență în Facility Management. Principalul obiectiv al acestui modul este managementul strategic. Acesta examinează posibilitățile strategice ale organizațiilor și vă încurajează să vă integrați, la nivel strategic, ceea ce ați învățat în cursurile anterioare, pe baza abilităților de investigare.

Anul 4

Alegeți un context personalizat în care veți efectua teza de licență și veți avea posibilitatea de a finaliza o componentă curriculum personalizată (de exemplu, o minori, un loc de muncă, un raport consultativ, un plan de afaceri). Sub supravegherea unui antrenor personal, veți lucra la teza finală, pe care o veți apăra la sfârșitul anului.

Încărcarea și coaching-ul de studiu

Sarcina de studiu
Sarcina de studiu diferă pe fiecare temă, dar veți petrece o medie de 32 de ore pe săptămână în școală. Aceasta înseamnă următoarele cursuri, lucrul la proiecte și sarcini și pregătirea evaluărilor. În timpul săptămânii practice de alimentare și băuturi veți lucra cu normă întreagă în bucătărie, restaurant sau în spatele recepției școlii noastre.

Coaching de studiu
În decursul anilor petrecuți la International Facility Management, veți construi un portofoliu. Antrenorul dvs. de carieră vă ajută să evaluați acest portofoliu. Ne așteptăm la o atitudine profesională, orientată spre servicii. Veți fi evaluat pe aceste aspecte pe tot parcursul studiilor.

Consilier pentru studenți

Consilierul elev oferă informații, sfaturi și îndrumări referitoare la alegerile educaționale și ocupaționale, condițiile de studiu și granturile studenților. Aceasta este și persoana care trebuie să se adreseze dacă doriți să discutați despre problemele personale care ar putea afecta viața dvs. ca student.

Cerințele de admitere

Pentru acest program, cerințele de admitere sunt:

Un echivalent al diplomelor olandeze de învățământ secundar general superior (havo) sau nivel preuniversitar (vwo) este, în general, obligat să se înscrie într-un program de studii de la Breda University of Applied Sciences .

Vă rugăm să găsiți nivelul dvs. de educație în lista de diplome non-olandeze în comparație cu sistemul de învățământ olandez.

După ce ați primit cererea, vă vom informa dacă îndepliniți cerințele educaționale. Dacă există vreo îndoială, vom avea o diplomă evaluată de Nuffic (Olanda pentru o cooperare internațională în învățământul superior) pentru consiliere.

Test de Limba Engleza ca limba straina

De asemenea, vi se va cere să demonstrați rezultatele suficiente ale unuia dintre aceste teste:

  • CAE (Certificat avansat Cambridge) sau CPE (Certificat de competență în limba engleză)
  • Testul IELTS (scorul minim total al benzii de 6,0 și subclasa minimă de 6,0 pentru vorbire)
  • Testul TOEFL (scor minim de 80 bazat pe internet și minimum subscore de 20 pentru vorbire)

Scutiri de la examenul de limba engleza

Nu este necesar să trimiteți rezultatele testelor în limba engleză pentru a putea participa la un program în limba engleză dacă:

  • esti un absolvent olandez havo sau vwo
  • limba de predare a școlii sau universității secundare la care ați participat sau la care participați este limba engleză într-o țară maternă vorbitoare de limba engleză (adică una dintre următoarele țări: Australia, Canada (exclusiv Quebec), Irlanda, Noua Zeelandă, Marea Britanie sau Statele Unite ale Americii)
  • ați obținut o diplomă inclusă în lista de diplome compilate de Nuffic și unul dintre subiectele dvs. de examen a fost engleza.

Pista de 3 ani

Dacă diploma de școală secundară este comparabilă cu diploma olandeză, este posibil să fiți eligibil pentru înscrierea pe pista de trei ani.

După licență

După studierea Facility Management International, veți fi pregătit să introduceți o varietate de cariere legate de un loc de muncă, acasă sau în străinătate.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our insti ... Citeste mai mult

Breda University of Applied Sciences is a medium-sized, government-funded higher education institute. More than 7,000 Dutch and international students from some 100 countries are studying at our institute. Citește mai puţin