Citește Descrierea Oficială

  • Concentratiile: 1. Managementul Cazinelor, 2. Managementul Hotelului si al Restaurantului, 3. Managementul Centrului Spa si Wellness (BBA, 4 ani)
  • Durata (ani): 4 ani
  • Calificat: Licențiat în Administrarea Afacerilor în Managementul Ospitalității
  • Nivelul de calificare: diplomă de licență (primul ciclu)
  • Limba de predare: engleza (cursuri de primă și de-a doua ani, oferite și în limba greacă)
  • Mod de studiu: Full-time sau Part-time
  • Credite ECTS minime: 240

Profilul programului

Obiective

Programul de gradul își propune să ofere elevului instrumentele și competențele necesare pentru a aduce valoare oricărei organizații de ospitalitate. Varietatea și domeniul de aplicare al cursurilor oferite oferă o bază solidă pentru personalul de supraveghere / conducere la nivel de intrare.

Obiective

La finalizarea programului studentul ar trebui să poată:

  1. Colectați și analizați date în scopul soluționării problemelor legate direct de industria ospitalității.
  2. Dezvoltați "abilități soft".
  3. Interacționează eficient și cu încredere într-o organizație.
  4. Rezolva problemele individuale și în echipe.
  5. Folosiți eficient resursele pentru a "învăța cum să învățați".

Programul de Management al Ospitalității combină orientarea academică cu cea vocațională, pe măsură ce studenții sunt implicați îndeaproape în experiența practică prin stagiu și studii universitare. Acest lucru implică cursuri operaționale practice, de exemplu, operațiuni de restaurant, producție alimentară, menaj, cursuri de dezvoltare managerială și academică, respectiv planificarea carierei

Perspectivele de carieră

Absolvenții noștri sunt capabili să obțină locuri de muncă lucrative într-o varietate de sectoare industriale, atât la nivel local, cât și în străinătate, prin intermediul unor programe de "stagiu" de management al industriei. De fapt, mulți dintre studenții noștri sunt în prezent angajați în roluri de supraveghere în timp ce își urmează diploma. În plus, absolvenții noștri se găsesc atât în ​​țară, cât și în străinătate, care urmează cursuri postuniversitare. Unele dintre domeniile de ocupare a forței de muncă sunt:

  1. Manager de alimente și băuturi
  2. Hotel sau Manager General al stațiunii
  3. Manager de front office
  4. Rezervări supraveghetor
  5. Manager de servicii de convenții
  6. Asistent manager hotel sau restaurant
  7. Director de marketing și vânzări
  8. Planificator de evenimente
  9. Liber profesionist

Accesul la studii ulterioare

Absolvenții programului pot fi acceptate în gradul al doilea ciclu (Master's Degree)

Evaluare

Evaluarea cursului cuprinde, de obicei, un examen final complet și o evaluare continuă. Evaluarea continuă poate include, printre altele, termenele pe termen mediu, proiectele și participarea în clasă.

Scrisurile scrise sunt calculate pe baza ponderii examenului final și a evaluării continue și a marcajelor numerice reale obținute în aceste două componente de evaluare. Pe baza clasei cursului se calculează media punctului semestrului elevului (GPA) și media punctuală cumulată (CPA).

Cerințe de absolvire

Studentul trebuie să completeze 240 de ECTS și toate cerințele programului.

Este necesară o medie minimă de punctaj cumulat (CPA) de 2,0. Astfel, deși un "D-" este un grad PASS, pentru a obține un CPA de 2,0 este necesar un grad mediu de "C".

Rezultatele învățării

La finalizarea programului elevul va fi capabil:

  1. Analizați și aplicați soluționarea problemelor legate de aspectele legate de sectorul ospitalității.
  2. Utilizați și utilizați programele relevante pentru software-ul Hospitality.
  3. Prognoza și adaptarea la tendințele din industria ospitalității.
  4. Lucrați într-un mediu diversificat al industriei ospitalității.
  5. Reglați și activați într-un context multidisciplinar.
  6. Utilizați o multitudine de instrumente academice pentru a rezolva problemele și a formula argumente.
  7. Sintetizați aspectele teoretice cu problemele legate de ospitalitatea din viața reală.
  8. Identificați zonele funcționale ale unei operațiuni de ospitalitate și relațiile lor complexe.
  9. Exploatarea impactului pozitiv al disciplinei legate de industria ospitalității.
  10. Reflectați pentru a îmbunătăți dezvoltarea personală și avansarea.
  11. Identificați impactul culturii asupra industriei ospitalității.
  12. Utilizați evoluțiile tehnologice din industria ospitalității.
  13. Validați și evaluați rolul stagiilor în cadrul industriei ospitalității.
  14. Interpretarea și analiza impactului asupra mediului în industria ospitalității.

Burse - ajutor financiar

Universitatea oferă burse și ajutoare financiare studenților cu normă întreagă, sub formă de burse academice de merit, asistență financiară, burse sportive și programe de studiu de lucru în campus.

Program predat în:
Engleză
Greacă
University of Nicosia

Vezi 41 mai multe cursuri de la University of Nicosia »

Ultima actualizare November 22, 2018
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Sept 2019
Duration
4 anii
Part time
La zi
Price
8,940 EUR
Școlarizarea anuală a studenților locali / UE; € 9,120 Studenții internaționali de școlarizare anuală
Deadline
Contact school
După locații
După dată
Start Date
Sept 2019
End Date
Contact school
Termen limită de aplicare
Contact school

Sept 2019

Location
Termen limită de aplicare
Contact school
End Date
Contact school